Lenovo Suomi

Lenovon uusimmat pc-ratkaisut nopeuttavat digitaalista muutosta

Jaa
 • Lenovo™ esittelee päivitetyt ThinkPad™ Z13- ja Z16 Gen 2 -mallit sekä ThinkPad X13- ja X13 Yoga Gen 4 -kannettavat paljon liikkuville ammattilaisille
 • Uudistettu ThinkPad T-sarja ja L-sarja päivittävät kannettavat työjuhdat ketterille yrityksille
 • Päivitetty ThinkPad E14 Gen 5 ja uusi E16 Gen 1 tuovat ThinkPadin dna:n pk-yrityksiin
 • ThinkPad Professional -suojakotelot 13- ja 14-tuumaisiin malleihin suojaavat laitteita
 • Lenovo julkaisee myös uusimmat ThinkCentre™ Tiny-in-One (TIO) Gen 5 -näytöt, uudistetun IdeaPad™ Duet 3i:n ja IdeaPad Slim 3 Chromebookin.

Lenovo esittelee tänään uusimmat pc-ratkaisunsa Mobile World Congress (MWC) 2023 -tapahtumassa. Uutuudet, mukaan lukien ThinkPad-portfolion kattava päivitys, mukailevat nykyaikaista suunnittelufilosofiaa. Laitepäivitykset keskittyvät järjestelmien suorituskyvyn parantamiseen, aiempaa vastuullisempien materiaalien käytön lisäämiseen ja käyttäjäkokemuksen jatkuvaan kehittämiseen. Toisen sukupolven ThinkPad Z13- ja Z16-kannettavat parantavat laitteiston ja ohjelmiston keskeisiä toimintoja. ThinkPad Z13 -kannettavassa on myös uusi pellavakuitupäällyste, jossa on käytetty luonnonmukaisia materiaaleja. Lenovo esittelee myös neljännen sukupolven ThinkPad X13- ja X13 Yoga -kannettavat, joissa on aiempaa kapeammat kehykset, uudet värit, materiaalit ja ominaisuudet. Vuoden 2023 ThinkPad-valikoimaa täydentävät neljännen sukupolven ThinkPad T14-, T14- ja toisen sukupolven T16-työkannettavat sekä yrityksille suunnitellut neljännen sukupolven ThinkPad L13L13 YogaL14 ja L15 -kannettavat.

Viidennen sukupolven ThinkPad E14:n uudet 16:10-näytöt ja uusi 16-tuumainen ThinkPad E16 parantavat tuottavuutta. Paljon matkustavat hyötyvät ThinkPad Professional Sleeve -suojakotelosta. Kotelo on saatavana 13- ja 14-tuumaisena, ja se sopii laajalle valikoimalle kannettavia tietokoneita. Monipuolisessa ThinkCentre Tiny-in-One Gen 5 -näytössä on parannetut audiovisuaaliset ominaisuudet. IdeaPad Duet 3i on Windows 11 -käyttöjärjestelmällä varustettu muunneltava kannettava tietokone, jota voi käyttää saumattomasti myös tablettina. ChromeOS-ekosysteemistä voi nauttia uusimmalla IdeaPad Slim 3 Chromebookilla, jossa on useita audio-, visuaalisuus- ja liitettävyyspäivityksiä.

Tänään esitellyt tuotteet ovat saatavilla myös osana Lenovo TruScale Device as a Service (DaaS) -mallia, joka tarjoaa organisaatioille laajan valikoiman työpaikan digitaalisia ratkaisuja, joustavia maksuvaihtoehtoja ja mahdollisuuden skaalata tietotekniikkaa helposti liiketoiminnan kehittyvien tarpeiden mukaan. Parantaakseen tuottavuutta ja työntekijäkokemusta entisestään, yritykset voivat ottaa käyttöön Lenovo Premier Support Plus2 -palvelun. Uusi kattava tukipalvelupaketti mahdollistaa helpon yhteyden it-tukeen ja parhaisiin teknikoihin. Premier Support Plus hyödyntää myös Lenovo Device Intelligencen tarjoamia tekoälyyn perustuvia oivalluksia, joiden avulla it-tiimit voivat ennakoida ja ehkäistä laitteiden käyttökatkoksia maailmanlaajuisesti.

Tuoreen Lenovon tutkimuksen mukaan tarkoituksenmukainen tietotekniikka mahdollistaa työntekijöiden sitoutumisen työnantajaansa muuttuneessa ympäristössä, hybridityön joustavuuden ja työntekijäkokemukseen keskittymisen monien eri tekijöiden osalta. Jotta työntekijät voisivat näyttää parhaan osaamisensa, tarvitaan hybridimaailmaan mukautettuja ratkaisuja, joissa keskitytään parantamaan tuottavuutta ja helpottamaan tiimityötä. Lenovon uusimmat ThinkPad-kannettavat tietokoneet on suunniteltu ihmiskeskeisiksi parhaan mahdollisen työntekijäkokemuksen luomiseksi. Kannettavissa on paranneltuja ominaisuuksia, jotka kannustavat uusiin tehokkaampiin työtapoihin.

ThinkPad-portfolio keskittyy entistä enemmän kiertotalouteen

Lenovon suunnittelu- ja insinööritiimit käyttävät tuhansia tunteja valmistukseen, materiaaleihin, energiatehokkuuteen, huoltoon ja pakkauksiin liittyvien innovaatioiden tutkimiseen. Lenovo keskittyy edelleen investoimaan joustavaan ja entistä vastuullisempaan globaaliin toimitusketjuun. Tähän pyritään lisäämällä kestävän lentopolttoaineen ja biopolttoaineiden käyttöä laivaliikenteessä, asentamalla uusiutuvaa energiaa tehtaisiin ja ottamalla käyttöön uusimpia energiatehokkaita tuotantoprosesseja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi. 

Lenovo kannustaa myös asiakkaitaan saavuttamaan omat kestävän kehityksen tavoitteensa tarjoamalla palveluja, kuten CO2 Offset, joka on jo korvannut yli miljoona hiilidioksiditonnia Think-tietokonehankintojen aiheuttamista hiilidioksidipäästöistä. Asset Recovery -palvelu on auttanut asiakkaita käytöstä poistettujen laitteiden hävittämisessä jo 15 vuoden ajan. 

Joulukuussa 2022 markkinoille tuotujen päivitettyjen ThinkPad X1 -kannettavien tietokoneiden jälkeen ThinkPadin muut uudet mallit parantavat entisestään yhtä markkinoiden kattavimmista kannettavien tietokoneiden valikoimista. Kierrätysmateriaalien ja PCC-muovin (Post Consumer Content) käytön lisääminen tietyissä komponenteissa noudattaa Lenovon kiertotalouslinjaa. Vuoteen 2025 mennessä kaikissa pc-tuotteissa pyritään käyttämään kierrätettyjä materiaaleja. 

Lisäksi joulukuussa 2022 julkistettu uusi Lenovo Commercial Vantage -sovellus sisältyy myös ThinkPad Z-, X13-, T- ja L-sarjaan. Commercial Vantage -ohjelmiston intuitiivisten ominaisuuksien tarkoituksena on opastaa ja kannustaa käyttäjiä hyödyntämään asetuksia, jotka on suunniteltu vähentämään virrankulutusta tai pidentämään komponenttien käyttöikää.

ThinkPad innovoi muotoilussa, suorituskyvyssä ja käyttäjäkokemuksessa 

Nykyaikaisella muotoilulla varustetuissa ThinkPad Z13 Gen 2:ssa ja ThinkPad Z16 Gen 2:ssa on uusimmat AMD Ryzen™ 7000 -sarjan prosessorit AMD Radeon 700M -grafiikkapiirillä sekä Windows 11. Kannettavat voidaan konfiguroida jopa 64 Gt:n kaksikanavaisella muistilla ja jopa 2 Tt:n PCIe ssd-levyllä, jotta käyttäjät voivat suoriutua vaativistakin tehtävistä. ThinkPad Z13 Gen 2 esittelee valinnaisen uuden luonnonkuituvahvisteisen materiaalin, joka on liimattu 75-prosenttisesti kierrätysalumiinista valmistettuun yläkanteen. Tämä kudottu pellavakuitumateriaali on valmistettu 100-prosenttisesti maatalouden kaksoistuotteesta, joka on kerätty pellavansiementen sadonkorjuun jälkeen ja joka muuten heitettäisiin pois jätteenä.

ThinkPadin erottuva ulkoasu ja tuntuma, tyylikkään ohuet ja kevyet muodot sekä erittäin kapeat kehykset lisäävät ThinkPadin houkuttelevuutta. Nopea ja luotettava Wi-Fi 6E, viestintäpalkki FHD-kameralla ja Dolby Voice -mikrofoneilla tarjoavat miellyttävän käyttökokemuksen. 

Suuri haptinen kosketuslevy istuu ikonisen TrackPointin rinnalla ja tuottaa mukavan ja tarkan syötön. Kaksoisnapauttamalla jälkimmäistä avautuu TrackPointin pikavalikko, joka näyttää neljä valikkokorttia. Näitä valikkokortteja voi nyt muokata käyttäjän mieltymysten mukaan luettelosta, johon sisältyy kamera- ja mikrofonitoiminnot. Nyt voi myös nopeasti määrittää toivotut akkuasetukset ja halutut äänilaitteen asetukset, kuten Bluetoothin tai sisäänrakennetut kaiuttimet.

Uudelleen suunnitelluissa ThinkPad X13 Gen 4:ssä ja ThinkPad X13 Yoga Gen 4:ssä on kapeat ja tyylikkäät kehykset, jotka kasvattavat näytön ja rungon välistä suhdetta. Dolby Audio -kaiuttimet on nyt suunnattu käyttäjään päin, mikä takaa entistä upeamman äänen. Kun ne yhdistetään uuteen valinnaiseen 5 megapikselin ja infrapunakameran sisältävään videoneuvotteluun, palaverikokemukset paranevat entisestään. Syvää mustaa ja eläviä värejä tarjoava X13 Gen 4 voidaan varustaa uudella 13,3-tuumaisella 2,8K oled-näytöllä, joka sisältää Dolby Visionin, ja jossa on Eyesafe Certified Natural Low Blue Light -tekniikka. Se auttaa vähentämään silmien rasitusta. Tietoturvaa ja helppokäyttöisyyttä parantaa ihmisen läsnäolon ultraäänitunnistus, joka suojaa satunnaisilta olan yli tarkkailijoilta ja yksinkertaistaa järjestelmään kirjautumista kasvontunnistuksella Windows Hello -palvelun avulla.

ThinkPad X13 Gen 4 ja X13 Yoga Gen 4 voidaan konfiguroida Windows 11 Pro -käyttöjärjestelmällä. Kannettavissa on uusimmat 13. sukupolven Intel® Core™ -suorittimet, joissa on Intel vPro® ja integroitu Intel Iris Xe -grafiikka. ThinkPad X13 Gen 4 voidaan vaihtoehtoisesti konfiguroida uusimmilla AMD Ryzen 7000 -sarjan prosessoreilla, joissa on integroitu AMD Radeon 700M -sarjan grafiikka.

ThinkPad T -sarjaan on esitelty yli kaksikymmentä laitesukupolvea sen alkuperäisestä perustamisesta toukokuussa vuodesta 2000 lähtien, ja jokaisessa julkaisussa on keskitytty suunnittelun, suorituskyvyn ja tuottavuuden parantamiseen. Uusin sukupolvi jatkaa kehitystä asteittaisilla parannuksilla ja ottaa käyttöön edellä mainittuja kestävämpiä materiaaleja. Uusi valinnainen 5 megapikselin infrapunakamera voi parantaa käyttäjäkokemuksia, sillä hybridityöskentely lisää videoneuvottelujen tarvetta. Silmien rasitukselta suojaamiseksi on saatavana entistä enemmän näyttöjä, joiden sininen valo on vähäisempää. ThinkPad T14 Gen 4-, T16 Gen 2- sekä T14s Gen 4 -kannettavissa on myös 2,8k oled-paneelivaihtoehto.

ThinkPad L13 Gen 4 ja L13 Yoga Gen 4 sisältävät myös alhaisen sinisen valon näyttövaihtoehdon, mikä lisää myös akunkestoa. Uusimpiin L-sarjan tuotteisiin, kuten L14 Gen 4:ään ja L15 Gen 4:ään, voi nyt valita 2 Tt:n ssd-tallennustilan, jonka kapasiteetti on kaksi kertaa suurempi kuin edellisessä sukupolvessa. 

Tietyille malleilla saatavissa oleva Lenovo View -sovellus tarjoaa valikoiman älykkäitä kamerapohjaisia ominaisuuksia, jotka on suunniteltu parantamaan käyttäjien videopuhelukokemusta, tietoturvaa sekä digiterveyttä. Tietosuoja-asetukset, silmien hyvinvointia koskevat hälytykset, automaattinen kehystys ja videon tehostusalgoritmit ovat osa käytettävissä olevista asetuksista, jotka toimivat saumattomasti tärkeimpien viestintäsovellusten kanssa.

Klassista ThinkPad-muotoilua edustava ThinkPad Professional Sleeve -suojakotelo on saatavana sekä 13- että 14-tuumaisena. Kotelo on suunniteltu tekemään työmatkoista vaivattomia: helppokäyttöisen etutaskun ansiosta käyttäjät voivat helposti kuljettaa mukana puhelinta, kaapeleita ja lisävarusteita. Kotelon materiaali on 24 % vegaaninahkaa, 73 % kierrätettyä polyeteenitereftalaattia (PET) ulkosivulla ja 42 % kierrätettyä PET-vuorta sisäpuolella.

ThinkPad E -sarja tuo potkua pienille ja keskisuurille yrityksille

ThinkBook-valikoiman lisäksi käyttäjät voivat valita uusimman ThinkPad E14 Gen 5:n tai uuden 16-tuumaisen ThinkPad E16:n. E-sarjassa on nyt 16:10-kuvasuhteen näytöt, joiden näytön ja rungon välinen suhde on kasvanut yli 90 prosenttiin. Uuden näppäimistön ja suuremman 115 mm:n kosketuslevyn muotoilun ansiosta käyttäjät voivat nauttia entistä mukavammasta ja tuottavammasta työskentelystä.

Kevyemmät kannettavat tietokoneet ovat saatavana Windows 11 Pro -käyttöjärjestelmällä ja joko uusimmilla 13. sukupolven Intel® Core™ -suorittimilla tai uusimmilla AMD Ryzen 7000 -sarjan prosessoreilla, joissa on AMD Radeon 610M -grafiikkapiiri. Kannettavat voidaan konfiguroida jopa 40 Gt:n muistivaihtoehdoilla, kahdella ssd-tallennustilalla, jotka tarjoavat parhaimmillaan 2 Tt:n tallennustilan sekä langattomalla yhteydellä valinnaisen Wi-Fi 6E3:n kautta nopeaa ja vakaata langatonta yhteyttä varten. Lisäksi 47Whr- tai 57Whr-akkujen ansiosta ThinkPad E14 Gen ja E16 soveltuvat entistä paremmin liikkuvaan työhön ja hybriditiloihin.

Parannettu ThinkCentre TIO Gen 5 -näyttö (22" ja 24") tarjoaa monipuolista joustavuutta

Tiny-in-One (TIO) -muoto on perinteisesti mahdollistanut kaapelittoman yhteyden erilaisiin Tiny-tietokoneisiin, ja mahdollisuuden vaihtaa komponentteja tarvittaessa, jotta näyttö ja tietokone voidaan päivittää erikseen. Uusimman sukupolven ThinkCentre TIO -näytöt lisäävät entisestään helppokäyttöisyyttä, ja niissä on runsaasti käyttäjälähtöisiä ominaisuuksia. Uusi ThinkCentre Tiny-in-One Gen 5 -näyttö on saatavana 21,5 tuuman ja 23,8 tuuman koossa, ja se tarjoaa parannetun VoIP-ääni- ja visuaalisen kokemuksen päivitetyn 1080p-kameran, mikrofonin ja kahden käyttäjälle suunnatun kaiuttimen avulla. Molemmissa näytöissä on kolmepuolinen reunukseton sRGB FHD-näyttö, ja niissä käytetään luonnollista matalan sinisen valon teknologiaa silmien mukavuuden optimoimiseksi. Molemmat näytöt on saatavana 10 pisteen kosketusnäytöllä4, joka tukee myös stylus-kynän5 käyttöä.

ThinkCentre TIO -tuotesarjan modulaarisessa rakenteessa on takalokero sisäänrakennetulla 3-in-1-liitäntäportilla, johon pienen työpöytäyksikön voi helposti napsauttaa sisään ja ulos kaapelittomalla kiinnityksellä. Uusi ThinkCentre TIO Gen 5 tukee nyt myös suorituskykyisiä ThinkStation Tiny -työasematietokoneita tavallisen ThinkCentre Tiny -tietokoneen lisäksi. Riippumatta siitä, mikä pc-yksikkö on kytketty, lokeron pyörivä, tuuletettu luukku peittää ja suojaa yksikköä ja tekee kokonaisuudesta siistin. Kannettavan järjestelmän suojaamiseksi ThinkCentre TIO Gen 5 -malliin on sisällytetty kaksi Kensington-lukkoa, jotka pitävät sekä näytön että siihen liitetyn Tiny pc:n paikoillaan.

ThinkCentre TIO Gen 5:ssä on myös takaosan hdmi-portti sekä DisplayPort, mikä mahdollistaa laajennetun yhteensopivuuden jopa kahden ulkoisen pc:n kanssa, olipa kyseessä kannettava tietokone, tornityöasema tai muu pöytäkone. ThinkCentre TIO Gen 5 -näytöissä on myös monia Lenovon ThinkVision T-sarjan näytöille hiljattain julkistettuja muotoilupäivityksiä, kuten ergonominen jalusta, jossa on laajempi nostoalue, uusi joystick-painike laitteen asetusten määrittämiseen, näytön etuosassa olevat VoIP-painikkeet äänenvoimakkuuden helppoon säätöön sekä älykäs liikennevalo, joka muuttuu punaiseksi kameran ollessa päällä. Näytöt on pakattu paperipehmusteeseen. Näyttöihin on myös saatavilla Lenovon CO2 Offset -palvelu, jonka avulla organisaatiot voivat kompensoida laitteen hiilidioksidipäästöt.

IdeaPad Duet 3i tarjoaa tuplasti toimintoja tyylikkäässä ulkokuoressa

Uuden sukupolven IdeaPad Duet 3i on ohut ja tyylikäs monitoimikannettava. Siinä on entistä parempi näyttö, tehokas uusi Intel-suoritin ja älykkäitä ominaisuuksia.

IdeaPad Duet 3i sopii erinomaisesti opiskelijoille ja helppoa moniajoa vaativille. IdeaPad Duet 3i on kevyt ja vain 8,9 mm paksu. Laitetta voi helposti muuntaa kannettavan tietokoneen, tabletin ja kynätilan välillä. Koska näyttö voidaan irrottaa näppäimistöstä, käyttäjät voivat työskennellä mukavasti myös pienemmissä tiloissa kosketusnäyttövaihtoehdon avulla. 

Laitteessa on 11,5 tuuman 2K-kosketusnäyttö, jossa on 100 % sRGB ja 400 nitsin kirkkaus. Päivitetty 5 megapikselin etukamera ja 8 megapikselin takakamera tarjoavat terävämpää selkeyttä Dolby Audio -äänentoiston tukemana. Tämän sukupolven IdeaPad Duet 3i tukee myös valinnaista stylus-kynää, jolla voi tehdä esimerkiksi muistiinpanoja kokouksissa tai oppitunneilla.

IdeaPad Duet 3i:n voimanlähteenä on Intel-suoritin, ja se tukee Wi-Fi 6 -yhteyttä. Laitteessa on myös 8,5 tunnin akunkesto Rapid Charge Boostilla7.

IdeaPad Slim 3 Chromebook (14”,8) 

Uuden sukupolven IdeaPad Slim 3 Chromebookissa on MediaTek Kompanio 500 -sarjan prosessori, ja se on saatavana FHD IPS-kosketusnäytöllä4. Kannettava painaa vain 1,3 kiloa, ja siinä on jopa 13,5 tunnin akunkesto3 ja Wi-Fi 6 -yhteys.

Aiempiin sukupolviin verrattuna 3-sarjan Chromebookissa on lukuisia päivitettyjä ominaisuuksia. Waves MaxxAudion virittämät etukaiuttimet, Type-C-portti, FHD-kameravaihtoehto sulkimella ja oma mykistysnäppäin tekevät kannettavasta sopivan niin työhön, pelaamiseen kuin opiskeluun.

Hinnat ja saatavuus8

 • ThinkPad Z13 Gen 2 on saatavilla heinäkuussa 2023. Hinta alkaen 1 649 €.
 • ThinkPad Z16 Gen 2 on saatavilla elokuussa 2023. Hinta alkaen 1 959 €.
 • ThinkPad X13 Gen 4 on saatavilla heinäkuussa 2023. Hinta alkaen 1 190 €.
 • ThinkPad X13 Yoga Gen 4 on saatavilla heinäkussa 2023. Hinta alkaen 1 290 €.
 • ThinkPad T14s, T14 ja T16 ovat saatavilla heinäkuussa 2023. Hinnat alkaen 1 590 €, 1 345 € ja 1 390 €.
 • ThinkPad L13 ja L13 Yoga ovat saatavilla huhtikuussa 2023. Hinnat alkaen 839 € ja 980 €.
 • ThinkPad L14 ja L15 ovat saatavilla toukokuussa 2023. Hinnat alkaen 775 € ja 755 €. 
 • ThinkPad E14 Gen 5 ja E16 Gen 1 ovat saatavilla kesäkuussa 2023. Hinnat alkaen 770 € ja 780 €.
 • ThinkPad Professional Sleeves -kotelot ovat saatavilla toukokuussa 2023. Hinnat alkaen 35 € (13 tuumaa) ja 37 € (14 tuumaa).
 • ThinkCentre Tiny-in-One (TIO) Gen 5 -näytöt ovat saatavilla elokuussa 2023. Hinnat alkaen 299 € (22 tuumaa) ja 399 € (24 tuumaa).
 • IdeaPad Duet 3i on saatavilla kesäkuussa 2023. Hinta alkaen 449 €.
 • IdeaPad Slim 3 Chromebook on saatavilla toukokuussa 2023. Hinta alkaen 349 €.

Lenovo MWC:ssä

Kuvia löydät Lenovo StoryHub MWC 2023 -sivulta. Lenovon virtuaalinen esittely- ja tapahtumasivu avautuu MWC:n aikana helmikuussa 2023. Lenovo esittelee MWC:ssä ensimmäisen kerran livenä rullautuvan pc:n ja Motorolan rullautuvan älypuhelimen konseptit. Laitteet julkistettiin aiemmin Tech World 2022 -tapahtumassa. Lenovo esittelee lisäksi uutta teknologiaa, joka keskittyy datan älykkyyden vapauttamiseen ja reunalaskennan jatkuvan käyttöönoton mahdollistamiseen.

 

Flax fiber sourced from flax plant

2 Premier Support Plus is subject to availability; may not be available in all countries for all products. Lenovo reserves the right to alter product offerings, features and specifications at any time without notice.

3 Requires separately purchased Wi-Fi router and plan that may vary by location. Additional terms, conditions and/or charges apply.  Connection speeds will vary due to location, environment, network conditions and other factors.

4 Touchscreen optional

5 Stylus pen support is optional

6 All battery life claims are approximate and based on internal testing under optimal laboratory and network conditions. Actual battery performance will vary and depend on numerous factors including product configuration and usage, software, operating conditions, wireless functionality, power management settings, screen brightness and other factors.  The maximum capacity of the battery will naturally decrease with time and usage.

7 Battery recharge from 0% capacity will charge to 25% in 15 minutes.

8 Prices may not include tax and do not include shipping or options and are subject to change without notice; additional terms and conditions apply. Reseller prices may vary. On-shelf dates and color options may vary by geography and products may only be available in selected markets. All offers subject to availability. Lenovo reserves the right to alter product offerings, features and specifications at any time without notice.

LENOVO, THINKPAD, YOGA, THINKBOOK, THINKCENTRE, IDEAPAD, TRACKPOINT, THINKSTATION and THINKVISION are trademarks of Lenovo. MWC is a trademark of GSMA Ltd. AMD, Radeon, Ryzen and combinations thereof are trademarks of Advanced Micro Devices, Inc. Intel, Intel Core, Intel Iris, vPro and Thunderbolt are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the U.S. and/or other countries. Dolby, Dolby Vision, Dolby Audio and Dolby Voice are among the registered and unregistered trademarks of Dolby Laboratories, Inc. in the United States and/or other countries. BLUETOOTH is a trademark of the Bluetooth Special Interest Group (SIG). Google, ChromeOS and Chromebook are trademarks of Google LLC. Eyesafe is a trademark of Eyesafe Inc. Wi-Fi is a trademark of Wi-Fi Alliance. MediaTek and Kompanio are trademarks of MediaTek Incorporated. All other trademarks are the property of their respective owners.  ©2023, Lenovo Group Limited.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Lenovo Suomi
Linnoitustie 6 C
02600 Espoo

https://www.lenovo.com/fi/

Lenovo

Lenovo Groupin (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) liikevaihto tilivuonna 21/22 oli 70 miljardia Yhdysvaltain dollaria, ja yritys on Fortune Global 500 -listan sijalla 171. Lenovo työllistää 75 000 ihmistä ympäri maailmaa ja palvelee miljoonia asiakkaita päivittäin 180 markkina-alueella. Lenovon visio on tarjota älykkäämpää teknologiaa kaikille, ja se on jatkanut menestystään maailman johtavana pc-palveluntarjoajana laajentamalla toimintojaan infrastruktuuriin, mobiililaitteisiin sekä älykkäisiin ratkaisuihin ja palveluihin. Tämä muutos yhdessä Lenovon innovaatioiden kanssa rakentaa osallistavampaa, luotettavampaa ja kestävämpää digitaalista yhteiskuntaa kaikille. Lisätietoja Lenovosta: https://www.lenovo.com/fi/fi/. Uutiset ja tiedotteet löydät StoryHubista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lenovo Suomi

Lenovon ThinkReality VRX pian saatavilla Suomessa31.5.2023 08:05:00 EEST | Tiedote

Uuden tason kompakti VR-headset, jossa on sekatodellisuusominaisuudet immersiiviseen työntekoon, koulutusratkaisuihin ja 3D-suunnitteluun Kokonaisvaltaista yritysratkaisua tukee pilviohjelmistot, kattavat tietoturvaominaisuudet ja -palvelut liiketoiminnan suojaamiseksi ja edistämiseksi Kasvava avoin XR-sovellusten Snapdragon Spaces -ekosysteemi suosituimpiin yrityskäyttötapauksiin. Yrityskäyttöön tarkoitettu ThinkReality™ VRX -headset on tulossa saataville ympäri maailmaa, myös Suomessa. Immersiivinen, mukavakäyttöinen, linjakas ja kuuden vapausasteen (6 Degrees of Freedom, 6DoF) VR-ratkaisu pyörii Snapdragon® XR2+ Gen 1 -suorittimella ja tuo täysväriset, korkearesoluutioiset pass-through-ominaisuudet sekatodellisuussovelluksiin. ThinkReality VRX:n tukena on myös kattava palvelupaketti, joka auttaa organisaatioita ottamaan teknologiasta täyden hyödyn irti. ThinkReality VRX:n lähtöhinta on 1 299 euroa, ja sen odotetaan olevan saatavilla Suomessa kesäkuusta 2023 alkaen. Hinnoitteluun vai

Lenovon kannattavuus hyvällä tasolla nopeiden muutosten vuonna24.5.2023 11:35:31 EEST | Tiedote

Lenovo Group (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) julkisti tänään koko vuoden tuloksensa, jonka mukaan konsernin liikevaihto oli 62 miljardia Yhdysvaltain dollaria ja nettotulos 1,6 miljardia Yhdysvaltain dollaria eli 1,9 miljardia Yhdysvaltain dollaria muiden kuin Hongkongin tilinpäätösstandardien (HKFRS) [1] perusteella. Kannattavuus oli vakaa, sillä bruttomarginaali ja käyttökate olivat molemmat 18 vuoden kärkitasoa ja nettokate pysyi ennallaan edellisvuoteen verrattuna. Vaikka konsernin liikevaihtoon vaikutti laitemarkkinoiden heikkeneminen, muiden kuin pc-liiketoimintojen liikevaihto nousi tilikauden korkeimmalle tasolle eli lähes 40 prosenttiin, mikä johtui Lenovon monipuolisten kasvumoottoreiden, Solutions and Services Groupin (SSG) ja Infrastructure Solutions Groupin (ISG) liikevaihdon kasvusta ennätykselliseen 6,7 miljardiin Yhdysvaltain dollariin ja 9,8 miljardiin Yhdysvaltain dollariin, jotka kasvoivat 22 prosenttia (SSG) ja 37 prosenttia (ISG) edellisvuoteen verrattuna. Toimialan ja ma

Lenovo edistää koulutusjärjestelmän digitaalista muutosta uusilla konsultointipalveluilla, teknologioilla ja resursseilla30.3.2023 10:00:00 EEST | Tiedote

Lenovo™ julkisti tänään Bett UK -tapahtumassa uudet konsultointipalvelut, jotka tukevat kouluja strategisessa suunnittelussa ja opettajien ammatillisessa kehittämisessä. Auttaakseen opettajia, oppilaita ja it-hallinnoijia omaksumaan ja onnistumaan digitaalisessa muutoksessa, Lenovo tekee ed tech -resursseista helpommin saatavia ja tukee parempia oppimistuloksia. Lenovo esitteli myös ThinkVision S-sarjan tehokkaan ja interaktiivisen suurkuvanäytön helpottamaan teknologian integroimista luokkahuoneeseen. Digitaalisen muutoksen edistäminen opetuksessa Opiskelu muuttuu nopeammin kuin koskaan digitaalisen teknologian yleistymisen myötä luokkahuoneissa ja työpaikoilla. Oppilaat valmistautuvat nykyään työpaikkoihin ja -uriin, joita ei aiemmin vielä osattu kuvitella. Näitä ovat esimerkiksi liitettävät- ja mobiililaitteet, tekoäly (AI), robotiikka ja automaatio, data-analytiikka ja muut teknologiatrendit, jotka vaativat uusia taitoja neljännessä teollisuuden vallankumouksessa. Lenovo tukee koul

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme