Mellakka Helsinki

MUJI juhlii kaksivuotiasta lippulaivamyymälää ja laajentaa yhteistyötään K-ryhmän kanssa

Jaa

Syntymäpäiväjuhlallisuudet tuovat Kampin myymälään unenomaiseen metsään saattelevan VR-elämyksen, myyjäisiä ja taidenäyttelyn. MUJI-tuotteita on pian mahdollista löytää useista K-Citymarketeista.

MUJIn , Varjon ja 20/20:n yhteistyössä toteuttama VR-elämys vie asiakkaat vehreän metsän keskelle.
MUJIn , Varjon ja 20/20:n yhteistyössä toteuttama VR-elämys vie asiakkaat vehreän metsän keskelle.

Lifestyle-ketju MUJI juhlistaa Helsingin Kampissa sijaitsevan Euroopan lippulaivamyymälänsä kaksivuotismerkkipäivää näyttävin menoin lokakuun lopusta aina vuoden loppuun saakka. MUJI kertoo juhlallisuuksien olevan kunnianosoitus asiakkaille ja kumppanitoimijoille, jotka ovat olleet yritykselle tärkeä voimavara pandemia-aikana. 

”Koronapandemia aiheutti alusta alkaen suuria haasteita monien muiden tavoin myös meille, josta syntyi ajatus tukea paikallisia toimijoita tekemällä heidän kanssaan yhteistyötä. Nämä yhteistyöt ovat tuottaneet paljon iloa siitä lähtien, ja niiden jatkuva kehittäminen on nyt yksi tärkeimmistä asioista liiketoimintamme ytimessä”, MUJI Finlandin maajohtaja Miho Takagi kertoo.

MUJI on tehnyt viime aikoina useita merkittäviä yhteistöitä suomalaisten toimijoiden kanssa: kuukausittain järjestetyt Community Market -myyjäiset, MUJI to GO -kauppa-auto, monipuolinen suomalaisten ruokatuotteiden osasto ja Nide-kirjakauppa MUJI-myymälässä, GACHA-robottibussin lanseeraus sekä muut yhteistyöt lukuisten eri yhdistysten kanssa. MUJIn tavoitteena on olla tärkeä osa asiakkaiden arkea ja suomalaista yhteiskuntaa. 

MUJI-harmoniaa voi pian kokea myös Turussa, Espoossa ja Pirkkalassa

MUJI on tehnyt tiivistä yhteistyötä K-ryhmän kanssa laajentaakseen toimintaansa Kampin myymälän lisäksi myös muualle Suomeen. Rakastetun brändin tuotteista ja harmonisesta tunnelmasta onkin päässyt nauttimaan Järvenpään K-Citymarketissa jo viime keväästä lähtien. Asiakkaiden suosikkituotteiksi ovat nousseet kynttilät, säilytysratkaisut, sukat ja t-paidat. 

 “Asiakkaamme ovat olleet innoissaan MUJI-tuotteista, ja myyntiluvut ovat ylittäneet kaikki odotukset. Meillä on MUJIn kanssa sama missio tehdä asiakkaidemme arjesta parempaa ja helpompaa kauniilla ja edullisilla tuotteilla”, K-Citymarketin käyttötavaran osto- ja myyntijohtaja Hannele Åberg kertoo.

Yhteistyö saa nyt jatkoa, sillä MUJI-osastoja avataan loppuvuoden aikana vielä K-Citymarket Kupittaalle Turkuun, K-Citymarket Iso Omenaan Espooseen ja K-Citymarket Pirkkalaan. Myös ensi vuonna on luvassa laajentumisuutisia, joten MUJI-tuotteista pääsee lähitulevaisuudessa nauttimaan entistäkin isompi joukko suomalaisia. 

MUJI-myymälän kaksivuotissyntymäpäivien ohjelma:

Sukella vehreään metsään keskellä pimeimpiä kuukausia

MUJI on toteuttanut asiakkaiden iloksi ainutlaatuisen VR-elämyksen yhdessä suomalaisen alan edelläkävijän Varjon ja luovan toimiston 20/20 Helsingin kanssa. Teos vie asiakkaat nauttimaan Varjon VR-laseilla unenomaisesta metsästä, ja se on koettavissa MUJI-myymälässä 5.11. alkaen aina vuoden loppuun asti. 

“Varjo ja MUJI ovat molemmat ikonisia brändejä omilla aloillaan. Olemme Varjolla innoissamme tästä yhteistyöstä, jossa juhlistetaan MUJIn eurooppalaisen lippulaivamyymälän matkaa tähän asti ja esitellään Varjon uusimmat, ammattilaistason VR-lasit uudelle yleisölle. Immersiivinen, 360 asteen videokokemus tuo luonnon ja visuaalisen harmonian rauhoittavan vaikutuksen myymälään kaikkien koettavaksi”, kertoo Varjon brändijohtaja Jussi Mäkinen.

VR-elämyksen synnystä ja toteutuksesta järjestetään keskustelutilaisuus MUJI-myymälässä perjantaina 5.11. klo 15.00 alkaen.

Arabian Taideosastoyhdistyksen näyttely 29.10.–9.1.

Myymälän Small Gallery -tilassa on nähtävillä Arabian Taideosastoyhdistys ry:n Saviseremonia-näyttely, joka on oodi suomalaiselle taiteen perinnölle. Näyttelyn takana ovat yhdistyksen jäsenet Jasmin Anoschkin, Marianne Huotari, Sakari Kannosto, Heini Riitahuhta ja Kristina Riska

”Olemme tavoittaneet viimevuotisen näyttely-yhteistyön kautta uudenlaisen yleisön suomalaiselle keramiikkataiteelle. MUJIn galleriassa kohtaavat japanilainen ja suomalainen estetiikka. Tänä vuonna juhlistamme Saviseremonia-näyttelyssämme saven työstämiseen liittyviä rituaaleja”, Marianne Huotari Arabian Taideosastoyhdistykseltä kertoo. 

Aula-työkodin valmistamia ruokatuotteita saatavilla MUJI-myymälästä

MUJI on aloittanut yhteistyön Aula-työkodin kanssa, ja Aulan jäsenten rakkaudella valmistamia tuotteita voi ostaa MUJI-myymälän ruokaosastolta marraskuun alusta alkaen. Lisäksi MUJI-myymälässä työskentelee kaksi Aulan työkokeilijaa vuoden 2021 loppuun saakka. Aula-työkoti on on paikallinen voittoa tavoittelematon yhdistys, joka tukee vammaisia ihmisiä oman elämänsä toteuttamisessa.  

Suositut Community Market -myyjäiset avoinna joka viikko

Osana juhlahumua järjestetään myös pientuottajat yhteentuovia Community Market -myyjäisiä läpi marras-joulukuun aina perjantaina ja lauantaina klo 10–18. Myyjäisistä löytyy viikoittain vaihtuva, monipuolinen valikoima paikallisten tuottajien valmistamia tuotteita.  

Lisäksi MUJI tulee tekemään paljon muitakin yhteistöitä paikallisten yritysten ja yhteisöjen kanssa. Lisätietoja MUJI-myymälästä ja MUJI Finlandin somekanavilta. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot merkkipäivän ohjelmasta, median yhteydenotot ja haastattelupyynnöt:

Jenni Pöyry
+358 50 343 2061
jenni@mellakkahelsinki.fi

Kuvat

MUJIn , Varjon ja 20/20:n yhteistyössä toteuttama VR-elämys vie asiakkaat vehreän metsän keskelle.
MUJIn , Varjon ja 20/20:n yhteistyössä toteuttama VR-elämys vie asiakkaat vehreän metsän keskelle.
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Mellakka Helsinki
Mellakka Helsinki
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 HELSINKI

info@mellakkahelsinki.fihttp://mellakkahelsinki.fi

Mellakka Helsinki on luova PR- ja viestintätoimisto.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mellakka Helsinki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme