Laurea

Laurea-ammattikorkeakoulun lehtori Annika Kirkkomäki on valittu vuoden ruotsinopettajaksi

Jaa

Svenska Folkskolans Vänner r.f. palkitsee vuosittain ansioituneet ruotsin kielen opettajat. Laurea-ammattikorkeakoulun lehtori Annika Kirkkomäki sai tunnustuksen pitkäjänteisen ja ansiokkaan työnsä johdosta.

Svenska Folkskolans Vänner (SFV) r.f. on valinnut Laurean lehtori Annika Kirkkomäen vuoden ruotsin opettajaksi. Valinnan perusteena mainittiin muun muassa pitkä ja monipuolinen työkokemus, osallistuminen alan kehittämishankkeisiin sekä opiskelija keskiössä -ajattelu ja -toiminta.

Vuodesta 1882 asti toiminut SFV perustettiin alun perin tukemaan kansakoulujen ja kirjastojen rakentamista Suomen ruotsinkieliselle väestölle. Nykyään yhdistys toimii muun muassa päämiehenä erilaisissa opetusyksiköissä, omistaa kustantamoja ja julkaisee kirjoja sekä tukee yksityishenkilöitä palkinnoilla ja stipendeillä. Yhdistyksellä on noin 8 000 henkilöjäsentä.

Koko Laurean työyhteisö allekirjoittaa palkinnon valintaperusteet täysin ja onnittelee Annikaa hienosta saavutuksesta.Yhteyshenkilöt

Laurea viestintä:
viestinta@laurea.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Laurea
Laurea
Ratatie 22
01300 Vantaa

09 8868 7150http://www.laurea.fi

Laurea-ammattikorkeakoulu toimii Uudellamaalla kuudella kampuksella. Opiskelussa Laureassa keskeistä ovat työelämän tarpeista tulevat aidot toimeksiannot, kuten projektit, joiden ansiosta opiskelijamme verkostoituvat jo opiskeluaikanaan ja oppivat tärkeitä työelämässä tarvittavia taitoja. Laurea-yhteisöön kuuluu noin 7 800 opiskelijaa, 500 henkilökunnan jäsentä ja 24 000 alumnia. Laurea on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yhteisö.

Laureassa tehdään käytännönläheistä tutkimus- ja kehitystyötä strategisilla tutkimusalueilla, jotka perustuvat tulevaisuuden tarpeisiin ja vahvaan osaamiseen sosiaali- ja terveysalalla, palveluliiketoiminnassa sekä turvallisuudessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Laurea

Glamouria ja rajojen ylittämistä: Laurea ja Red Carpet yhteistyöhön14.3.2019 09:25:35 EETTiedote

Laurea-ammattikorkeakoulu ja Red Carpet Film Festival ovat aloittaneet yhteistyön. Laurean opiskelijat ovat aktiivisessa roolissa loppukesällä 2019 Hyvinkäällä järjestettävän elokuvafestivaalin järjestämisessä. Yhteistyö perustuu laurealaiseen kehittämispohjaisen oppimisen malliin, jossa opiskelijoiden oppiminen viedään aitoihin työelämän tilanteisiin. -Yritysten kanssa tehtävät kehittämisprojektit ovat Laurealle jo tavaramerkki, kertoo rehtori, toimitusjohtaja Jouni Koski. -Olemme jo vuosikymmenten ajan yhdistäneet oppimisen aitoihin työelämän kehittämishankkeisiin, joista hyötyvät niin opiskelijat kuin toimeksiantajatkin. Sitoutumisemme Red Carpet -festivaaliin on osa Laurean seutukaupunkiyhteistyötä Uudellamaalla. Koulutuksen, tutkimuksen ja aluekehityksen palveluille on suuri tarve Uudenmaan keskeisissä aluekeskuksissa. -Red Carpet -festivaalin periaatteisiin kuuluu erilaisten rajojen ylittäminen, kertoo festivaalin perustaja, taiteellinen johtaja Antti Luusuaniemi. Ideologiamme on

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme