Lenovo Suomi

Lenovon Digital Workplace Solutions -ratkaisut vastaavat työelämän trendeihin ja henkilöstön johtamiseen liittyviin haasteisiin

Jaa
Lenovon kokonaisvaltainen Digital Workplace Solutions -ratkaisu eli tuki, opastus ja hallinnoidut palvelut vastaavat hybridityön haasteisiin ja luovat kilpailuetua. Ratkaisu pienentää käyttökustannuksia, kasvattaa tuottavuutta ja parantaa tietoturvaa syvään teknologiaosaamiseen perustuvilla kokonaisvaltaisilla palveluilla.

Työntekijöiden suosimat hybridityöskentelytavat tuovat turvallisuushaasteita ja muita pohdittavia seikkoja, jotka vievät johtajien huomiota pois ydinliiketoiminnasta. Lisäksi yritykset kamppailevat tällä hetkellä löytääkseen räätälöityjä teknologioita vastaamaan paikoin hyvin spesifeihin liiketoimintahaasteisiin. 

Ratkaisuksi Lenovo Solutions and Services Group (SSG) lanseeraa nyt Digital Workplace Solutionsin (DWS) – uuden älykkäiden työkalujen ja järjestelmien hallittujen palveluiden portfolion. Sen tarkoitus on tuoda yrityksille turvallisuutta ja lisätä tehokkuutta sekä työntekijätyytyväisyyttä. 

Lenovon teettämän tuoreen tutkimuksen mukaan yhdeksän kymmenestä (90 %) CIO:sta sanoo, että heitä pyydetään usein tekemään päätöksiä, jotka eivät liity ainoastaan suoraan teknologian käyttöönottoon, vaan ennen kaikkea henkilöstöön. CIO:iden haasteita ovat muun muassa:

  • Henkilöstön johtaminen (59 %) 
  • Lahjakkaiden työntekijöiden rekrytointi ja sitouttaminen työhön (59 %)
  • Eri puolilla maailmaa sijaitsevien tiimien johtaminen (58 %) 
  • Monimuotoisuus, tasa-arvo ja inkluusio (55 %) 


"Organisaatiot pyrkivät sopeutumaan hybridityöhön eri näkökulmista ja Lenovo on sitoutunut tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja niiden yksilöllisiin haasteisiin", sanoo Lenovo Digital Workplace Solutionsin johtaja Raghav Raghunathan. "DWS ulosmittaa sisäisiä valmiuksiamme ja laajan kumppaniekosysteemin mahdollisuuksia ja tuo yrityksille kehittynyttä teknologiaa tuottavuuden optimoimiseksi, turvallisuuden parantamiseksi ja saumattoman työntekijäkokemuksen luomiseksi digitaalisessa työpaikassa." 

Lenovo DWS on organisaatioille kilpailuetu, sillä se tarjoaa räätälöitäviä työympäristöjä käyttäjälähtöisesti vastaten nimenomaan etänä työskentelevän henkilöstön johtamiseen liittyviin kysymyksiin.

Portfolio kattaa kaikki it-ympäristöt ja vastaa yritysten muutostilanteeseen joustavilla, kokonaisvaltaisilla palveluilla: 

Digitaalisen työpaikan neuvontapalvelut – Suunnittele loppukäyttäjien laitteisto- ja ohjelmistokokonaisuudet tuottavuuden ja käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.

Henkilökohtainen konfigurointi – Räätälöityjen sovellusten ja palveluiden käyttöönotto, jotka sopivat erilaisille digitaalisille käyttäjille, heidän persoonilleen ja tarpeilleen. 

Yhteistyö ja tuottavuus – Täysin integroitujen yhteistyösovellusten valmiiksi paketoitu kokonaisuus, parhaiden ratkaisujen käyttöönotto, integroitu ja hallinnoitu back-end-todennus.

Yhdenmukainen päätelaitteiden hallinta – Koko laiteinfrastruktuurin hallinta, seuraavan sukupolven IoT-laitteet, optimoitu ja integroitu BYOD-käytäntö (Bring Your Own Device).

Seuraavan sukupolven Service desk – Service desk keskittyy työntekijäkokemukseen, integroitu tuki laitteille ja sovelluksille, ennakoiva tuki, automaatio ja itsepalvelu.

Tietoturva – Ammattimaiset ja hallinnoidut tietoturvapalvelut, laadukkaiden ratkaisujen toteutus ja jatkuva hallinta.

Tutustu DWS:ään Lenovo Tech Today -sivustolla. Virtuaalisen keskustelun Lenovo DWS:n ominaisuuksista, eduista ja monipuolisuudesta voi katsoa 18. toukokuuta alkaen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Lenovo Suomi
Linnoitustie 6 C
02600 Espoo

https://www.lenovo.com/fi/

Lenovo Groupin (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) liikevaihto tilivuonna 21/22 oli 70 miljardia Yhdysvaltain dollaria, ja yritys on Fortune Global 500 -listan sijalla 171. Lenovo työllistää 75 000 ihmistä ympäri maailmaa ja palvelee miljoonia asiakkaita päivittäin 180 markkina-alueella. Lenovon visio on tarjota älykkäämpää teknologiaa kaikille, ja se on jatkanut menestystään maailman johtavana pc-palveluntarjoajana laajentamalla toimintojaan infrastruktuuriin, mobiililaitteisiin sekä älykkäisiin ratkaisuihin ja palveluihin. Tämä muutos yhdessä Lenovon innovaatioiden kanssa rakentaa osallistavampaa, luotettavampaa ja kestävämpää digitaalista yhteiskuntaa kaikille. Lisätietoja Lenovosta: https://www.lenovo.com/fi/fi/. Uutiset ja tiedotteet löydät StoryHubista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lenovo Suomi

Lenovon ThinkReality VRX pian saatavilla Suomessa31.5.2023 08:05:00 EEST | Tiedote

Uuden tason kompakti VR-headset, jossa on sekatodellisuusominaisuudet immersiiviseen työntekoon, koulutusratkaisuihin ja 3D-suunnitteluun Kokonaisvaltaista yritysratkaisua tukee pilviohjelmistot, kattavat tietoturvaominaisuudet ja -palvelut liiketoiminnan suojaamiseksi ja edistämiseksi Kasvava avoin XR-sovellusten Snapdragon Spaces -ekosysteemi suosituimpiin yrityskäyttötapauksiin. Yrityskäyttöön tarkoitettu ThinkReality™ VRX -headset on tulossa saataville ympäri maailmaa, myös Suomessa. Immersiivinen, mukavakäyttöinen, linjakas ja kuuden vapausasteen (6 Degrees of Freedom, 6DoF) VR-ratkaisu pyörii Snapdragon® XR2+ Gen 1 -suorittimella ja tuo täysväriset, korkearesoluutioiset pass-through-ominaisuudet sekatodellisuussovelluksiin. ThinkReality VRX:n tukena on myös kattava palvelupaketti, joka auttaa organisaatioita ottamaan teknologiasta täyden hyödyn irti. ThinkReality VRX:n lähtöhinta on 1 299 euroa, ja sen odotetaan olevan saatavilla Suomessa kesäkuusta 2023 alkaen. Hinnoitteluun vai

Lenovon kannattavuus hyvällä tasolla nopeiden muutosten vuonna24.5.2023 11:35:31 EEST | Tiedote

Lenovo Group (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) julkisti tänään koko vuoden tuloksensa, jonka mukaan konsernin liikevaihto oli 62 miljardia Yhdysvaltain dollaria ja nettotulos 1,6 miljardia Yhdysvaltain dollaria eli 1,9 miljardia Yhdysvaltain dollaria muiden kuin Hongkongin tilinpäätösstandardien (HKFRS) [1] perusteella. Kannattavuus oli vakaa, sillä bruttomarginaali ja käyttökate olivat molemmat 18 vuoden kärkitasoa ja nettokate pysyi ennallaan edellisvuoteen verrattuna. Vaikka konsernin liikevaihtoon vaikutti laitemarkkinoiden heikkeneminen, muiden kuin pc-liiketoimintojen liikevaihto nousi tilikauden korkeimmalle tasolle eli lähes 40 prosenttiin, mikä johtui Lenovon monipuolisten kasvumoottoreiden, Solutions and Services Groupin (SSG) ja Infrastructure Solutions Groupin (ISG) liikevaihdon kasvusta ennätykselliseen 6,7 miljardiin Yhdysvaltain dollariin ja 9,8 miljardiin Yhdysvaltain dollariin, jotka kasvoivat 22 prosenttia (SSG) ja 37 prosenttia (ISG) edellisvuoteen verrattuna. Toimialan ja ma

Lenovo edistää koulutusjärjestelmän digitaalista muutosta uusilla konsultointipalveluilla, teknologioilla ja resursseilla30.3.2023 10:00:00 EEST | Tiedote

Lenovo™ julkisti tänään Bett UK -tapahtumassa uudet konsultointipalvelut, jotka tukevat kouluja strategisessa suunnittelussa ja opettajien ammatillisessa kehittämisessä. Auttaakseen opettajia, oppilaita ja it-hallinnoijia omaksumaan ja onnistumaan digitaalisessa muutoksessa, Lenovo tekee ed tech -resursseista helpommin saatavia ja tukee parempia oppimistuloksia. Lenovo esitteli myös ThinkVision S-sarjan tehokkaan ja interaktiivisen suurkuvanäytön helpottamaan teknologian integroimista luokkahuoneeseen. Digitaalisen muutoksen edistäminen opetuksessa Opiskelu muuttuu nopeammin kuin koskaan digitaalisen teknologian yleistymisen myötä luokkahuoneissa ja työpaikoilla. Oppilaat valmistautuvat nykyään työpaikkoihin ja -uriin, joita ei aiemmin vielä osattu kuvitella. Näitä ovat esimerkiksi liitettävät- ja mobiililaitteet, tekoäly (AI), robotiikka ja automaatio, data-analytiikka ja muut teknologiatrendit, jotka vaativat uusia taitoja neljännessä teollisuuden vallankumouksessa. Lenovo tukee koul

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme