Helsingin seudun kauppakamari

Kutsu: YRITYKSEN TIETOTURVAOPAS – 50 aihetta käytännön tietoturvasta

Jaa

Tiedostatko, missä kaikkialla tietoturva on mukana arjessamme – niin työssä kuin kotona? Tunnistatko uhkat ja osaatko välttää vaarat?

Tule kuulemaan striimattuun Yrityksen tietoturvaoppaan julkistamistilaisuuteen perjantaina 29.4.2022, kun pitkän linjan it-asiantuntija Petteri Järvinen kertoo selkeästi ja käytännönläheisesti tietoturvan sudenkuopista ja auttaa sinua välttämään yleisiä virheitä.  Järvinen on kouluttanut it-aiheista yli 30 vuoden ajan. Hän on koonnut koulutustensa sisällön kirjaksi, joka käsittelee 50 erilaista tietoturva-aihetta selkeästi ja hauskasti. Tämä teos on Järvisen 35. kirja.

Kirjan julkistamistilaisuudessa keskustellaan kirjan kertomuksista, jotka perustuvat todellisiin tapahtumiin. Tapaukset osoittavat, mitä tietoturvavahingot voivat saada aikaan ja mitä niistä voidaan oppia. 

Haastattelumuotoisessa tilaisuudessa muistutetaan, että tietoturva ei ole vain tylsää tekniikkaa ja vaikeita lyhenteitä, vaan osa meidän jokapäiväistä arkeamme. Siksi meidän tulee tutustua aiheeseen ja ylläpitää tietojamme ja taitojamme.
Striimin kautta osallistuvien on mahdollista lähettää chatin kautta kysymyksiä kirjailijalle ja osallistua keskusteluun.


Julkistamistilaisuus pe 29.4. 2022 klo 14.00–14.45

Tervetuloa mukaan striimattuun Yrityksen tietoturvaoppaan julkistamistilaisuuteen, joka järjestetään pe 29.4.2022 klo 14.00–14.45. Voit ilmoittautua myös mukaan Kauppakamarikaupasta alla olevasta linkistä.

Lisätietoa julkistamistilaisuudesta. 

Lisätietoa kirjasta.

Arvostelukappaleet: markkinointi@helsinki.chamber.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Taina Parviainen, tuottaja, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 050 358 0846, taina.parviainen@chamber.fi

Katariina Suominen, myyntipäällikkö, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 045 773 32978, katariina.suominen@chamber.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun kauppakamari
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

http://helsinki.chamber.fi/fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin seudun kauppakamari

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme