Mailand Communications OyMailand Communications Oy

Länsi-Uudenmaan Säästöpankki muuttaa yhtiömuotoaan säästöpankista säästöpankkiosakeyhtiöksi

Jaa

Länsi-Uudenmaan Säästöpankki valmistelee yhtiömuodon muutosta säästöpankista säästöpankkiosakeyhtiöksi. Samalla perustetaan paikallinen Länsi-Uudenmaan Säästöpankkisäätiö. Muutostapa on säästöpankkiryhmän linjan mukainen ja vastaava on toteutettu viidessä muussa säästöpankissa viime vuosina.

Toimitusjohtaja Samu Rouhe, kuva: Tiina Tervo
Toimitusjohtaja Samu Rouhe, kuva: Tiina Tervo

Yhtiömuodon muutoksella ei ole vaikutuksia päivittäiseen pankkitoimintaan tai konttoreihin. Henkilöstö jatkaa tehtävissään vanhoina työntekijöinä.

Päätöksen yhtiömuodon muutoksesta tekivät Länsi-Uudenmaan Säästöpankin isännät kokouksessaan 9. toukokuuta.

– Muutostarve liittyy yhteiskunnan ja pankkitoimialan kehitykseen. Menestyvänkin pankin on uusiuduttava, jotta pystymme investoimaan digitaalisiin palveluihin ja kehittämään asiantuntijapalveluita alueen tarpeiden mukaisesti, hallituksen puheenjohtaja Veli-Pekka Mattila kertoo.

– Asiakkaille yhtiömuodon muutos tulee näkymään hyvin vähän. Jatkamme päivittäistä pankkitoimintaa tutuin arvoin ja periaattein, Veli-Pekka Mattila jatkaa.

Pankin omistus pysyy paikallisena Länsi-Uudenmaan Säästöpankkisäätiössä

Samassa yhteydessä perustetaan Länsi-Uudenmaan Säästöpankkisäätiö, joka tulee jatkossa olemaan pankin omistaja. Se osallistuu myös alueen elinvoimaisuuden, hyvinvoinnin ja taloudellisen kehityksen tukemiseen sekä säästöpankkitoiminnan perinteen vaalimiseen. Pankin isännät jatkavat säätiön hallituksen ja valtuuskunnan jäseninä.

– Säästöpankkien toimintaan on aina kuulunut asiakkaita edustavien paikallisten isäntien rooli. Länsi-Uudenmaan Säästöpankilla on 57 isäntää, naista ja miestä, jotka edustavat koko toimialuetta Lohjalla, Vihdissä, Karkkilassa, Kirkkonummella ja Siuntiossa. He kaikki jatkavat vastuutehtävissä Länsi-Uudenmaan Säästöpankkisäätiön hallituksessa ja valtuuskunnassa, isäntien puheenjohtaja Pekka Räsänen toteaa.

LÄNSI-UUDENMAAN SÄÄSTÖPANKKI

Veli-Pekka Mattila, hallituksen puheenjohtaja, 040 715 1941

Pekka Räsänen, isäntien puheenjohtaja, 0400 415228

Samu Rouhe, toimitusjohtaja, 050 348 4341, samu.rouhe@saastopankki.fi

Avainsanat

Kuvat

Toimitusjohtaja Samu Rouhe, kuva: Tiina Tervo
Toimitusjohtaja Samu Rouhe, kuva: Tiina Tervo
Lataa
Isäntien puheenjohtaja Pekka Räsänen, kuva: Tiina Tervo
Isäntien puheenjohtaja Pekka Räsänen, kuva: Tiina Tervo
Lataa
Hallituksen puheenjohtaja Veli-Pekka Mattila, kuva: Tiina Tervo
Hallituksen puheenjohtaja Veli-Pekka Mattila, kuva: Tiina Tervo
Lataa

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Mailand Communications Oy
Mailand Communications Oy
Arkadiankatu 16 B 26
00100 Helsinki

0405670212http://www.mailand.fi

Mailand on viestintätoimisto, jonka työ tukee johtamista, kasvattaa arvoa ja parantaa palvelua. Asiakkaamme ovat yrityksiä ja yhteisöjä, jotka menestyvät, uudistavat toimialaansa ja kehittävät yhteiskuntaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mailand Communications Oy

Euroopan komissio on päivittänyt tuoteturvallisuussuosituksia16.9.2021 14:28:07 EEST | Tiedote

Euroopan komissio kokoaa vuosittain yhteen EU:n kansalliset viranomaiset yhteistyöhön tuoteturvallisuuden testaamiseksi. Tuotteiden turvallisuutta koskeva koordinoitu toiminta (CASP) vastaa suositusten laatimisesta. Testit suoritetaan EU:n akkreditoimissa laboratorioissa tuotevalikoimalla, jonka markkinavalvontaviranomaiset valitsevat vuosittain EU:n 27 jäsenvaltiosta (sekä Norjasta, Islannista ja Liechtensteinista).

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme