SDP

Mitä sinulla on sydämellä? Toimintapäivänä la 19.10. SDP liikkeellä ympäri Suomea

Jaa

Viime vuoden lokakuussa ensimmäistä kertaa järjestetty SDP:n Toimintapäivä järjestetään jälleen lauantaina 19.10.2019. Päivän aikana SDP:n aktiivit aina pääministeristä kuntapäättäjiin ovat kohtaamassa ja kuuntelemassa ihmisiä lähes 40 paikkakunnalla.

- Päivän idea kiteytyy yhteen kysymykseen: Mitä sinulla on sydämellä? Puolueena haluamme olla läsnä ja kuulla mitä ihmisillä on meille kerrottavana, niin kasvotusten kuin SDP:n Kansalaispaneelin välityksellä, sanoo SDP:n puoluesihteeri Antton Rönnholm.

SDP:n Kansalaispaneeli tarjoaa ihmisille helpon ja suoran väylän vaikuttamiseen. Sen kautta voi lähettää viestin pääministeripuolueelle, vastata kyselyihin ja saada tietoa ajankohtaisista poliittisista asioista. Kansalaispaneelia voi käyttää verkkoselaimessa tai puhelimeen ladattavan sovelluksen kautta.

- Kansalaispaneelin kautta olemme keväällä pyytäneet ihmisten näkemyksiä esimerkiksi hallitusohjelmaan ja syksyllä talousarvioesitykseen. Tähän mennessä Kansalaispaneelin kautta on tullut ihmisiltä yli 90 000 vastausta. Kaikki viestit ja vastaukset ovat meille todella arvokkaita ja olemme niistä kiitollisia, sanoo Rönnholm.

Toimintapäivän aikana järjestetään yli 40 tapahtumaa ympäri maata ja niihin osallistuu SDP:n ministereitä, kansanedustajia ja kuntapäättäjiä. Pääministeri Antti Rinne on tavattavissa Orimattilassa, Lahdessa ja Heinolassa.

Katso kaikki Toimintapäivän tapahtumat täältä: https://sdp.fi/fi/tulemme-tapaamaan-sinua-19-10/

Lisää tietoa Kansalaispaneelista täältä: https://sdp.fi/fi/vaikuta/kansalaispaneeli/

Yhteyshenkilöt

Järjestöpäällikkö Jenny Suominen, p. 050 491 1401
jenny.suominen@sdp.fi

Puoluesihteeri Antton Rönnholm, p. 040 506 7676
antton.ronnholm@sdp.fi

Tietoja julkaisijasta

SDP
SDP
Siltasaarenkatu 18-20 C
00530 HELSINKI

09 478 988 (vaihde)http://www.sdp.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP

SDP:n Harakka: EU on ottamassa tällä viikolla merkittävän askeleen vahingollisen verosuunnittelun torjumisessa Suomen johdolla27.11.2019 13:35:30 EETTiedote

- Saan johtaa kilpailukykyneuvostoa, joka päättää maakohtaisesta veroraportoinnista. Jos esityksemme hyväksytään, suuryritykset velvoitetaan kertomaan julkisesti tekemänsä voitot ja maksamansa verot kaikissa toimipisteissä. Voimme puuttua aggressiiviseen verosuunnitteluun, joka vie joka vuosi satoja miljoonia euroja EU-jäsenmaiden koulujen, sairaaloiden ja eläkkeiden rahoituksesta, kertoo työministeri Timo Harakka. Vuonna 2016, kun Panaman paperit tulivat julkisuuteen, EU-päättäjät lupasivat veronkierron vastaisia toimia. Maakohtaista veroraportointia on kuitenkin viivytetty kolme vuotta. - Lunastamme lupaukset suomalaisille äänestäjille sekä EU-kansalaisille. Maakohtainen veroraportointi on myös suomalaisten yritysten etu. Markkinatalous toimii, kun yritykset kilpailevat tuotteiden ja palveluiden laadulla, eivätkä verokikkailulla, Harakka muistutti. Kilpailukykyneuvosto kokoontuu Brysselissä torstaina 28.11.

SDP:n puoluevaltuuston kannanotto: Tarvitaan työtä, luottamusta sekä kestävää kehitystä - SDP:n johtaman hallituksen tehtävä on helpottaa ja parantaa suomalaisten arkea17.11.2019 14:27:20 EETTiedote

Korjattu versio Tarvitsemme nyt luottamusta työmarkkinoille ja rakentavaa sopimisen kulttuuria. Työehdoista on sovittava uusia kasvun mahdollisuuksia luoden ja rakentamalla parempaa toimeentuloa. Tärkein kilpailuvalttimme on jatkossakin muuttuvassa työelämässä osaavaja hyvinvoiva työntekijä. Tässä avainasemassa on laadukas koulutus. Hyvinvoiva ja jaksava työntekijä on avain myös tuottavuuteen. Työelämässä tarvitaan lisää turvaa työntekijöille, joustavuutta ihmisten ehdoilla sekä kaikille yhteisiä pelisääntöjä eli reilut työmarkkinat. Suomi menestyy yhdessä sopimisella. Haluamme luoda vakautta ja ennustettavuutta talouteen. Olemme asettaneet tavoitteeksi työllisyysasteen nostamisen tämän vaalikauden aikana 75 % tasolle sekä keinojen löytämisen, jotka johtavat 60 000 uuteen lisätyölliseen. Näiden tavoitteiden saavuttamisen tarkoitus on tuoda Suomeen suurempaa osallisuutta, parempaa toimentuloa ja enemmän hyvinvointia. Vain työllä ja taloudellisella kasvulla pystymme turvaamaan laadukkaat

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme