MasterCard

Mastercardilta työkalu maksupetosyritysten ennakointiin

Jaa

Tietomurrot ovat otsikoissa lähes päivittäin, ja aika on kriittisin tekijä maksupetosten estämisessä. Siksi Mastercard on julkaissut uuden Early Detection System -työkalun, jonka avulla liikkeellelaskijat voivat toimia nopeammin estääkseen maksupetoksia ja maksutietojen väärinkäyttöä.

Early Detection System yhdistelee tietoa sisäisistä ja ulkoisista lähteistä päätelläkseen, onko maksukortti tai pankkitili mahdollisesti väärinkäytön kohteena ja lähettää hälytyksen riskitasosta. Maksukortin tai pankkitilin myöntänyt taho voi näin monitoroida tehokkaammin transaktioita ja toimia proaktiivisesti maksupetosten estämiseksi. Early Detection System tunnistaa monenlaisia riskejä tilitietojen laittomasta kaupasta tunnistetietojen käyttämiseen.

”Tieto on valtaa, ja tämä työkalu auttaa liikkeellelaskijoita toimimaan huomattavasti nopeammin ja tarkemmin estääkseen petoksia”, sanoo Ajay Bhalla, Mastercardin yritysasiakkaiden riski- ja turvallisuustiimin johtaja. ”Liikkeellelaskijat voivat nyt toimia proaktiivisesti estääkseen vilpillisen toiminnan, joka johtuu aiemmasta tietomurrosta. Näin he voivat säästää kustannuksissa ja pitää yllä parasta mahdollista kortinhaltijakokemusta.”

Alkuperäinen tiedote kokonaisuudessaan täällä:

https://newsroom.mastercard.com/press-releases/mastercard-arms-issuers-with-predictive-tool-to-combat-account-related-fraud-from-data-breaches/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Viestintätoimisto Cocomms
Maija Joki-Korpela, puh. 044 572 4229, maija.joki-korpela (at) cocomms.com

Tietoja julkaisijasta

Mastercard
Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, on teknologiayhtiö globaaleilla maksuteollisuusmarkkinoilla. Meidän maksujenkäsittelyverkostomme on maailman nopein. Yhdistämme kuluttajia, rahoituslaitoksia, kauppiaita, hallituksia ja yrityksiä yli 210 maassa ja alueella. Mastercardin tuotteet ja ratkaisut tekevät arjesta ‒ ostoksista, matkustamisesta, yrityksen pyörittämisestä ja taloushallinnosta ‒ kaikille yhä helpompaa, turvallisempaa ja tehokkaampaa. Seuraa meitä Twitterissa @MastercardNews, liity keskusteluumme Beyond the Transaction -blogissa ja tilaa uutiskirjeemme. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta MasterCard

Mastercard ja Facebook auttavat pienyrityksiä digitalisaatiossa28.2.2018 11:54Tiedote

Mastercard ilmoitti tänään Mobile World Congress -messuilla aloittavansa yhteistyön Facebookin kanssa tarjotakseen pienyrityksille Afrikassa ja Aasiassa mahdollisuuden käyttää edullisia digitaalisia maksutapoja ja mobiilimaksuja. Digitaalisten maksujen käyttäminen auttaa näitä pienyrityksiä laajentumaan uusille markkinoille ja tarjoaa pääsyn rahoituspalveluihin ja -tuotteisiin, joiden avulla voidaan parantaa yrittäjien toimeentuloa. Mastercard pilotoi uutta Masterpass QR -chattibottia osana Facebookin Messenger-palvelua ensin Nigeriassa auttaakseen yritysten omistajia siirtymään käteismaksuista QR-maksujen hyväksymiseen. Tässä pilottiprojektissa ovat mukana myös Ecobank ja Zenith Bank. Nigerian pilottiohjelma on ensimmäinen osa Mastercardin ja Facebookin laajempaa suunnitelmaa auttaa yhä useampia yrityksiä pääsemään osaksi digitaalista taloutta. Alkuperäinen tiedote kokonaisuudessaan alla ja Mastercardin uutissivustolla: https://newsroom.mastercard.com/press-releases/mastercard-uses-fa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme