REUNA Kustantamo ja kirjakauppa Oy

Kymi Libri -kirjamessuille tuottaja OKM:n tuella

Jaa

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Kymi Libri -kirjamessukonseptin kehittäjälle PRO Kaakon kirjamessut ry:lle valtiontukea tuottajan palkkaamiseen puoleksi vuodeksi. Tuottajaksi valittiin Jarkko Ryynänen, joka on työskennellyt kaksi vuotta Reuna-kustantamossa kirjamyynnin parissa ja äänikirjojen tuottajana, ja opiskelee kulttuurituottajaksi. Jarkko siirtyy uuteen tehtävään 1.2.2021.

Jarkko Ryynänen. Kuva Henna Virén
Jarkko Ryynänen. Kuva Henna Virén

Kesällä 2021 järjestetään toisen kerran Kymi Libri -tapahtuma. Uudenlaiseen yhteisölliseen kirjamessukonseptiin sisältyy haastattelujen ja paneelikeskustelujen lisäksi eri taiteenlajeja yhdistäviä esityksiä ja uusia ohjelmaformaatteja tunnelmallisessa kylämiljöössä, mm. jokiristeilyjä. Leppoisan kirjatapahtuman konseptia on sovellettu nyt myös Virossa Keilan kaupungissa, ja ensi kesänä Kymi Librin rinnalla toteutuu Pyhtää Libri.

Taiteen edistämiskeskus on myöntänyt konseptin kehittäjälle PRO Kaakon kirjamessut ry:lle valtiontukea tuottajan palkkaamiseen puoleksi vuodeksi. Tuottajaksi valittiin Jarkko Ryynänen, joka on työskennellyt kaksi vuotta Reuna-kustantamossa kirjamyynnin parissa ja äänikirjojen tuottajana, ja opiskelee kulttuurituottajaksi. Jarkko siirtyy uuteen tehtävään 1.2.2021.

Tuottajan tehtäviin kuuluu tapahtuman nettisivuston täydentäminen ja ylläpito, ennakkomarkkinointi ja yhteydet messuilla esiintyviin noin sataan kirjailijaan ja taiteilijaan. Ohjelmasuunnittelusta vastaa Reuna-kustantamon vetäjä Tarja Tornaeus. Käytännön järjestelyt nelipäiväisillä kirjamessuilla 22.–25.7.2021 hoidetaan noin 30 hengen talkooporukan ja paikallisten yritysten voimin.

Kymi Libri -kirjamessujen tapahtumapaikka on Kulttuuritalo Wanha Rautakauppa, Myllykoskentie 17, Myllykoski (Kouvola), sivusto kymi-libri.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kustantaja Tarja Tornaeus, tarja.tornaeus@reunalla.fi, puh. 0500 610 762
Kustannustoimittaja Toini Lehto, toini@reunalla.fi
Äänikirjojen tuottaja Jarkko Ryynänen, jarkko@reunalla.fi

Kuvat

Jarkko Ryynänen. Kuva Henna Virén
Jarkko Ryynänen. Kuva Henna Virén
Lataa
Vuoden 2021 Kymi Libri -kirjamessujen tunnusväri on oranssi.
Vuoden 2021 Kymi Libri -kirjamessujen tunnusväri on oranssi.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

REUNA Kustantamo ja kirjakauppa Oy
REUNA Kustantamo ja kirjakauppa Oy
Myllykoskentie 17
46800 Myllykoski

040 578 8049, info@reunalla.fihttps://reunalla.fi

REUNA Kustantamo ja kirjakauppa Oy
on perustettu vuonna 2013. Kustantamo toimii Kouvolan Myllykoskella Kulttuuritalo Wanhassa Rautakaupassa, jossa on myös Reunan kirjakauppa, kirjakahvila, taidegalleria ja Henna Virenin valokuvastudio. Kirjakaupassa on töissä Suomen ainoa kirjakauppakissa Nappi. Piha-alueen Wanhassa Kirjahallissa järjestetään joka toinen vuosi Kymi Libri -kirjamessut, ks. kymi-libri.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta REUNA Kustantamo ja kirjakauppa Oy

Musiikillinen tinkimättömyys on tuonut Eero Raittiselle arvostusta25.10.2020 17:06:52 EETTiedote

”Urani tarkoitus ovat bändit, biisit ja täysosumaan tähtääminen keikoilla”, kertoi Eero Raittinen elämäkertansa kirjoittajalle Elina Saksalalle. Raittinen ei anna itselleen tuumaakaan löysää: biisin kaikki elementit on sisäistettävä täydellisesti ennen tulkintaa. Uudessa elämäkerrassa Eero Raittinen – Mies matkallaan piirtyy kuva pedantista artistista, josta ei todennäköisesti olisi tullut muusikkoa, jos isä olisi voinut päättää.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme