Avain

MUISTUTUSKUTSU: Parempaa työelämää! / Uutuuskirjojen julkistamistilaisuus to 27.4. klo 9

Jaa
Tule kuulemaan tuoreita ja inspiroivia ajatuksia parempaan työelämään. Sanna Fäldtin Sydämellä töissä -teoksen sekä Sini Linterin ja Hanna Pelttarin Itsensätyöllistäjän opas -kirjan yhteisestä julkistamistilaisuudesta saat mukaasi kassillisen käytännönläheistä tietoa työkaverisuhteiden vaietusta voimasta sekä vinkkejä itsensätyöllistäjän arkeen. Parempaa työelämää! -tilaisuus järjestetään torstaina 27.4. klo 9–12 Työpajankatu 13 A:n auditoriossa (Tilastokeskuksen talo, Helsinki).
KUTSU: Parempaa työelämää! Tule kuulemaan tuoreita ja inspiroivia ajatuksia parempaan työelämään.
KUTSU: Parempaa työelämää! Tule kuulemaan tuoreita ja inspiroivia ajatuksia parempaan työelämään.

Ohjelma

9.00 Vinkkejä itsensätyöllistäjän arkeen:
Itsensätyöllistäjän verkostoituminen, Sini Linteri 
 
Itsensätyöllistäjän työssä jaksaminen, Hanna Pelttari

9.45 Tauko


10.00  Sydämellä töissä:
Työkaverisuhteiden vaiettu voima, Sanna Fäldt

10.45 Pientä tarjoilua ja seurustelua, haastattelumahdollisuus  

Ilmoittaudu tilaisuuteen 20.4. mennessä os. info@avain.net


Huom: Paikkoja on rajoitetustiLämpimästi tervetuloa!

Ystävällisin terveisin

Avaimen tiimiSini Linteri & Hanna Pelttari, Itsensätyöllistäjän opas


Itsensätyöllistäjän opas on kirjoitettu freelancerin ja yrittäjän avuksi arjen työhön. Se sisältää tärkeimmät tiedot ja vinkit yritystoiminnan aloittamisesta itsensä johtamiseen ja jaksamiseen sekä toiminnan kehittämiseen. Teos ei kaunistele arkea, vaan tuo esille niin hyvät kuin huonotkin puolet itsensä elättävän freelancerin tai yrittäjän työstä.Sini Linteri on yrittäjä ja kieliammattilainen. Hän on suomentanut lastenkirjallisuutta ja tietokirjoja. Hanna Pelttari on kustannustoimittaja ja kääntäjä. Pelttari on toiminut yrittäjänä vuodesta 2012 alkaen. 


Sanna Fäldt, Sydämellä töissä. Rakenna hyviä työelämäsuhteita

Sydämellä töissä. Rakenna hyviä työelämäsuhteita on opas parempaan työelämään. Kirja tarjoaa tietoa, tosielämän kokemuksia ja monipuolisia harjoituksia itsensä ja muiden kohtaamiseen aidosti ja inhimillisesti. Sydämellä töissä auttaa kehittämään kohtaamistaitoja sekä lisäämään luottamusta ja empatiaa työpaikalla. 

Sanna Fäldt on viestinnän, työpsykologian ja työyhteisösovittelun ammattilainen, toinen kokemuksellisen valmennustoimisto Braversin perustajista sekä työelämätaitojen valmentajana ja sovittelijana. Sydämellä töissä on Fäldtin kolmas tietokirja.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet


Vilja Kujanpää, viestintäjohtaja, Avain, Suomen kirjastopalvelu Oy, vilja.kujanpaa@avain.net, puh. 040 755 3319


arvostelukappaleet:info@avain.net

Kuvat

KUTSU: Parempaa työelämää! Tule kuulemaan tuoreita ja inspiroivia ajatuksia parempaan työelämään.
KUTSU: Parempaa työelämää! Tule kuulemaan tuoreita ja inspiroivia ajatuksia parempaan työelämään.
Lataa
kansi: Sanna Fäldt, Sydämellä töissä. Rakenna parempia työelämäsuhteita
kansi: Sanna Fäldt, Sydämellä töissä. Rakenna parempia työelämäsuhteita
Lataa
Sanna Fäldt, kuvaaja: Säde Puusa, Studio Kupu
Sanna Fäldt, kuvaaja: Säde Puusa, Studio Kupu
Lataa
kansi: Sini Linteri & Hanna Pelttari, Itsensätyöllistäjän opas
kansi: Sini Linteri & Hanna Pelttari, Itsensätyöllistäjän opas
Lataa
Sini Linteri
Sini Linteri
Lataa
Hanna Pelttari
Hanna Pelttari
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Avain
Avain
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

09 5840 440https://avain.net/

Avain on suomalainen kirjakustantamo, joka kustantaa laadukasta kotimaista kirjallisuutta. Kustantamo on palkittu Selkokeskuksen Seesam-palkinnolla tunnustuksena selkokirjallisuuden edistämisestä.

Avain on osa Suomen kirjastopalvelu Oy:tä ja Booky Groupia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Avain

Heli Pekkarisen kylähulluus kasvoi Kylässä Italiassa -kirjaa kirjoittaessa31.5.2023 09:00:00 EEST | Blogi

Tietokirjailija Heli Pekkarinen tunnustautuu kylähulluksi. "En rentoudu monen suomalaisen tapaan luonnossa, vaan minun mieleni rauhoittuu ja hartiani laskeutuvat parhaiten kapeilla mukulakivikujilla ja pienillä piazzoilla", kirjoittaa Pekkarinen Kustantamon kuulumisia -blogissa. Rakkaus pieniin italialaisiin kyliin on Kylässä Italiassa -kirjan kirjoittamisen jälkeen vain kasvanut: "Rakastan pieniä kyliäni nyt jopa enemmän kuin ennen kirjan kirjoittamista: koskaan ei tiedä, mihin keskiaikaisessa italialaiskylässä törmää!"

Nora Lehtinen kirjoittaa blogissa arjestaan kirjailijana ja perheenäitinä24.5.2023 09:00:00 EEST | Blogi

Kirjailija Nora Lehtinen kirjasi ylös yhden maaliskuisen työpäivän aikana kohtaamansa kohokohdat ja ajatukset. Tuolloin tekeillä ollut lastenromaani valtasi ison osa arka: "En pysty palaamaan kirjan maailmasta. Kirjoittaessa elän tarinaa lähes fyysisesti mukana. Kuljen pöllyävällä hiekkatiellä, kosken vanhaan oven ripaan, haistan ruohonkorsien tuoksun aamuisella nurmikolla, näen tummansinisen aallokon kirkkaana päivänä meren rannassa, tartun metallisiin paloportaisiin silloin, kun seikkailu niin vaatii", hän kirjoittaa Kustantamon kuulumisia -blogissa. Lehtisen lastenromaani Hilma-täti ja vanhan kartan arvoitus ilmestyi toukokuussa.

Karoliina Suoniemi haluaa kirjoittaa lapsille myös sodasta ja sota-ajan lapsuudesta10.5.2023 09:00:00 EEST | Blogi

Opettajana työskentelevä tietokirjailija Karoliina Suoniemi tietää, miten lapsille kerrotaan menneisyydestä ja vaikeistakin asioista. "Kirjani ovat saaneet innostuksensa oman sukuni historiasta ja asioista, jotka ovat kiinnostaneet ja puhutelleen minua. Paperinarukenkiä aloin kirjoittaa jo ennen Ukrainan sodan alkua, mutta sodan syttyminen Euroopassa toi sen aihepiirin vielä lähemmäs. Tahdoin saada kansien väliin omien isovanhempieni ikäluokan kertomukset sota-ajan lapsuudesta ja nuoruudesta, nyt kun se oli vielä mahdollista", kirjoittaa Suoniemi Kustantamon kuulumisia -blogissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme