Lenovo Suomi

Lenovo laajentaa älykkäiden yhteistyöratkaisujen valikoimaa uudella ThinkSmart View Plus -mallilla

Jaa
  • Microsoft Teams -näyttöä käyttävä ThinkSmart View Plus mahdollistaa entistä paremman yhteistyön useissa työskenaarioissa yhtenäisen videoviestintäratkaisun avulla
  • Uusi Lenovo IP Controller on HDMI-kytkennällä varustettu AV over IP -näyttö, jossa on helppokäyttöinen Ethernet-yhteys (CAT5e) PoE:llä
  • Maailman ensimmäinen Windows-pohjainen yhteistyöyksikkö ThinkSmart One on nyt saatavilla maailmanlaajuisesti

Lenovo™ julkisti tänään Information Systems Europe (ISE 2023) -tapahtumassa Barcelonassa täysin uuden erillisen ThinkSmart™ View Plus -yhteistyönäytön. Siinä on Microsoft Teams -käyttöjärjestelmä ja ensiluokkaiset ääni-, video- ja valkotauluominaisuudet. Älykäs yhteistyöratkaisu on suunniteltu liikkuville työpisteille, puhelinkoppeihin ja kotitoimistoon. Älykkäiden yhteistyöratkaisujen valikoimaan kuuluvat myös äskettäin julkistettu Lenovon IP Controller ja ThinkSmart One.

ThinkSmart View Plus

Innovatiivinen ThinkSmart View Plus, jossa on Microsoft Teams -näyttö lisää tuottavuutta, joustavuutta ja yhteistyömahdollisuuksia henkilökohtaisen työpisteen ja liikkuvan työpisteen ominaisuuksilla. ThinkSmart View Plus -laitteessa on 27-tuumainen monikosketusnäyttö, ensiluokkainen video- ja äänentoisto sekä sisäänrakennettu laskentajärjestelmä.

ThinkSmart View Plus tarjoaa räätälöidyn, turvallisen ja joustavan Microsoft Teams -näyttökokemuksen tarjoamalla pääsyn Teams-keskusteluun, kalenteriin ja tiedostoihin. Samalla työntekijät voivat liittyä kokouksiin laitteen kautta. Kun ThinkSmart View Plus on yhdistetty käyttäjän tietokoneeseen, se mahdollistaa näytön jakamisen näiden kahden laitteen välillä, jolloin sisältöä ja esittelijöitä voidaan tarkastella samanaikaisesti. Lisäksi ThinkSmart View Plus siirtyy helposti monitoritilaan, kun se liitetään tietokoneeseen usb-c:n kautta.

Teams-näyttöä käyttävä ThinkSmart View Plus tarjoaa myös liikkuvan työpisteen ominaisuudet, jonka avulla työntekijät voivat nopeasti etsiä joustavia työtiloja. Kun työntekijät ovat kirjautuneet sisään, he voivat siirtyä sujuvasti kotitoimistoasetuksista toimistolla työskentelyyn säilyttäen samalla räätälöidyn Teams-kokemuksen. Kun käyttäjä kirjautuu ulos laitteelta, hänen henkilökohtaiset tietonsa poistetaan, mikä minimoi turvallisuusriskit.

ThinkSmart View Plus -laitteessa on passiivinen stylus-kynä ja Microsoftin valkotaulusovellus. Käyttäjät voivat myös kuulla ja tulla kuulluiksi selkeämmin ensiluokkaisella soundbarilla, jossa on kaksi 5 watin kaiutinta ja neljän mikrofonin ryhmä, kun taas 4K IRGB -kamera automaattisella kehystyksellä ja tekoälysuojauksella tuottaa teräviä ja selkeitä kuvia. 

ThinkSmart View Plus -laitteessa on ergonominen jalusta, jossa on teline puhelimelle. Laite on myös VESA-asennettavissa seinille.  

ThinkSmart View Plus käyttää Qualcomm® QCS8250 System-on-Chip (SoC) -järjestelmäpiiriä, joka on Qualcomm Technologiesin erityisesti yrityksiin ja kaupallisiin IoT-sovelluksiin suunniteltu piiri. Ensiluokkainen prosessori on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista suorituskykyä laskentaintensiivisille kamera- ja Edge AI -sovelluksille, ja se tukee myös wi-fi 6 -standardia. 

"Lenovon asiakkaat etsivät älykkäitä ja joustavia ratkaisuja, jotka mahdollistavat entistä paremman yhteistyön erilaisissa tilanteissa", sanoo Shannon MacKay, Lenovon globaalin Smart Collaboration -liiketoimintayksikön johtaja. "ThinkSmart View Plus on suunniteltu toiminnallisuuksilla, jotka auttavat lisäämään tuottavuutta, innovointia ja siten työntekijöiden tyytyväisyyttä." 

"Näinä hybridityön aikoina asiakkaat tarvitsevat ratkaisun, joka on suunniteltu tuomaan Microsoft Teamsin liikkuviin työpisteisiin ja puhelinkoppeihin", sanoo Albert Kooiman, Microsoftin Teams Devices Partner Engineering and Certification -yksikön vanhempi johtaja. "Lenovon uusi ThinkSmart View Plus Microsoft Teams -näytöllä on suunniteltu juuri näihin tiloihin, ja se täydentää Lenovon suurempiin kokoustiloihin luotuja Microsoft Teams Rooms -ratkaisuja."

Kuten kaikkien Lenovo ThinkSmart kokoushuonetuotteiden kanssa, ThinkSmart View Plus -näytön mukana toimitetaan vakiona kolmen vuoden Lenovon Premier-tuki. Se tarjoaa yhteyden huoltoteknikkoihin vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Se sisältää myös yhden vuoden Lenovon lisäarvo-ohjelmistot ja -palvelut:

  • ThinkSmart Professional Services: Käyttöönotto auttaa it-osastoja perustamaan, konfiguroimaan ja integroimaan kunkin ratkaisun olemassa oleviin yhtenäistettyihin viestintäalustoihin
  • ThinkSmart Professional Services -ylläpito: Lenovon ammattitaitoiset huoltoteknikot tarjoavat ThinkSmart-laitteiden etävianmääritystä ja teknistä tukea.
  • ThinkSmart Manager on Lenovon yhteistyönhallintaohjelmisto. Tehokkaan yhteistyön ylläpitäminen tarkoittaa, että teknologian on oltava aina päällä, aina yhteydessä ja helppokäyttöistä. ThinkSmart Manager auttaa IT-osastoja konfiguroimaan, valvomaan ja hallinnoimaan koko Smart Collaboration -ratkaisukantaa yhdestä intuitiivisesta käyttöliittymästä.More Smart Collaboration Solutions

Lenovon älykkäiden yhteistyöratkaisujen valikoima laajenee entisestään ja tarjoaa entistä enemmän vaihtoehtoja, jotka parantavat tiimiläisten välisiä yhteyksiä yrityksessä.

Lenovo tarjoaa ThinkSmart Core- ja ThinkSmart One -tietokoneisiin uuden ohjainvaihtoehdon, joka mahdollistaa yhteistyötilojen käytön. Tyylikäs ja hienostunut uusi IP-ohjain on HDMI-läpiviennillä varustettu AV over IP -näyttö, jossa on helppokäyttöinen Ethernet-liitäntä (CAT5e) PoE:llä. Ohjain on helppo asentaa ja käyttää, ja se mahdollistaa asennuksen jopa 100 metrin etäisyydelle tietokoneesta ilman laajennuksia, monimutkaista asennusta ja virran tarvetta pöydässä. Uusi Lenovon IP-ohjain vastaa kasvavaan kysyntään, joka koskee HDMI:tä pöydässä sekä IP-yhteyttä PoE-yhteensopivuudella. 

Vuonna 2022 esitelty maailman ensimmäinen Windows-pohjainen yhteistyöyksikkö ThinkSmart One on saatavilla maaliskuussa 2023. Pieniin ja keskisuuriin kokoushuoneisiin tai erillisiin kotitoimistotiloihin suunniteltu ThinkSmart One toimii sulautetulla 11. sukupolven Intel® Core™ -prosessorilla, jossa on vPro®-tekniikka. ThinkSmart One tukee tuttuja videoneuvottelusovelluksia, kuten Microsoft Teams Rooms tai Zoom Rooms, ja siinä on kahdeksan mikrofoniryhmää, joissa on kaiun ja melunvaimennus, 15 watin stereokaiuttimet ja integroitu korkearesoluutioinen kamera laajalla näkökentällä tarjoten poikkeuksellisen audiovisuaalisen kokemuksen.

Hinta ja saatavuus [1]

ThinkSmart View Plus on saatavilla vuoden 2023 puolivälissä, hinta alkaen 2 370 € ilman arvonlisäveroa.

Lenovo ThinkSmart One ja Controller on saatavilla maaliskuussa 2023, hinta alkaen 2 969 € ilman alvia.

Lenovo ThinkSmart One IP Controllerilla on saatavilla huhtikuussa 2023, hinta alkaen 3 434 € ilman arvonlisäveroa.

Lenovon ThinkSmart View Plus, IP Controller, ThinkSmart One ja muita älykkäitä ratkaisuja esitellään IES-messuilla osastolla 2P350. 

Lisätietoja Lenovo ThinkSmart -ratkaisuista saat osoitteesta www.lenovo.com/thinksmart.

LENOVO and THINKSMART are trademarks of Lenovo. Qualcomm branded products are products of Qualcomm Technologies, Inc. and/or its subsidiaries. Qualcomm patented technologies are licensed by Qualcomm Incorporated. Qualcomm is a trademark or registered trademark of Qualcomm Incorporated. Intel, Intel Core and vPro are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the U.S. and/or other countries.  ZOOM is a registered trademark of Zoom Video Communications. USB Type-C® and USB-C® are registered trademarks of USB Implementers Forum. Android is a trademark of Google, LLC. All other trademarks are the property of their respective owners.  ©2023, Lenovo Group Limited.

THINKSMART VIEW PLUS 

Processor 

QUALCOMM® QCS8250 System-on-Chip

Operating System

Android

Monitor Size

27” FHD

Camera

1 x 4k FOV(D/H/V) >= 100°/90°/ 50°) Detachable and upgradable

Microphones

4-mic array

Speakers

Stereo Speaker (5W x 2)

(detachable/upgradable)

I/O Port

Ethernet x 1

HDMI 

Display Port x 1 in / 1 out

USB A x 2

USB C x 1

3.5mm

Vesa Mount

Yes

Collaboration Platforms

Teams display

LENOVO IP CONTROLLER

Features

Wall mountable

CAT5e with PoE connection

Installation up to 100 meters from compute

Display

10.1” 10-point touch

89/89/89/89 viewing angle

1280x 800 (350nits) resolution

Ports

PoE

HDMI (in)

Security

Human Presence Sensor

Kensington™ Lock Slot

Integrated Audio

USB input for optional USB accessories such as a speaker/mic

THINKSMART ONE

Processor

Intel® Core™ i5-1145G7E IoTG vPro® Processor

Operating System

Windows 10 IoT Enterprise

Memory

8GB DDR4

Storage

256GB SSD

Graphics

Integrated Intel Graphics

Controller Display

10.1” (1280×800) 10-point touch display with 16:10 aspect ratio

Audio

Stereo speakers, 15-watt typical power output
8 x Microphones with 180-degree coverage and echo and noise cancellation

Camera

FHD camera with 100-degree horizontal FOV, 68-degree vertical FOV, 125-degree diagonal FOV

Security

Windows 10 IoT Enterprise security
Intel vPro security

Ports

2 x HDMI out
1 x HDMI In
2 x USB Type-A
2 x USB Type-C
1 x RJ45 with indicator LED
1 x RJ45 (vPro) with indicator LED

Wireless LAN

Wi-Fi 2x2AX

Dimensions

700x889x110mm

Weight

3.55kg

[1] On-shelf dates and color options may vary by geography and products may only be available in select markets. All offers subject to availability. Lenovo reserves the right to alter product offerings, features and specifications at any time without notice.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Lenovo Suomi
Linnoitustie 6 C
02600 Espoo

https://www.lenovo.com/fi/

Lenovo

Lenovo Groupin (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) liikevaihto tilivuonna 21/22 oli 70 miljardia Yhdysvaltain dollaria, ja yritys on Fortune Global 500 -listan sijalla 171. Lenovo työllistää 75 000 ihmistä ympäri maailmaa ja palvelee miljoonia asiakkaita päivittäin 180 markkina-alueella. Lenovon visio on tarjota älykkäämpää teknologiaa kaikille, ja se on jatkanut menestystään maailman johtavana pc-palveluntarjoajana laajentamalla toimintojaan infrastruktuuriin, mobiililaitteisiin sekä älykkäisiin ratkaisuihin ja palveluihin. Tämä muutos yhdessä Lenovon innovaatioiden kanssa rakentaa osallistavampaa, luotettavampaa ja kestävämpää digitaalista yhteiskuntaa kaikille. Lisätietoja Lenovosta: https://www.lenovo.com/fi/fi/. Uutiset ja tiedotteet löydät StoryHubista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lenovo Suomi

Lenovon ThinkReality VRX pian saatavilla Suomessa31.5.2023 08:05:00 EEST | Tiedote

Uuden tason kompakti VR-headset, jossa on sekatodellisuusominaisuudet immersiiviseen työntekoon, koulutusratkaisuihin ja 3D-suunnitteluun Kokonaisvaltaista yritysratkaisua tukee pilviohjelmistot, kattavat tietoturvaominaisuudet ja -palvelut liiketoiminnan suojaamiseksi ja edistämiseksi Kasvava avoin XR-sovellusten Snapdragon Spaces -ekosysteemi suosituimpiin yrityskäyttötapauksiin. Yrityskäyttöön tarkoitettu ThinkReality™ VRX -headset on tulossa saataville ympäri maailmaa, myös Suomessa. Immersiivinen, mukavakäyttöinen, linjakas ja kuuden vapausasteen (6 Degrees of Freedom, 6DoF) VR-ratkaisu pyörii Snapdragon® XR2+ Gen 1 -suorittimella ja tuo täysväriset, korkearesoluutioiset pass-through-ominaisuudet sekatodellisuussovelluksiin. ThinkReality VRX:n tukena on myös kattava palvelupaketti, joka auttaa organisaatioita ottamaan teknologiasta täyden hyödyn irti. ThinkReality VRX:n lähtöhinta on 1 299 euroa, ja sen odotetaan olevan saatavilla Suomessa kesäkuusta 2023 alkaen. Hinnoitteluun vai

Lenovon kannattavuus hyvällä tasolla nopeiden muutosten vuonna24.5.2023 11:35:31 EEST | Tiedote

Lenovo Group (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) julkisti tänään koko vuoden tuloksensa, jonka mukaan konsernin liikevaihto oli 62 miljardia Yhdysvaltain dollaria ja nettotulos 1,6 miljardia Yhdysvaltain dollaria eli 1,9 miljardia Yhdysvaltain dollaria muiden kuin Hongkongin tilinpäätösstandardien (HKFRS) [1] perusteella. Kannattavuus oli vakaa, sillä bruttomarginaali ja käyttökate olivat molemmat 18 vuoden kärkitasoa ja nettokate pysyi ennallaan edellisvuoteen verrattuna. Vaikka konsernin liikevaihtoon vaikutti laitemarkkinoiden heikkeneminen, muiden kuin pc-liiketoimintojen liikevaihto nousi tilikauden korkeimmalle tasolle eli lähes 40 prosenttiin, mikä johtui Lenovon monipuolisten kasvumoottoreiden, Solutions and Services Groupin (SSG) ja Infrastructure Solutions Groupin (ISG) liikevaihdon kasvusta ennätykselliseen 6,7 miljardiin Yhdysvaltain dollariin ja 9,8 miljardiin Yhdysvaltain dollariin, jotka kasvoivat 22 prosenttia (SSG) ja 37 prosenttia (ISG) edellisvuoteen verrattuna. Toimialan ja ma

Lenovo edistää koulutusjärjestelmän digitaalista muutosta uusilla konsultointipalveluilla, teknologioilla ja resursseilla30.3.2023 10:00:00 EEST | Tiedote

Lenovo™ julkisti tänään Bett UK -tapahtumassa uudet konsultointipalvelut, jotka tukevat kouluja strategisessa suunnittelussa ja opettajien ammatillisessa kehittämisessä. Auttaakseen opettajia, oppilaita ja it-hallinnoijia omaksumaan ja onnistumaan digitaalisessa muutoksessa, Lenovo tekee ed tech -resursseista helpommin saatavia ja tukee parempia oppimistuloksia. Lenovo esitteli myös ThinkVision S-sarjan tehokkaan ja interaktiivisen suurkuvanäytön helpottamaan teknologian integroimista luokkahuoneeseen. Digitaalisen muutoksen edistäminen opetuksessa Opiskelu muuttuu nopeammin kuin koskaan digitaalisen teknologian yleistymisen myötä luokkahuoneissa ja työpaikoilla. Oppilaat valmistautuvat nykyään työpaikkoihin ja -uriin, joita ei aiemmin vielä osattu kuvitella. Näitä ovat esimerkiksi liitettävät- ja mobiililaitteet, tekoäly (AI), robotiikka ja automaatio, data-analytiikka ja muut teknologiatrendit, jotka vaativat uusia taitoja neljännessä teollisuuden vallankumouksessa. Lenovo tukee koul

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme