Rakennusliike Lapti Oy

Lapti rakentaa HCF:lle päiväkodin ja palveluasuntoja Kuopion Hatsalaan

Jaa

Rakennusliike Lapti Oy ja COR Groupiin kuuluva Health City Finland Oy (HCF) allekirjoittaneet projektinjohtourakkasopimuksen päiväkodin ja palveluasuntojen rakentamisesta Kuopioon lähivuosina rakentuvaan Kotikatu365 Hatsalan asuin- ja palvelukortteliin. Laptin rakennustyöt ovat jo käynnissä Hannes Kolehmaisen kadulla ja ne saadaan päätökseen syksyllä 2022.

Rakennusliike Lapti rakentaa Hannes Kolehmaisen kadulle Kuopioon modernin päiväkodin ja 88 palveluasunnon muodostaman kokonaisuuden.
Rakennusliike Lapti rakentaa Hannes Kolehmaisen kadulle Kuopioon modernin päiväkodin ja 88 palveluasunnon muodostaman kokonaisuuden.

Rakennusliike Lapti toteuttaa alueelle 6-ryhmäisen päiväkodin sekä palveluasuntoja ikääntyneille. 28 kaksiosta tulee kevyen tuen palveluasuntoja, minkä lisäksi rakennetaan 60 tehostetun tuen asuntoa.

Käynnistimme työt Hatsalan työmaalla kesäkuussa maansiirtotöillä ja tällä hetkellä meneillään on rungon pystytys. Kokonaisuus valmistuu syksyllä 2022, kertoo projektipäällikkö Kimmo Kuronen Rakennusliike Lapti Oy:stä.

Laptin rakentama kokonaisuus täydentää erinomaisesti alueelle rakentuvan Kotikatu365 Hatsalan palvelukokonaisuutta eri-ikäisille alueen asukkaille: päivähoitoa lapsiperheille sekä turvallista ja modernia asumista ikäihmisille, sanoo johtaja Jari Lappalainen COR-kiinteistötiimistä.

HCF rakennuttaa alueelle lähivuosina 600-700 modernia kerrostalokotia yksiöistä neliöihin sekä 500-600 m2:n yhteistilat, jotka toteutetaan kahden ensimmäisen asuintalon yhteyteen.  Kokonaisuuteen kuuluu lisäksi kerhotalo ja pysäköintilaitos.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rakennusliike Lapti Oy
Projektipäällikkö Kimmo Kuronen
050 421 9977

COR Group/HCF
Jari Lappalainen
040 839 1688

Kuvat

Rakennusliike Lapti rakentaa Hannes Kolehmaisen kadulle Kuopioon modernin päiväkodin ja 88 palveluasunnon muodostaman kokonaisuuden.
Rakennusliike Lapti rakentaa Hannes Kolehmaisen kadulle Kuopioon modernin päiväkodin ja 88 palveluasunnon muodostaman kokonaisuuden.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Rakennusliike Lapti Oy
Rakennusliike Lapti Oy
Äyritie 8 B
01510 VANTAA

020 785 5500http://www.lapti.fi

Lapti on vakavarainen rakentaja, joka keskittyy toiminnassaan kohtuuhintaisten asuntojen uudisrakentamiseen Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Laptin palveluvalikoimaan kuuluu lisäksi laadukkaiden liike- ja toimitilojen, koulujen ja terveydenhuoltokiinteistöjen sekä päivähoito- ja hoivakiinteistöjen rakentaminen maanlaajuisesti. Rakennusliike Lapti -konsernin palveluksessa oli tilikauden päättyessä noin 600 henkilöä. www.lapti.fi

 

Health City Finland Oy on hankekehittäjä ja rakennuttaja, joka on kehittänyt uudenlaisen, hyvinvointia tukevan Kotikatu365-asumis- ja palvelukonseptin. Yhtiö myös toimii rakennuttamansa asuinalueen operaattorina johtaen ja kehittäen palveluntarjoajien verkostoa sekä vastaten asukkaiden yhteistilojen ylläpidosta. HCF on osa COR Groupia, johon kuuluu lisäksi useita hyvinvointi- ja terveyspalvelualan yhtiöitä, kuten Coronaria – yksi maamme suurimmista terveydenhuollon yhtiöistä – digitaalisen median tuottaja Terve Media sekä kuntokeskusketju Liikku. Konsernin liikevaihto oli noin 300 MEUR vuonna 2020 ja sen palveluksessa työskentelee yli 3000 henkeä eri puolilla Suomea. www.kotikatu365.fi www.corgroup.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rakennusliike Lapti Oy

Karjarantaan käynnistyy uuden kerrostalon rakentaminen - erikoisuutena muunneltavat asuntopohjat ja yhdistelmäasunnot20.8.2021 11:53:07 EEST | Tiedote

Rakennusliike Lapti Oy käynnistää 7-kerroksisen kerrostalon Asunto Oy Porin Sävelen rakentamisen Karjarannan kehittyvään kaupunginosaan. Porin Säveleen tulee monipuolinen valikoima laadukkaita kaupunkikoteja yksiöistä suurempiin yhdistelmäasuntoihin. Asuntopohjat muuntuvat eri elämäntilanteiden mukaan. Asunnoissa voidaan muuntaa esimerkiksi kolmio tilavaksi kaksioksi tai yhdistää kaksi pienempää asuntoa tilavaksi kolmioksi tai neljän huoneen perheasunnoksi. Porin Sävelen rakentaminen käynnistyy syyskuussa 2021, ja valmistuu syksyllä 2022.

Kuopion rautatieaseman länsipuolen pysäköintialue poistuu käytöstä 1.7.202130.6.2021 13:56:34 EEST | Tiedote

Kuopion rautatieaseman länsipuolen kulmauksessa oleva pysäköintialue suljetaan 1.7.2021 alkaen alueella käynnistyvän uudisrakentamisen vuoksi. Alueen pysäköintiä palvelevat jatkossa Haapaniemenkadun pysäköintilaitos ja P-Matkakeskus, johon on ajoyhteys Puutarhakadulta. Kuopion Portissa sijaitsevasta P-Matkakeskuksesta on jalankulkijoille tunneliyhteys suoraan rautatieasemalle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme