Ilmarinen

Mediakutsu: Talousgurun aamu ja Ilmarisen talousennusteen julkistaminen Turussa 10.10.

Jaa

Miten maailman ja Suomen talous kehittyy, jatkuuko kasvuennusteiden optimismi? Miltä kuluva ja ensi vuosi näyttävät yritysten näkökulmasta? Entä miten yritysten taloudellisia tunnuslukuja pitäisi tulkita? Ilmarinen julkistaa syksyn 2017 talousennusteensa Talousgurun aamiaisseminaarissa Turussa 10. lokakuuta.

Talousgurun aamiaisseminaari järjestetään Forum Marinumissa (Linnankatu 72, Turku) tiistaina 10. lokakuuta 2017. Ilmarisen talous- ja hallintojohtaja Jaakko Kiander esittelee Ilmarisen talousennusteen lähivuosille. Lisäksi Accountorin Markku Salmenkangas kertoo yritysten taloudellisten tunnuslukujen tulkitsemisesta. Tapahtumaan on kutsuttu Turun seudun yrityksiä ja yrittäjiä. Median edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen.

Ohjelma:

8.30-9 Ilmoittautuminen ja aamiainen

9-9.45 Ilmarisen syksyn 2017 talousennuste – näkymiä Suomen ja maailman talouteen Jaakko Kiander, talous- ja hallintojohtaja, Ilmarinen

9.45-10.30 Talousgurun ABC – yrityksen tunnusluvut haltuun Markku Salmenkangas, Senior Consultant, Accountor

10.30 Ilmarisen ja Accountorin asiantuntijat tavattavissa tilaisuuden päätyttyä

Median ilmoittautumiset ja mahdolliset haastattelupyynnöt pyydämme ystävällisesti maanantaihin 9.10. klo 12 mennessä Ilmarisen viestintään, liina.aulin@ilmarinen.fi tai puh. 040 770 9400. Tervetuloa!

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ilmarinen
Ilmarinen
Porkkalankatu 1
00018 ILMARINEN (HELSINKI)

010 195 000http://www.ilmarinen.fi

Ilmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme yli 1,1 miljoonaan ihmisen eläketurvasta. Eläkevastuiden katteena on 47 miljardin euron sijoitusvarallisuus.
Lisätietoja: www.ilmarinen.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ilmarinen

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme