Eläkevakuutusyhtiö Veritas

Kutsu työeläkeyhtiö Veritaksen tulosinfoon 25.8.2022

Jaa

Työeläkeyhtiö Veritas Eläkevakuutus julkaisee tammi-kesäkuun tuloksensa torstaina 25.8. Median edustajat ovat tervetulleita tulosinfoon, joka järjestetään etäyhteyden välityksellä klo 10–11.

Veritaksen toimitusjohtaja Carl Haglund ja sijoitusjohtaja Kari Vatanen kertovat tilaisuudessa Veritaksen tuloksesta ja sijoituksista sekä yleisemmin tilanteesta maailmantaloudessa ja sijoitusmarkkinoilla. 

Tilaisuus pidetään suomeksi, mutta kysymyksiä voi esittää myös ruotsiksi. 

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään ke 24.8. klo 16 > 

Voit sopia etukäteen myös ajan mediakohtaiselle haastattelulle Helsinkiin tai Turkuun. Turun pääkonttorilla on torstaina 25.8. mahdollista haastatella toimitusjohtaja Carl Haglundia ja Helsingin toimistolla sijoitusjohtaja Kari Vatasta. 

Haastattelupyynnöt: Suvi Asikainen, viestintäpäällikkö, puh. 050 560 0117, etunimi.sukunimi(at)veritas.fi. 

Lämpimästi tervetuloa! 

Kuva Veritaksen pääkonttorista: Wellu Hämäläinen

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Eläkevakuutusyhtiö Veritas
Eläkevakuutusyhtiö Veritas
PL 133
20101 Turku

https://veritas.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Eläkevakuutusyhtiö Veritas

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme