ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

Kutsu seminaariin: Ruokapalvelu innoittaa -vaikuttajaseminaari avaa Gastro Helsinki 11.3.2020

Jaa

Ilmastonmuutos, yhteiskunnallinen vastuu, asiakkaiden muuttuvat vaateet – mistä ideoita ja innostusta haasteisiin? Mistä voimia muutokseen? Näihin kysymykseen pureutuu Gastro Helsinki avajaisseminaari ”Ruokapalvelu innoittaa – ratkaisuja, vauhtia ja voimia tulevaisuuden haasteiden selättämiseen”. Seminaari järjestetään keskiviikkona 11.3.2020 klo 9:00-11:15 seminaaritilassa 204-205 Helsingin Messukeskuksessa. Tervetuloa!

Ruokapalvelu innoittaa -vaikuttajaseminaari avaa Gastro Helsinki 11.3.2020. Kuvaoikeudet: ELO-säätiö.
Ruokapalvelu innoittaa -vaikuttajaseminaari avaa Gastro Helsinki 11.3.2020. Kuvaoikeudet: ELO-säätiö.

Suomalaiset julkiset ruokapalvelut ovat tuottaneet jo vuosia toinen toistaan oivaltavampia ratkaisuja kestävään arkeen ja työhyvinvoinnin vahvistamiseen, joista voidaan hyötyä niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Ruokapalvelut voivat toimia innoittajana ja tiennäyttäjänä tarjoten ratkaisuja ja oivalluksia, voimia ja vauhtia haasteiden selättämiseen.

Seminaariin osallistu yli 80 ruokapalveluiden kehittäjiä, päättäjiä ja vaikuttajia sekä muita ravintola-alan avaintoimijoita. Seminaarin järjestää ELO-säätiö yhteistyössä Maa- ja metsätalousministeriön ja Motivan kanssa.

Aika: 11.3.2020 klo 9:00-11:15, aamiaiskahvit suolaisella klo 8:30 alkaen

Paikka: seminaaritila 204-205 Messukeskus, Helsinki

Kieli: Suomi
Ilmoittautuminen seminaariin maanantaihin 9.3. mennessä: sini.garam@elo-saatio.fi


Seminaarin ohjelma 

klo 8:30 Aamiaiskahvit suolaisella

klo 9:00 Tervetuloa

klo 9:15 Innostusta Suomesta – case: Kouluruoka2030 

Mukana paneelikeskustelussa tutkija Teea Kortetmäki, Just Food, Jyväskylän yliopisto ja ruokapalvelupäällikköä Ilja Saralahti, Muuramen ruokapalvelut

Klo 9:45 Innostusta Ruotsista 

Mukana valottamassa pohjoismaista näkökulmaa  Ruotsin maatalousviraston julkisen ruokapalvelun kehittämisjohtaja Eva Sundberg, MatTanken, Jordbruksverket, Ruotsi https://www.mattanken.se

Klo 10:15 Voimaa muutokseen työhyvinvoinnista 

Puhujana toimitusjohtaja Nina Rokkila, Palmia sekä case-esimerkkejä ja ideoita ympäri Suomen

Klo 11-11:15 Yhteenveto & päätössanat

Juontajina Bettina Lindfors, ELO-säätiö ja Elina Ovaskainen, Motiva. 

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Lisätietoja: 
Seminaarin ohjelma ja puhujat

http://www.elo-saatio.fi/blog/2020/02/07/ruokapalvelu-innoittaa-vaikuttajaseminaari-avaa-gastro-messut-11-3-2020/ 

Huomioi myös median akkreditoituminen Gastro Helsinki -ammattitapahtumaan joko ennakkoon osoitteessa www.messukeskus.com/uutishuone tai tapahtuman aikana Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa.

Yhteyshenkilöt

Bettina Lindfors
Toimitusjohtaja
ELO Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
+ 358 40 920 9810
bettina.lindfors@elo-saatio.fi
@BettinaLIndfors 

Sini Garam (haastattelupyynnöt)
Projektipäällikkö
Kouluruokaverkosto / Finnish School Meal Network
+358 50 587 0929
sini.garam@elo-saatio.fi
@SiniGaram

Kuvat

Ruokapalvelu innoittaa -vaikuttajaseminaari avaa Gastro Helsinki 11.3.2020. Kuvaoikeudet: ELO-säätiö.
Ruokapalvelu innoittaa -vaikuttajaseminaari avaa Gastro Helsinki 11.3.2020. Kuvaoikeudet: ELO-säätiö.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
Pajuniityntie 11
00320 Helsinki

http://www.elo-saatio.fi

Järjestäjät

ELO-Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö tuo yhteen alan tekijät, tukijat ja tulevaisuuden toivot. Vuonna 2009 perustettu säätiö tekee töitä yhdessä laajan verkostonsa kanssa, jotta Suomi nousee kansainvälisesti kiinnostavaksi ruoka-, juoma- ja ravintola-alan edelläkävijäksi. http://www.elo-saatio.fi/

Maa- ja metsätalousministeriö on uudistuvan ja kestävän ruoka- ja luonnonvaratalouden mahdollistaja sekä luotettavien tietovarantojen tuottaja. Maa- ja metsätalousministeriö edistää toiminnallaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamista.
https://mmm.fi/

Motiva on valtion kestävän kehityksen yhtiö, joka kannustaa energian ja materiaalien tehokkaaseen ja kestävään käyttöön. Tarjoamme julkishallinnolle, yrityksille, kunnille ja kuluttajille tietoa, ratkaisuja ja palveluja, joiden avulla ne voivat tehdä resurssitehokkaita, vaikuttavia ja kestäviä valintoja. https://www.motiva.fi/

Gastro HelsinkiGastro Helsinki 11.–13.3.2020 – Joka toinen vuosi Helsingin Messukeskuksessa järjestettävä Suomen johtava ravintola- ja ruoka-alan ammattilaisten tapahtuma esittelee alan uutuudet ja trendit. Maksuton sisäänpääsy yli 18-vuotiaille alan ammattilaisille rekisteröitymällä. www.gastrohelsinki.fi, #gastrohelsinki 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

Vuoden Kokki, Vuoden Tarjoilija, Bocuse d’Or Academy Finland kilpailutoiminta jatkuu katkeamattomana uusine pääjärjestäjineen31.8.2020 09:58:00 EESTTiedote

Tiedote 31.8.2020. ELO-säätiön hallinnoima ravintola-alan kansallinen ja kansainvälinen kilpailutoiminta siirtyy uusille pääjärjestäjille syyskuusta alkaen. Bocuse d’Or kilpailutoiminta siirtyy Bocuse d’Or Academy Finland ry:lle. Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija kilpailutoiminnan järjestämisvastuu siirtyy Wihuri Oy Aarnio Metro-tukulle. Sekä Bocuse d’Or että Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija kilpailutoiminta jatkuu katkeamattomana uusine pääjärjestäjineen ja nykyisine ammattilais- ja yhteistyökumppaniverkostoineen suunnitelmien ja tavoitteiden mukaisesti.

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -finalistit vuodelle 2020 on valittu - seuraa finaalia suorassa lähetyksessä13.3.2020 10:02:19 EETTiedote

Vuoden Kokki ja Tarjoilija 2020 -finalistit julkistettiin Gastro Helsinki -ammattitapahtumassa 12.3. Kahdeksan huippukokkia ja -tarjoilijaa jatkaa finaaliin, joka järjestetään poikkeuksellisesti suurelta yleisöltä suljettuna. Vuoden Kokki ja Tarjoilija 2020 -finaalia voi seurata tänä vuonna suorana Ilta-Sanomien verkkosivuilla Ruokala-osiossa 13.3. klo 10-14.

Kutsu: Ravintola-alan huiput kilpailevat Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2020 suomenmestaruudesta Gastro Helsinki – ammattitapahtumassa 12-13.3.202012.3.2020 09:00:00 EETKutsu

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija ravintola-alan suomenmestaruudesta kilpailee 16 kokkia ja 16 tarjoilijaa 12-13.3.2020. Gastro Helsinki -ammattitapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa. Tervetuloa seuraamaan läheltä ravintola-alan ammattilaisten sali- ja keittiötyöskentelyä, jossa niin yksityiskohdat kuin kunniahimo on hiottu huippuunsa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme