Vilkas Group Oy

Muistutus: MEDIAKUTSU: ”Verkkokauppa kotimaisen kasvun moottoriksi – Avaimet vauhtiin!” Huipputilaisuus Tampereella G Livelabissa keskiviikkona 21.9. klo 11

Jaa
Mikä on verkkokaupan merkitys Suomelle? Miten pärjäämme Ruotsiin verrattuna? Miten edistää verkkokauppaa koko Suomen hyväksi? Mikä on verkkokaupan tila Tampereella ja miten sitä edistää? Huipputason tilaisuus, puhujina mm. pormestari Anna-Kaisa Ikonen, Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala, Vilkas Group Oy:n toimitusjohtaja Markku Korkiakoski ja Tampere Tunnetuksi ry: toiminnanjohtaja Riikka Töytäri. Tiedossa uutisia, jotka antavat aihetta pohdintaan sekä koko valtakunnassa että Tampereella.

Muistutus: MEDIAKUTSU

Lehdistö on lämpimästi tervetullut ke 21.9. Tampereelle korkean profiilin tilaisuuteenVerkkokauppa kotimaisen kasvun moottoriksi – Avaimet vauhtiin”. G Livelab tarjoaa tilaisuudelle ja keskustelulle mainiot puitteet.

Tampereen, verkkokaupan ja alueen elinkeinoelämän huippuvaikuttajat sekä parhaat asiantuntijat ruotivat verkkokaupan tilaa ja mahdollisuuksia tuoreimmin tiedoin. Uutisia ja vahvasti herätteleviä näkökulmia on luvassa sekä valtakunnallisesti että tamperelaisittain.

Aika: Keskiviikkona 21.9.2022 klo 11-12 (-13)

Paikka: G Livelab, Puutarhakatu 1, Tampere (kartta)

Tilaisuuden virallinen osuus on klo 11-12, ja kevyt verkottumislounas klo 12.

OHJELMA:

11.00 Pormestari Anna-Kaisa Ikonen, Tampereen kaupunki: Kauppa kehittyy ja kilpailu kiristyy, kuinka eteenpäin?

11.10 Toimitusjohtaja Tero Lausala, Suomalaisen Työn Liitto: Miten tunnistaa suomalaisen verkkokaupan ja miksi sillä on väliä?

11.20 Toimitusjohtaja Markku Korkiakoski, Vilkas Group: 100 000 työpaikkaa verkkokaupasta? Miten kirimme Ruotsin etumatkan kiinni

11.30 Paneeli: Tilanne Pirkanmaalla - miten voimme konkreettisesti edistää verkkokauppaa?

Intro tuorein tutkimustiedoin: Tampere tunnetuksi ry, toiminnanjohtaja Riikka Töytäri

Tampereen Kauppakamari, toimitusjohtaja Antti Eskelinen

Tampereen yliopisto, professori Marko Seppänen

Posti, Business Transformation Manager Joose Vettenranta

Uhana, verkkokauppajohtaja Heidi Soikkeli

Tampereen kaupunki, apulaispormestari Pekka Salmi

Vilkas Group, toimitusjohtaja Markku Korkiakoski

11.55 Loppusanat: Apulaispormestari Pekka Salmi, Tampereen kaupunki

Klo 12-13 Kevyt verkottumislounas

Tilaisuuden juontaa ja paneelin fasilitoi VTL, toimitusjohtaja Jussi Seppälä, strateginen viestintätoimisto Hopiasepät.

 

Lisätiedot:

Markku Korkiakoski, toimitusjohtaja, Vilkas Group Oy, 0400 434 244, markku.korkiakoski@vilkas.fi

 

Mediatiedustelut ja -ilmoittautumiset:

Jussi Seppälä, toimitusjohtaja, strateginen viestintätoimisto Hopiasepät Oy, 050 529 4562, jussi.seppala@hopiasepat.fi

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Vilkas Group Oy
Vilkas Group Oy
Finlaysoninkuja 19
33210 Tampere

0400434244https://www.vilkas.fi/

Vilkas on Suomen johtava verkkokauppatoimittaja ja sopiva kumppani kaiken kokoisille verkkokauppiaille. 2000 asiakastamme ovat laaja skaala pienyrittäjistä suuryrityksiin. Verkkokauppaindeksin mukaan asiakkaidemme vuosittainen kasvuvauhti on yli kymmenen prosenttia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vilkas Group Oy

”Ostovoiman romahdus on suuri vaara koko Suomelle, toivottavasti uusi hallitus torjuu sen” – Verkkokauppa putosi jyrkästi alkuvuonna13.4.2023 09:10:00 EEST | Tiedote

Verkkokauppa on romahtanut historiallisesti peräti 14 prosenttia vuoden ensimmäisellä neljänneksellä, kertoo uunituore verkkokauppaindeksi. ”Inflaatio ja korkeat korot ovat syöneet ihmisten ostovoimaa todella pahasti”, arvioi verkkokauppaindeksiä jo yli 25 vuotta tuottaneen Vilkas Groupin toimitusjohtaja Markku Korkiakoski. ”Myynti hidastui jo viime vuoden lopulla ja tammikuu oli selkeästi huonompi kuin vuosi sitten. Tuottavuutta pitää kehittää jatkuvasti”, painottaa Bonusapteekki.fi -verkkoapteekkia johtava Helena Jalonen.

”Suomelle kirimahdollisuus, Ruotsi pahasti edellä”: Verkkokauppiaiden viennille Pohjoismaihin uutta vauhtia huipputalojen yhteistyöstä2.2.2023 09:15:00 EET | Tiedote

PostNord ja verkkokauppatoimittaja Vilkas aloittavat yhteistyön, joka voi olla Suomelle kansallisesti merkittävä. ”Suomalaisten verkkokauppojen vienti Ruotsiin on lapsenkengissä verrattuna Ruotsin Suomen-vientiin. PostNordin tuottama data on avain markkinaloikkaan”, pohtii Vilkkaan toimitusjohtaja Markku Korkiakoski. ”Näemme tilanteen kaikissa Pohjoismaissa. Suomalainen verkkokauppias voi siis katsoa eteenpäin ja suunnitella tien menestykseensä paljon paremmin”, kertoo PostNord Oy:n toimitusjohtaja Johanna Starck.

”Kulutusjuhlista järkihankintoihin” – Verkkokaupan kasvu jäi alle inflaation, mutta ”verkko-ostaminen lähtee pian uusiin ennätyksiin”20.1.2023 09:15:00 EET | Tiedote

Uunituore verkkokauppaindeksi kertoo, että verkkokaupan kasvu on jäänyt alle inflaation. ”Euromäärä kyllä kasvoi, vaikka inflaatio eteni vielä vauhdikkaammin. Kun kuluttajien luottamus kohenee, verkkokauppa loikkaa pian uusiin ennätyksiin”, arvioi indeksiä tuottavan Vilkas Groupin toimitusjohtaja Markku Korkiakoski. Klarnan maajohtaja Jacob Segercrantz arvioi myös nykyisen taloustilanteen korostavan verkko-ostamisen monia etuja. ”Talouden epävarmuus korostaa huolellisten ostopäätösten ja säästämiskyvyn tärkeyttä.”

”Tulikivi käy pk-teollisuuden viejien esikuvaksi!” Verkkokauppa välittää takkatilauksen suoraan tuotantoon, älyratkaisu kasvun tukena22.12.2022 12:00:00 EET | Tiedote

Tulikivi hehkuu kuumana: tilausvirta on kasvanut yli 50 prosenttia viime vuoteen verrattuna. ”Nopea kasvu onnistuu, koska B2B-verkkokauppamme liittää myynnin suoraan tuotantoon”, kiittää Tulikiven ICT-asiantuntija Pasi Korhonen. Ensi vuonna lisäkasvua on tarkoitus hakea keraamisten tulisijojen viennillä Saksaan. ”Entä jos vienti sujuisi B2B-teollisuudessa muutenkin verkossa ja yhdistyisi suoraan tuotantoon? Vientiloikka koko Suomelle”, pohtii Tulikiven B2B-verkkokaupparatkaisun räätälöineen Vilkas Groupin johtaja Timo Korvenoja.

”Kaikkien aikojen paras myynti!” – Energiakriisi siivitti verkkokauppaan ennätysloikan, aurinkopaneeleja ja takkoja myyty hurjaa tahtia6.10.2022 09:00:00 EEST | Tiedote

Verkkokaupan myynti on kasvanut peräti 40 prosenttia, kertoo verkkokaupan myyntiä reaaliajassa seuraava Verkkokauppaindeksi. ”Tämä on varsinkin odotuksiin nähden yllättävän hyvä tulos. Esimerkiksi aurinkopaneeleita on ostettu todella paljon, energiakriisi saa ihmiset varautumaan”, kiittää indeksiä tuottavan Vilkas Groupin toimitusjohtaja Markku Korkiakoski. ”Tämä on rohkaisevaa koko talouskehityksen kannalta. Oma datamme kertoo myös palvelujen kysynnän kasvusta, toteaa Paytrailin toimitusjohtaja Markus Laurio.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme