Lääkärikeskus Aava Oy

Lääkärikeskus Aava ostaa Finla Työterveys Oy:n Hämeenlinnan työterveysliiketoiminnan

Jaa
Perheomisteinen Lääkärikeskus Aava vahvistaa toimintaansa Hämeenlinnassa liiketoimintakaupan myötä.
Liiketoimintakauppa astuu voimaan 17.4.2023.
Liiketoimintakauppa astuu voimaan 17.4.2023.

Finla Työterveys Oy myy Hämeenlinnan työterveysliiketoiminnan Lääkärikeskus Aavalle. Finla Työterveyden Hämeenlinnan toimipisteellä on 173 yritysasiakasta.  

Finla työterveys on tunnettu työterveyspalveluiden moniammatillisena erityisosaajana. Hämeenlinnan työterveysaseman koko sekä sijainti erillään muista Finlan toimipisteistä ovat aiheuttaneet haavoittuvuutta palvelun jatkuvuudelle etenkin lääkäriresurssin osalta. Liiketoimintakaupan myötä haluamme taata laadukkaat palvelut asiakkaille tulevaisuudessakin. Lääkärikeskus Aava on erinomainen toimija turvaamaan työterveyspalveluiden laadun ja saatavuuden Hämeenlinnassa”, toteaa Finla Työterveys Oy:n toimitusjohtaja Anu Pekki 

Olemme suomalainen perheyritys ja arvomme ovat hyvin lähellä Finla Työterveyden arvoja. Olemmekin erittäin iloisia, että pääsemme liiketoimintakaupan kautta tarjoamaan hyvän uuden kodin asiakkaille Hämeenlinnassa ja jatkamaan Finla Työterveyden tekemää hyvää työtä. Pystymme Lääkärikeskus Aavassa tarjoamaan saman katon alta työterveyspalveluiden lisäksi kattavat erikoislääkäri- sekä diagnostiikkapalvelut ja näin pitämään huolta asiakkaiden hyvinvoinnista ja terveydestä”, kertoo Lääkärikeskus Aavan toimitusjohtaja Raija Tapio 

Liiketoimintakauppa astuu voimaan 17.4.2023. Finla Työterveyden Hämeenlinnan työterveyshoitajat siirtyvät Lääkärikeskus Aavaan työterveystiimiin vanhoina työntekijöinä ja jatkavat työtä asiakkuuksien kanssa. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Liiketoimintakauppa astuu voimaan 17.4.2023.
Liiketoimintakauppa astuu voimaan 17.4.2023.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Lääkärikeskus Aava Oy
Lääkärikeskus Aava Oy
Annankatu 32
00100 Helsinki

Asiakaspalvelu 010 380 3838http://www.aava.fi

Suomalainen Lääkärikeskus Aava on edistänyt terveyttä ja hyvinvointia pian 60 vuotta. Perheyrityksemme toimii 18 toimipisteessä, 12 paikkakunnalla.

Lasten ja nuorten lääkäriasema Pikkujätti kuuluu samaan Ahon perheen omistamaan konserniin kuin Aava. Pikkujätti toimii 8 paikkakunnalla.

Aavassa ja Pikkujätissä työskentelee yhteensä noin 600 henkilöstön jäsentä ja 1000 ammatinharjoittajaa.

Huolenpitomme kantaa läpi ihmisen elämän.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lääkärikeskus Aava Oy

Lapsi on rauhaton, jos vanhempi hätääntyy – Pienten potilaiden lääkärikammolle annetaan kyytiä Pikkujätissä6.4.2023 13:01:06 EEST | Tiedote

Lääkäri on monelle lapselle ikävä valkotakkinen mörkö. Pikkujätissä lapsen olosta tehdään mahdollisimman mukava, jotta vaiva saadaan hoidettua ja leikit voivat taas jatkua. Yhdeksi apukeinoksi lääkäripelon karkotukseen Pikkujätin lastenlääkärit ovat ideoineet ja tehneet yhdessä Mauri Kunnaksen ja Otavan kanssa lapsille lääkärikirjan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme