Varma

Muistutuskutsu medialle: Flamingon hotellin laajennuksen ja 10-vuotisjuhlavuoden tiedotustilaisuus pe 26.10 klo 10

Jaa

Tervetuloa tiedotustilaisuuteen Flamingon viihdekeskukseen perjantaina 26.10.2018 klo 10 Break Sokos Hotel Flamingoon osoitteeseen Tasetie 8, Vantaa.

Viihdekeskus Flamingo täyttää 10 vuotta. Juhlavuosi tuo mukanaan Flamingoon monia uudistuksia. Tiedotustilaisuudessa Break Sokos Hotel Flamingon johtaja Päivi Holappa kertoo keväällä valmistuvasta hotellin laajennuksesta. Varman asiakkuuspäällikkö Tytti Juhokas kertoo kiinteistöön tehdyistä muutoksista ja energiatehokkuushankkeesta. Projektijohtaja Arja Lukin valottaa Vantaan kaupungin suunnitelmia Aviapoliksen alueen kehittämisestä ja tulevaisuudesta.

Ilmoittaudu tilaisuuteen Varman viestintään viestintäpäällikkö Marjut Tervolalle, p 045 673 0120 tai marjut.tervola@varma.fi

Lämpimästi tervetuloa! 

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Varma
Varma
Salmisaarenranta 11
00180 Helsinki

010 2440http://www.varma.fi

Varma on suomalaisen työn eläkevakuuttaja ja työkykyjohtamisen edelläkävijä. Tehtävämme on turvata eläkkeet nyt ja tulevaisuudessa. Varma on myös vastuullinen ja vakavarainen sijoittaja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varma

Muistutuskutsu medialle: Ajankohtaista Varman kiinteistösijoituksissa Tampereella ti 28.5. klo 1323.5.2019 09:57:46 EESTKutsu

Varma rakentaa Finlaysonin alueen kupeeseen Puuvillatehtaankatu 6:een uusia vuokra-asuntoja käyttöikänsä loppuun tulleiden asuintalojen tilalle. Samaan kohteeseen tulee myös Varman ensimmäinen helpotetun asumisen asuintalo. Uusi Aika koteja -konsepti huomioi yhteisöllisyyden, asumista helpottavat palvelut ja esteettömän liikkumisen jo suunnitteluvaiheessa. Rakentaminen käynnistyy tänä vuonna. Kutsumme median edustajia kuulemaan ja keskustelemaan Varman omistaman asuintalokorttelin tulevasta muutoksesta. Aika: tiistaina 28.5.2019 klo 13 Paikka: VarmaWorks coworking -tila, Väinö Linnan aukio 15, 4. krs., 33210 Tampere. Liitteenä olevassa kartassa kohta 15. Ohjelma: Varman kiinteistösijoitukset ja vastuullisuus (Kiinteistöistä vastaava sijoitusjohtaja Ilkka Tomperi) Puuvillatehtaankatu 6:n rakennushanke ja Aika koteja (Kiinteistökehitysjohtaja Sari Raunio) Finlaysonin alue kulttuuri- ja tapahtumakeskuksena (Kiinteistöpäällikkö Kai Niinimäki) Finlayson Art Area 2019 -kuvataidetapahtuma (Ta

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme