Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Millainen on hyvä leikkipaikka? – Osallistu leikkipaikkakyselyyn

Jaa

Helsingin kaupungin puistoalueilla on yli 200 yleistä leikkipaikkaa. Kaupunki haluaa kehittää leikkipaikkoja vastaamaan paremmin käyttäjien tarpeita. Tämän pohjaksi Helsingin kaupunki kysyy käyttäjiltä leikkipaikoista ja niiden sijainnista.

Yleisillä puistoalueilla olevien leikkipaikkojen lisäksi Helsingissä on 65 leikkipuistoa, joissa järjestetään ohjattua leikkipuistotoimintaa. Myös liikuntapaikoilla, koulujen ja päiväkotien pihoilla on leikkivälineitä.

Tässä kyselyssä keskitytään puistoalueiden leikkipaikkoihin. Kysely on avoinna elokuun 2017 ajan Helsingin Kerro kartalla –palvelussa osoitteessa http://kerrokartalla.hel.fi/?q=node/2256.

Verkkokyselyn lisäksi osalla leikkipaikoista tehdään käyttäjähaastatteluja. Saatuja tuloksia käytetään apuna uusien leikkipaikkojen suunnittelussa, sekä vanhojen leikkipaikkojen kunnostuksissa. Kyselyn tuloksista tiedotetaan syksyllä 2017.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Aluesuunnittelija Anni Tirri, p. 09 310 38335, kaupunkiympäristön toimiala.

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsinki Photo Festival – Helsingistä valokuvauksen pohjoinen pääkaupunki5.7.2018 12:58Tiedote

Teurastamon alueella 5.7. avautuva Helsinki Photo Festival tarjoaa monipuolista ohjelmaa, joka tukee nykyaikaista valokuvataidetta ja urbaaneja näyttelyitä. Festivaalin ohjelmaan sisältyy Artist talk -tilaisuuksia, työpajoja, seminaareja, valokuvauskävelyitä ja innovatiivisia valokuvarakennelmia. Teurastamon lisäksi tapahtumia on muun muassa Hermannin puistossa, Kalasatamanpuistossa, Sörnäistenlaiturilla ja Suvilahdessa. Festivaali jatkuu 15.8. saakka.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme