Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT

Markku Jalonen talousneuvoston jäseneksi

Jaa

Valtioneuvosto nimitti 7. huhtikuuta Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT:n toimitusjohtaja Markku Jalosen talousneuvoston jäseneksi.

Talousneuvosto on pääministerin johdolla toimiva hallituksen, tärkeimpien etujärjestöjen ja Suomen Pankin välinen yhteistyöelin.

Talousneuvoston tavoitteena on vahvistaa ja syventää talouspoliittisia päätöksiä edeltävää laaja-alaista ja analyyttista keskustelua talouden kasvu-, tasapaino- ja rakennekysymyksistä.
Valtioneuvoston päätöksellä KT sai nyt ensimmäistä kertaa historiansa aikana oman edustajansa talousneuvostoon.

– Kutsu talousneuvoston jäseneksi on KT:lle yhteiskunnallisen vaikuttamisen näkökulmasta erittäin tärkeä, ja olemme mielellämme mukana tässä merkittävässä työskentelyssä.

Työmarkkinakeskusjärjestönä ja Suomen suurimman työmarkkinatoimialan työnantajajärjestönä haluamme tuoda laaja-alaisen osaamisemme yhteiskunnallisen ja taloudellisen keskustelun ytimeen talousneuvostoon, kertoo toimitusjohtaja Markku Jalonen.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Markku Jalonen, puh. 040 547 7710

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Toimitusjohtaja Markku Jalonen, puh. 040 547 7710

Tietoja julkaisijasta

Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT
Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT
Toinen linja 14
00530 HELSINKI

09 7711https://www.kt.fi/


Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT on työnantajajärjestö, joka ajaa kuntien, kuntayhtymien ja hyvinvointialueiden etuja työmarkkinoilla, sekä työmarkkinakeskusjärjestö, joka edustaa kunta- ja hyvinvointialuetyönantajia valtakunnallisissa työmarkkinaneuvotteluissa sekä kolmikantayhteistyössä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme