Laatukeskus

Laatukeskuksen toimitusjohtajaksi on nimitetty Juha Ylä-Autio

Jaa

Laatukeskus on nimittänyt OTK, EMBA Juha Ylä-Aution toimitusjohtajaksi 2.3.2020 alkaen. Ylä-Autio on toiminut viimeksi johtotehtävissä kierrätysliiketoiminnan parissa.

Laatukeskus Excellence Finland Oy on Suomen Laatuyhdistys ry:n liiketoimintayhtiö, joka keskittyy organisaatioiden ja osaamisen kehittämiseen. Vuonna 1966 perustetun Suomen Laatuyhdistyksen tavoitteena on kehittää suomalaisten organisaatioiden kilpailukykyä. Uutena toiminta-alueena on kiertotalous. Laatukeskus tekee yhteistyötä Sitran kanssa edistääkseen kiertotalouden merkitystä yhteiskunnassamme.  

– Olen ottanut tehtävän vastaan erittäin innostuneena. Laatukeskuksen asiantuntijoiden osaaminen sen vahvuusalueilla on vakuuttavaa paitsi Suomessa, myös kansainvälisesti, Juha Ylä-Autio sanoo.

Ylä-Aution aloitus uusissa tehtävissä osui monin tavoin poikkeukselliseen ajankohtaan.

– Olen ylpeä Laatukeskuksen henkilöstön kyvystä sopeuttaa toimintamme nopeasti muuttuneisiin olosuhteisiin. Tulevina kuukausina tarkennamme painopistealueitamme ja digitaalisuus, kasvu sekä kiertotalous nousevat teemoina vahvasti esiin.Uutta kehittämällä tarjoamme ainutlaatuista lisäarvoa organisaatioiden ja liiketoiminnan kehittämiseen sekä tartumme itsekin kasvumahdollisuuksiin, hän toteaa.

Lisätietoja:

Juha Ylä-Autio, toimitusjohtaja, Laatukeskus, 040 752 3312, juha.yla-autio@laatukeskus.fi

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Laatukeskus
Laatukeskus
Keilaranta 8
02150 Espoo

+358 (0) 207 791 470https://www.laatukeskus.fi/

Laatukeskus

Menestyvän Suomen kilpailukyky rakennetaan kestävälle pohjalle. Tämä vaatii suomalaisten organisaatioiden toiminnan ja johtamisen laadun jatkuvaa kehittämistä. Laatukeskus tuo tähän työhön käytännöllisiä työkaluja ja osaamisen kehittämistä. Laatukeskus haastaa organisaatioita toimintansa jatkuvaan kehittämiseen. Jäseninä on noin 400 yksityisen ja julkisen sektorin organisaatiota.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Laatukeskus

Suomen laatupalkinto 2020 Nordea Lifelle – innovaatiopalkinnot PiBondille, Sciar Companylle ja Vaisalalle12.11.2020 19:00:00 EET | Tiedote

Suomen Laatuyhdistys jakoi ulkoiseen arviointiin perustuvan Suomen laatupalkinnon jo 25. kerran ja se myönnettiin tänä vuonna Nordea Henkivakuutus Suomelle (Nordea Life). Yhtiö sai erinomaiset pisteet kansainväliseen EFQM-malliin perustuvan kriteeristön mukaisessa arvioinnissa. Samassa yhteydessä jaettiin Quality Innovation Award -palkinnot vuoden parhaista palvelu- ja tuoteinnovaatioista PiBondille, Sciar Companylle ja Vaisalalle.

Parhaat kansainväliset laatuinnovaatiot arvioitiin – suomalaisen WordDiven e-oppimisratkaisu Speak with AI voitti oman sarjansa5.2.2020 20:00:00 EET | Tiedote

Suomen Laatuyhdistys ry:n aloitteesta perustettu ja kansainväliseksi laajentunut Quality Innovation Award -kilpailu järjestettiin jo kolmattatoista kertaa. Kaikista osallistuneista innovaatioista parhaaksi nousi espanjalainen MESMERISE®. Skanneriteknologia on kehitetty laittomien aineiden ja kiellettyjen esineiden havaitsemiseen ihmiskeholta. WordDiven tekoälyyn pohjautuva kielten oppimisen sovellus Speak with AI palkittiin oman sarjansa parhaana.

Suomen laatupalkinto ensimmäistä kertaa hoiva-alalle – Mikkelin Kotikaari ry:n toimintaa ohjaa jatkuva parantaminen23.10.2019 23:00:00 EEST | Tiedote

Suomen Laatupalkinto 2019 jaettiin Helsingissä pidetyn kansainvälisen johtamisen ja kilpailukyvyn kehittämisen konferenssin EFQM Forumin yhteydessä. Palkinnon saaja on Mikkelin Kotikaari ry, joka on yleishyödyllinen yhteisö, ja tuottaa hoivapalveluita palvelutaloissaan ja omistamissaan ikäihmisten vuokra-asunnoissa asuville henkilöille. Organisaatio on ensimmäinen hoiva-alan toimija, joka palkitaan laatupalkinnolla Suomessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme