Svea

Muistoissamme Mikael Smeds

Jaa

Suruksemme joudumme kertomaan, että Mikael Smeds, Svea Payments Oy:n ja Svea Development Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja, nukkui pois lauantaina 22.8.2020. Mikael menehtyi sydäninfarktin aiheuttamiin komplikaatioihin.

Mikael muistetaan svealaisten keskuudessa innovatiivisena, määrätietoisena ja opettavaisena työtoverina ja johtajana. Hän omistautui työlleen täydellä sielulla ja oli todellinen verkkokauppa-alan visionääri. Mikaelin omistautumisesta ja periksiantamattomuudesta jää hienoja muistoja, joista kiitollisina tulemme muistamaan Mikaelia hymyssä suin.

Mikael suuntasi aina eteenpäin, ja siten paras tapa meille vaalia Mikaelin muistoa on kunnioittaa hänen elämäntyötään kehittämällä sitä edelleen.

Koko Svea-konserni osoittaa lämpimät osanottonsa Mikaelin omaisten ja työtovereiden syvään suruun ja toivottaa voimia surutyöhön.

Tietoja julkaisijasta

Svea
Svea
Mechelininkatu 1a
00180 Helsinki

+358 9 4242 300https://www.svea.com/fi/fi/start/

Svea tarjoaa maksu- ja rahoitusratkaisuja yrityksille ja yksityisille, sekä perintä- ja taloushallinnon palveluita yrityksille. Suomessa Svea on toiminut jo vuodesta 2002, työllistäen nykyisin yli 200 henkeä. Svean toiminta Suomessa koostuu neljästä yrityksestä: rahoitusyhtiö Svea Ekonomi AB (publ.), Filial i Finlandista, perintätoimija Svea Perintä Oy:stä sekä maksujen välitykseen liittyviä palveluita tarjoavista Svea Payments Oy:stä ja Svea Development Oy:stä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Svea

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme