Laurea

Laurea-ammattikorkeakoulu juhli valmistuvia opiskelijoita

Jaa

Perjantaina 16. kesäkuuta oli merkittävä ja ikimuistoinen päivä sadoille Laurean opiskelijoille, jotka tällä päivämäärällä saivat päätökseen ammattikorkeakoulu- tai ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavat opintonsa. Valmistuvia opiskelijoita juhlistettiin Laurean perinteisessä Valmistujaisjuhlassa, jota vietettiin Kulttuuritalossa Helsingissä Suomen 100-vuotisjuhlan hengessä.

Hatut lensivät ilmaan Laurean Valmistujaisjuhlassa perjantaina.
Hatut lensivät ilmaan Laurean Valmistujaisjuhlassa perjantaina.

Paikalla Valmistujaisjuhlassa oli noin 300 opintonsa päättänyttä opiskelijaa sekä runsas joukko valmistuvien perheenjäseniä sekä ystäviä. Kaikkiaan kesäkuussa Laureassa valmistui yli 500 eri alojen ammattilaista. Vuosittain Laureasta valmistuu kaikkiaan noin 1600 opiskelijaa.

"Tämä on ainutlaatuinen kokemus elämässänne, hyvä valmistuvat opiskelijat. Nauttikaa tästä päivästä", onnitteli valmistuneita juhlapuheessaan Laurea-ammattikorkeakoulun rehtori, toimitusjohtaja Jouni Koski.

"Valmistuminen on käännepiste elämässä, jolloin siirrytään työelämän haasteisiin, mutta oppiminen ei kuitenkaan pääty tähän hetkeen. Oppiminen tapahtuu työelämässä yhdessä kollegoiden ja asiakkaiden kanssa - ja juuri oppimalla uutta voi parhaiten menestyä työelämässä."

Opiskelijasta alumniksi

Valmistumisen hetkelläkään opiskelijat eivät lakkaa olemasta Laurea-yhteisön jäseniä, vaan heistä tulee Laurean alumneja. Perinteisesti Valmistujaisjuhlassa onkin kuultu myös jo aiemmin valmistuneen Laurean alumnin puheenvuoro. Tällä kerralla alumnin tervehdyksen juhlaan toi Laurean Vuoden Alumniksi 2017 valittu yhteisöpedagogi (YAMK) Miia Haanpää.

"Muistakaa suhtautua edessänne olevaan työelämään avoimesti; koskaan ei voi tietää, mihin tulevaisuus teidät johtaa. Pyrkikää siihen, että uskallatte heittäytyä ja tarttua uusiin haasteisiin", Haanpää opasti valmistuvia opiskelijoita.

”Kiitos Laurea-yhteisö”

Juhlan päätteeksi kuultiin myös valmistuneen opiskelijan, tuoreen sosionomin Sini Heinon puhe. Heino kiitti puheessaan lämpimästi kaikkia Laurean opiskelijoita ja henkilökuntaa, jotka ovat auttaneet opiskelijoita heidän polullaan aina tähän valmistumisen hetkeen asti.

"Laurea on aina ollut minulle enemmän kuin pelkkä oppilaitos. Se on ollut yhteisö, jonka muodostavat niin opiskelijat, opettajat, työelämän kumppanit kuin alumnitkin", hän painotti.

Valmistumisen hetkellä Heino oli mietteliäs, mutta toiveikas tällä työelämään astumisen hetkellä:

"Mitä seuraavaksi? Vaikka nyt valmistun, niin en silti tunne olevani suinkaan valmis. Mutta ainakin meillä valmistuvilla on hyvä pohja, jonka avulla pärjäämme tulevassa työssämme", Heino sanoi.

Lisätietoja:

Jouni Koski                                                                             
rehtori, toimitusjohtaja,Laurea-ammattikorkeakoulu Oy
jouni.koski@laurea.fi, (09) 8868 7660

Yhteyshenkilöt

Laurea viestintä:
viestinta@laurea.fi

Kuvat

Hatut lensivät ilmaan Laurean Valmistujaisjuhlassa perjantaina.
Hatut lensivät ilmaan Laurean Valmistujaisjuhlassa perjantaina.
Lataa
Rehtori, toimitusjohtaja Jouni Koski onnitteli jokaista valmistuvaa opiskelijaa.
Rehtori, toimitusjohtaja Jouni Koski onnitteli jokaista valmistuvaa opiskelijaa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Laurea
Laurea
Ratatie 22
01300 Vantaa

09 8868 7150http://www.laurea.fi

Laurea-ammattikorkeakoulu toimii Uudellamaalla kuudella kampuksella. Opiskelussa keskeistä ovat työelämän tarpeista tulevat aidot toimeksiannot, kuten projektit, joiden ansiosta opiskelijat verkostoituvat jo opiskeluaikanaan ja oppivat tärkeitä työelämässä tarvittavia taitoja. Laurea-yhteisöön kuuluu noin 7 800 opiskelijaa, 500 henkilökunnan jäsentä ja 22 000 Laurean alumnia. Laurea on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yhteisö.

Laureassa tehdään käytännönläheistä tutkimus- ja kehitystyötä strategisilla tutkimusalueilla, jotka perustuvat tulevaisuuden tarpeisiin ja vahvaan osaamiseen sosiaali- ja terveysalalla, palveluliiketoiminnassa sekä turvallisuudessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Laurea

Jäitkö yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa? Laurea-ammattikorkeakoulussa on vielä paikkoja kolmessa englanninkielisessä koulutuksessa28.6.2018 08:47Tiedote

Korkeakoulujen kevään 2018 yhteishaun opiskelijavalinnat on julkaistu viimeistään tänään torstaina 28.6. Opetushallituksen lähettämät tuloskirjeet on lähetetty kaikille hakijoille. Laurea-ammattikorkeakoulu järjestää kuitenkin vielä lisähaun kevään yhteishaussa täyttämättä jääneisiin opiskelupaikkoihin kolmessa englanninkielisessä koulutuksessa. Lisähaun tarkoituksena on tarjota syksyksi mahdollisimman monelle halukkaalle opiskelupaikka ammattikorkeakoulussa.

Messut vangeille ja yhdyskuntaseuraamusta suorittaville nyt toista kertaa Suomessa17.5.2018 12:37Tiedote

Helsingin Dallapénpuistossa järjestetään tiistaina 22. toukokuuta toiset rikostaustaisille suunnatut messut. Tänä vuonna myös rikostaustaisten perheet on huomioitu erityisesti messujen ohjelmassa. Vankimessujen tarkoituksena on ohjata ja tuoda tietoa palveluista, joita vangit ja muut rikostaustaiset sekä heidän läheisensä voivat käyttää rangaistuksen aikana ja sen jälkeen. Messuilla esittäytyy asumispalvelujen, oppilaitosten ja työllistymishankkeiden edustajia, päihdetyön yksiköitä, lapsi-, perhe- ja omaistyön palveluja, sekä monia muita palveluntuottajia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme