Säteilyturvakeskus (STUK)

Kutsu STUKin mediatilaisuuteen Helsingissä 25.2.2019:

Jaa

STUKin turvallisuusarvio Olkiluoto 3 -ydinvoimalaitoksen käyttölupahakemuksesta

Säteilyturvakeskuksen pääjohtaja Petteri Tiippana toivottaa tiedotusvälineiden edustajat tervetulleeksi mediakahveille 25.2. kello 13.00. Tilaisuudessa kerromme STUKin tekemästä Teollisuuden Voiman Olkiluoto 3 -ydinvoimalaitosyksikön käyttölupahakemuksen turvallisuusarviosta sekä OL3-valvontaprojektin vaiheista.

Tilaisuudessa kuulemme kolme lyhyttä alustusta:

  • Ydinvoimalaitosten valvontaprojektit Suomessa
  • Säteilyturvakeskuksen turvallisuusarvio Olkiluoto 3 -ydinvoimalaitoksen käyttölupahakemuksesta
  • Olkiluoto 3:n valvonnan vaiheet ja kehittyvä ydinturvallisuus

Alustusten yhteinen kesto on noin 40 minuuttia, minkä jälkeen on varattu aikaa kysymyksille ja haastatteluille. Säteilyturvakeskuksesta ovat paikalla pääjohtaja Petteri Tiippana, ydinvoimalaitosten valvonnasta vastaava johtaja Kirsi Alm-Lytz ja apulaisjohtaja Tapani Virolainen sekä Olkiluoto 3 -valvontaprojektin päällikkö Minna Tuomainen.

Tilaisuus järjestetään Säteilyturvakeskuksessa (Laippatie 4, Helsinki) maanantaina 25.2. kello 13.00. Tilaisuutta on mahdollista seurata myös verkon (Skype) välityksellä: https://ucc.vy-verkko.fi/stuk/meet/ilkka.elo/W7W6ZVK5

Sisääntulomuodollisuuksien nopeuttamiseksi pyydämme ilmoittautumisia perjantaihin 22.2. klo 12 mennessä osoitteeseen info@stuk.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa:

Ossi Lång
Puhelin 050 571 2616
ossi.lang(a)stuk.fi

Tietoja julkaisijasta

Säteilyturvakeskus (STUK)
Säteilyturvakeskus (STUK)
Laippatie 4
00880 HELSINKI

Mediapalvelu: 010 850 4761http://www.stuk.fi

Säteilyturvakeskus (STUK) on sosiaali- ja terveysministeriön hallinnonalan viranomainen, joka valvoo säteily- ja ydinturvallisuutta Suomessa. Tehtävämme on ihmisten, yhteiskunnan, ympäristön ja tulevien sukupolvien suojelu säteilyn haitallisilta vaikutuksilta. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Säteilyturvakeskus (STUK)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme