Kutsu seminaariin: Ruokapalvelu innoittaa -vaikuttajaseminaari avaa Gastro Helsinki 11.3.2020
Suomalaiset julkiset ruokapalvelut ovat tuottaneet jo vuosia toinen toistaan oivaltavampia ratkaisuja kestävään arkeen ja työhyvinvoinnin vahvistamiseen, joista voidaan hyötyä niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Ruokapalvelut voivat toimia innoittajana ja tiennäyttäjänä tarjoten ratkaisuja ja oivalluksia, voimia ja vauhtia haasteiden selättämiseen.
Seminaariin osallistu yli 80 ruokapalveluiden kehittäjiä, päättäjiä ja vaikuttajia sekä muita ravintola-alan avaintoimijoita. Seminaarin järjestää ELO-säätiö yhteistyössä Maa- ja metsätalousministeriön ja Motivan kanssa.
Aika: 11.3.2020 klo 9:00-11:15, aamiaiskahvit suolaisella klo 8:30 alkaen
Paikka: seminaaritila 204-205 Messukeskus, Helsinki
Kieli: Suomi
Ilmoittautuminen seminaariin maanantaihin 9.3. mennessä: sini.garam@elo-saatio.fi
Seminaarin ohjelma
klo 8:30 Aamiaiskahvit suolaisella
klo 9:00 Tervetuloa
klo 9:15 Innostusta Suomesta – case: Kouluruoka2030
Mukana paneelikeskustelussa tutkija Teea Kortetmäki, Just Food, Jyväskylän yliopisto ja ruokapalvelupäällikköä Ilja Saralahti, Muuramen ruokapalvelut
Klo 9:45 Innostusta Ruotsista
Mukana valottamassa pohjoismaista näkökulmaa Ruotsin maatalousviraston julkisen ruokapalvelun kehittämisjohtaja Eva Sundberg, MatTanken, Jordbruksverket, Ruotsi https://www.mattanken.se
Klo 10:15 Voimaa muutokseen työhyvinvoinnista
Puhujana toimitusjohtaja Nina Rokkila, Palmia sekä case-esimerkkejä ja ideoita ympäri Suomen
Klo 11-11:15 Yhteenveto & päätössanat
Juontajina Bettina Lindfors, ELO-säätiö ja Elina Ovaskainen, Motiva.
Oikeus muutoksiin pidätetään.
Lisätietoja:
Seminaarin ohjelma ja puhujat
Huomioi myös median akkreditoituminen Gastro Helsinki -ammattitapahtumaan joko ennakkoon osoitteessa www.messukeskus.com/uutishuone tai tapahtuman aikana Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa.
Yhteyshenkilöt
Bettina Lindfors
Toimitusjohtaja
ELO Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
+ 358 40 920 9810
bettina.lindfors@elo-saatio.fi
@BettinaLIndfors
Sini Garam (haastattelupyynnöt)
Projektipäällikkö
Kouluruokaverkosto / Finnish School Meal Network
+358 50 587 0929
sini.garam@elo-saatio.fi
@SiniGaram
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Pajuniityntie 11
00320 Helsinki
http://www.elo-saatio.fi
Järjestäjät
ELO-Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö tuo yhteen alan tekijät, tukijat ja tulevaisuuden toivot. Vuonna 2009 perustettu säätiö tekee töitä yhdessä laajan verkostonsa kanssa, jotta Suomi nousee kansainvälisesti kiinnostavaksi ruoka-, juoma- ja ravintola-alan edelläkävijäksi. http://www.elo-saatio.fi/
Maa- ja metsätalousministeriö on uudistuvan ja kestävän ruoka- ja luonnonvaratalouden mahdollistaja sekä luotettavien tietovarantojen tuottaja. Maa- ja metsätalousministeriö edistää toiminnallaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamista.
https://mmm.fi/
Motiva on valtion kestävän kehityksen yhtiö, joka kannustaa energian ja materiaalien tehokkaaseen ja kestävään käyttöön. Tarjoamme julkishallinnolle, yrityksille, kunnille ja kuluttajille tietoa, ratkaisuja ja palveluja, joiden avulla ne voivat tehdä resurssitehokkaita, vaikuttavia ja kestäviä valintoja. https://www.motiva.fi/
Gastro HelsinkiGastro Helsinki 11.–13.3.2020 – Joka toinen vuosi Helsingin Messukeskuksessa järjestettävä Suomen johtava ravintola- ja ruoka-alan ammattilaisten tapahtuma esittelee alan uutuudet ja trendit. Maksuton sisäänpääsy yli 18-vuotiaille alan ammattilaisille rekisteröitymällä. www.gastrohelsinki.fi, #gastrohelsinki
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
Vuoden Kokki, Vuoden Tarjoilija, Bocuse d’Or Academy Finland kilpailutoiminta jatkuu katkeamattomana uusine pääjärjestäjineen31.8.2020 09:58:00 EEST | Tiedote
Tiedote 31.8.2020. ELO-säätiön hallinnoima ravintola-alan kansallinen ja kansainvälinen kilpailutoiminta siirtyy uusille pääjärjestäjille syyskuusta alkaen. Bocuse d’Or kilpailutoiminta siirtyy Bocuse d’Or Academy Finland ry:lle. Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija kilpailutoiminnan järjestämisvastuu siirtyy Wihuri Oy Aarnio Metro-tukulle. Sekä Bocuse d’Or että Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija kilpailutoiminta jatkuu katkeamattomana uusine pääjärjestäjineen ja nykyisine ammattilais- ja yhteistyökumppaniverkostoineen suunnitelmien ja tavoitteiden mukaisesti.
Euroopan Bocuse d’Or -kilpailut siirretään syyskuulle20.3.2020 14:34:39 EET | Tiedote
Bocuse d’Or -kilpailuja järjestävä GL-events ilmoitti tänään, että toukokuun lopulle Tallinnaan suunniteltu Bocuse d’Orin Euroopan-osakilpailu pidetään 3.- 4. syyskuuta 2020.
Päivitetty tiedote: Vuoden Kokki 2020 ja Vuoden Tarjoilija 2020 on valittu13.3.2020 17:23:50 EET | Uutinen
Vuoden Kokki 2020 on Lari Helenius (Ravintola Olo, Helsinki) ja Vuoden Tarjoilija 2020 on Christian Angelov (Ravintola Finnjävel Salonki. Ruoanlaiton ammattilaisten Vuoden Kokki- ja salipuolen ammattilaisten Vuoden Tarjoilija SM-kilpailujen finaalit käytiin 13.3.2020 Messukeskuksessa.
Vuoden Kokki 2020 ja Vuoden Tarjoilija 2020 on valittu13.3.2020 17:02:07 EET | Uutinen
Vuoden Kokki 2020 on Lari Helenius (Ravintola Olo, Helsinki) ja Vuoden Tarjoilija 2020 on Christian Angelov (Ravintola Finnjävel Salonki). Ruoanlaiton ammattilaisten Vuoden Kokki- ja salipuolen ammattilaisten Vuoden Tarjoilija SM-kilpailujen finaalit käytiin 13.3.2020 Messukeskuksessa.
Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -finalistit vuodelle 2020 on valittu - seuraa finaalia suorassa lähetyksessä13.3.2020 10:02:19 EET | Tiedote
Vuoden Kokki ja Tarjoilija 2020 -finalistit julkistettiin Gastro Helsinki -ammattitapahtumassa 12.3. Kahdeksan huippukokkia ja -tarjoilijaa jatkaa finaaliin, joka järjestetään poikkeuksellisesti suurelta yleisöltä suljettuna. Vuoden Kokki ja Tarjoilija 2020 -finaalia voi seurata tänä vuonna suorana Ilta-Sanomien verkkosivuilla Ruokala-osiossa 13.3. klo 10-14.