Aalto-yliopisto

Mediakutsu: Miten voittaa alustataloudessa? Tule kuulemaan tutkimuksen ja teollisuuden ykkösasiantuntijoita 5. lokakuuta

Jaa

Tilaisuudessa puhuvat muun muassa taloustieteen Nobel-palkinnon saanut professori Bengt Holmström ja entinen Nokia-johtaja, tekoälyratkaisuja kehittävä työelämäprofessori Tero Ojanperä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Alustatalous on jo mullistanut monen alan liiketoiminnan. Mihin syntyvät seuraavat Uber ja Airbnb – ja millä reseptillä? Voidaanko resepti keksiä Suomessa ja mitä aineksia siihen vaaditaan?

Näihin kysymyksiin saat vastauksen Aalto-yliopiston tuotantotalouden laitoksen järjestämässä How to Win with Platform Strategy -tapahtumassa 5. lokakuuta klo 17–18.30. Tilaisuus on myös illan vetäjien, Aalto-yliopiston professori Timo Vuoren ja työelämäprofessori Tero Ojanperän tuoreen Platform Strategy - Transform your business with AI, platforms and human intelligence -kirjan julkistustilaisuus.

Tilaisuus järjestetään verkko- ja livetapahtuman yhdistelmänä. Toimittajat voivat osallistua tilaisuuteen joko verkon kautta tai Otaniemessä, Kandidaattikeskuksessa (Otakaari 1, Aalto-sali). Ennen tilaisuuden alkua klo 16–17 Otaniemessä on mahdollisuus nauttia pientä välipalaa, jututtaa Timo Vuorta ja Tero Ojanperää ja saada heidän juuri painosta tullut kirjansa kotiinviemisiksi.

Tilaisuus on englanninkielinen.

Ohjelma

Opening & Welcome
Associate Professor Robin Gustafsson, Aalto University

How to win with Platform Strategy
Professor of Practice Tero Ojanperä & Associate Professor Timo Vuori, Aalto University

Platforms and AI are vital for European competitiveness 
Professor Bengt Holmström, Massachusetts Institute of Technology MIT

How an established industrial company is leveraging platforms in its strategy - Case Hilti 
Matias Järnefelt, former Managing Director of Hilti Northern Europe

Creating competitive advantage with AI learning loop  
Maija Hovila, Chief Analytics Officer, KONE  

Identity, Strategic Innovation, and platforms
Professor Michael L. Tushman, Harvard Business School

Conclusions

Tilaisuuden jälkeen toimittajilla on mahdollisuus haastatella Tero Ojanperän ja Timo Vuoren lisäksi myös Bengt Holmströmiä (etänä), Maija Hovilaa ja Matias Järnefeltiä.

Ilmoittautuminen ja haastattelupyynnöt 1. lokakuuta mennessä suvi.lavinto@aalto.fi. Kerrothan myös, osallistutko verkossa vai tuletko paikan päälle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja

Tero Ojanperä
Työelämäprofessori, Aalto-yliopisto
puh. 040 558 3096
tero.ojanpera@aalto.fi

Timo Vuori
Professori, Aalto-yliopisto
puh. 050 441 9072
timo.vuori@aalto.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aalto-yliopisto
Aalto-yliopisto
PL 18000
00076 AALTO

09 47001, viestinta@aalto.fihttp://aalto.fi

Aalto-yliopisto. Kohti parempaa maailmaa. Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, 12 000 opiskelijaa ja 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aalto-yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme