Keski-Suomen ELY-keskus

Linja-autohenkilökunnan lakko voi vaikuttaa bussiliikenteeseen 1.3.2023 alkaen (Keski-Suomi)

Jaa
Auto- ja kuljetusalan ammattiliitto AKT:n lakko voi laajentua koskemaan myös bussiliikennettä 1.3.2023 alkaen. Mikäli neuvottelut eivät johda sopimukseen, lakko alkaa keskiviikkona 1.3.2023 kello 03.00 ja päättyy perjantaina 10.3.2023 kello 03.00.

Keski-Suomen ELY-keskuksen hankkimassa liikenteessä mahdollinen linja-autohenkilökunnan lakko vaikuttaa ainoastaan Jyväskylän liikenteen vuoroihin ajamiin vuoroihin. Lakolla saattaa olla myös vaikutuksia markkinaehtoiseen liikenteeseen.

Mikäli lakko toteutuu, ajantasaiset tiedot ajettavista vuoroista Keski-Suomen ELY-keskuksen alueella löydät osoitteesta matkahuolto.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Keski-Suomen ELY-keskus
Keski-Suomen ELY-keskus
Cygnaeuksenkatu 1, PL 250
40101 Jyväskylä

0295 024 500http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-keski-suomi

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Suomen ELY-keskus

Vieraslajitietoa: keltamajavankaali – hävitettävä tavattaessa6.6.2023 09:00:00 EEST | Tiedote

Keltamajavankaali on koko EU:n alueella haitalliseksi säädetty vieraslaji, joka leviää aggressiivisesti peittäen alkuperäiskasvillisuutta alleen uhaten näin luonnon moninaisuutta. Kasvin tunnistaa sen suurista vahapintaisista lehdistä sekä jopa puolen metrin korkeuteen kasvavasta vehkaa muistuttavasta kukintovarresta, jota ympäröi kellertävä tukilehti. Vaatimaton ja monivuotinen keltamajavankaali viihtyy erityisesti kosteissa ympäristöissä ja rannoilla. Tuontikasvi on levinnyt Suomessa lähinnä puutarhakarkulaisena vesialtaista. Keltamajavankaali tulee tavattaessa hävittää mieluiten juuria myöten.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme