Vaasan kaupunki - Vasa stad

Millainen on kulttuuri- ja liikuntakaupunki Vaasa?

Jaa

Vaasalaiset saavat nyt kertoa suoraan, mitä mieltä ovat kaupungin tarjoamista kulttuuri- ja liikuntapalveluista. Kuntalaiskysely on avoinna lokakuun loppuun saakka. Kyselyn tuloksia käytetään konkreettisesti hyväksi tulevan toiminnan suunnittelussa.

Kuva: Kasper Dalkarl
Kuva: Kasper Dalkarl

Vaasan kaupunki haluaa kuntalaiset ja erilaiset sidosryhmät mukaan pohtimaan sitä, millainen kulttuuri- ja liikuntakaupunki Vaasa voisi olla vuonna 2030.

Aiheeseen liittyvä sähköinen kuntalaiskysely on avoinna 31.10. saakka osoitteessa www.vaasa.fi/vaikuta/kulttuuri-ja-liikuntaohjelmat. Kyselyt löytyvät myös paperiversiona uimahallilta, pääkirjastosta ja Kansalaisinfosta.

Kyselyyn vastaamalla kuntalaiset voivat muun muassa kertoa, missä kulttuuri- ja liikunta-asioissa kaupungissa on tähän mennessä onnistuttu ja missä epäonnistuttu sekä mihin Vaasassa tulisi käyttää kulttuurille ja liikunnalle osoitetut veroeurot.

Kulttuuripäällikkö Sanna Bondas kertoo, että vastauksia käytetään konkreettisesti hyväksi tulevan toiminnan suunnittelussa.

- Haluamme tehdä kulttuuri- ja liikuntapalveluista näkyvämpiä ja saavutettavampia muun muassa tästä kyselystä saatavan palautteen avulla.

Uudet kulttuuri- ja liikuntaohjelmat työn alla

Kuntalaiskysely on osa Vaasan kaupungin uutta kulttuuri- ja liikuntaohjelmaa, jota on alettu työstää vuoden 2018 alussa. Osallistavassa prosessissa järjestetään myös ajatushautomoita, keskustelutilaisuuksia ja seminaareja.

- Ohjelmat tukevat tavoitetta, jossa toimintaa suunnitellaan pitkällä tähtäimellä ja resursseja kohdennetaan suunnitelmallisemmin, Bondas kuvailee.

Uudella kulttuurin ja liikunnan ohjelmatyöllä halutaan myös määritellä ja vahvistaa Vaasan imagoa kulttuuri- ja liikuntakaupunkina sekä kasvattaa kaupunkikulttuuria ja lisätä osallisuutta.

Lisätietoa osoitteessa www.vaasa.fi/vaikuta/kulttuuri-ja-liikuntaohjelmat.

Yhteyshenkilöt

Kulttuuripäällikkö Sanna Bondas, puh. 040 139 4048, sanna.bondas@vaasa.fi
Liikuntatoimenjohtaja Mika Lehtonen, puh. 040 7187034, mika.lehtonen@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Kasper Dalkarl
Kuva: Kasper Dalkarl
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme