Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Millainen on hyvä leikkipaikka? – Osallistu leikkipaikkakyselyyn

Jaa

Helsingin kaupungin puistoalueilla on yli 200 yleistä leikkipaikkaa. Kaupunki haluaa kehittää leikkipaikkoja vastaamaan paremmin käyttäjien tarpeita. Tämän pohjaksi Helsingin kaupunki kysyy käyttäjiltä leikkipaikoista ja niiden sijainnista.

Yleisillä puistoalueilla olevien leikkipaikkojen lisäksi Helsingissä on 65 leikkipuistoa, joissa järjestetään ohjattua leikkipuistotoimintaa. Myös liikuntapaikoilla, koulujen ja päiväkotien pihoilla on leikkivälineitä.

Tässä kyselyssä keskitytään puistoalueiden leikkipaikkoihin. Kysely on avoinna elokuun 2017 ajan Helsingin Kerro kartalla –palvelussa osoitteessa http://kerrokartalla.hel.fi/?q=node/2256.

Verkkokyselyn lisäksi osalla leikkipaikoista tehdään käyttäjähaastatteluja. Saatuja tuloksia käytetään apuna uusien leikkipaikkojen suunnittelussa, sekä vanhojen leikkipaikkojen kunnostuksissa. Kyselyn tuloksista tiedotetaan syksyllä 2017.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Aluesuunnittelija Anni Tirri, p. 09 310 38335, kaupunkiympäristön toimiala.

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Halloween tuo Teurastamon verisen historian hetkeksi tähän päivään19.10.2017 08:00Tiedote

Teurastamo tuo karnevaalitunnelmaa pimeään syksyyn muuttumalla Halloween-viikonloppuna 3.–4. marraskuuta todelliseksi kauhun tyyssijaksi. Teurastamon Kellohallin katosta roikkui vielä 25 vuotta sitten ruhoja ja teurastajien lihaveitset iskeytyivät leikkuupöytiin. Näihin tunnelmiin palataan jälleen, kun elävät kuolleet vaeltavat Kellohallissa ja After Dark Helsinki tuo karmivan kauhukierroksen Teurastamon vanhaan suolikellariin 2.–4. marraskuuta.

Helsingin ja Espoon yhteishanke kaupunkien pienvesistöjen vedenlaadun parantamiseksi käynnistyy18.10.2017 10:28Tiedote

Helsingin ja Espoon kaupunkien Kaupunkivesistöt kuntoon -hankkeessa tavoitteena on Maunulanpuroon ja Otsolahteen johdettavien hulevesien vedenlaadun parantaminen. Molemmissa kohteissa on tarkoitus puhdistaa hulevettä ravinteista ja haitallisista aineista luonnonmukaisin menetelmin ennen sen päätymistä vesistöön. Hankkeelle on ympäristöministeriön toimesta myönnetty hallituksen kärkihankerahaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme