Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Linnanmäki matkalla Suomen parhaaksi työpaikaksi

Jaa

Linnanmäen Huvipuistolla on suuri tavoite tulla Suomen parhaaksi työpaikaksi. Ensimmäinen etappi matkalla saavutettiin, kun huvipuisto sai Great Place to Work® -sertifikaatin globaalien standardien mukaisessa Trust Index © -henkilöstön työtyytyväisyyskyselyssä. Tutkimuksessa selvitettiin organisaation luottamuksen, ylpeyden ja yhteishengen toteutumisen kaikkien työntekijöiden keskuudessa.

Lasten Päivän Säätiössä on tehty suunnitelmallista työtä työhuvinvoinnin edistämiseksi ja edistymistä on seurattu vuosittain henkilöstön työtyytyväisyyskyselyllä. Tänä vuonna kyselyyn vastasivat vakituisen henkilökunnan lisäksi myös ensimmäistä kertaa Linnanmäen kausityöntekijät.

- Oma haaveeni on, että Linnanmäki on jonain päivänä Suomen paras työpaikka. Olemme jo nyt saavuttaneet loistavan tilanteen ja Great Place to Work® -sertifikaatti on todiste siitä. Työtyytyväisyyskyselyssä vahvuuksiksemme ovat nousseet vahva yhteishenki sekä ylpeys omasta työpaikasta sekä tärkeästä missiostamme lastensuojelutyön hyväksi, Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin kertoo.

Great Place to Work® -sertifikaatti myönnetään organisaatioille, joissa vähintään seitsemän kymmenestä vastaajasta kokee, että kyseessä on erittäin hyvä työpaikka. Lasten Päivän Säätiöllä luku täyttyi helposti, osoittaen työntekijöiden viihtyvän hyvin ja olevan ylpeitä työpaikastaan.

- Olemme erittäin suuri nuorten työllistäjä ja haluamme olla myös heille hauskin työpaikka ikinä. Uskomme siihen, että vain innostuneina ja sitoutuneina voimme tuottaa ainutlaatuisia asiakaskohtaamisia, jotka ovat huvipuiston onnistumisen yksi tärkeimmistä edellytyksistä, Linnanmäen henkilöstöjohtaja Elina Örthén sanoo.

Great Place to Work® Finlandin myöntämä sertifikaatti on voimassa elokuun 2018 loppuun.

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja suomalaiselle lastensuojelutyölle. Vuonna 2016 lahjoitettiin 4,3 miljoonaa euroa ja tavoite vuodelle 2017 on 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat suomalaista lastensuojelutyötä.

Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2017 ovat SOK/HOK Elanto, Unilever Finland Oy, Oy Hartwall Ab, MTV Oy sekä Bauer Media Oy. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme