Helsingin yliopistoHelsingin yliopisto

Museosafari to–la 24.–26.8. Luonnontieteellisessä museossa

Jaa

Museosafarilla voit katsoa eläimiin ja luontoon liittyviä videotaideteoksia, osallistua keskusteluun luontosuhteesta Ville Niinistön, Konsta Linkolan ja Leif Schulmanin kanssa tai venyttele kuin viidakkokissa ja tanssi kuin tukaani. Tervetuloa mukaan!

Ohjelmassa eläimiin ja luontoon keskittyviä videotaideteoksia, työpajoja, performansseja, keskustelua luonnon ja ympäristön tulevaisuudesta.

Torstaina 24.8. Taiteiden yössä englantilaisen taiteilija Jenny Cashmoren performanssi, luontoaiheisia videotaideteoksia, ovet avoinna 16-20.

Perjantaina 25.8. klo 18 Vihreiden Ville Niinistö, valokuvaaja Konsta Linkola ja Luomuksen johtaja Leif Schulman keskustelevat luontosuhteestaan kaupunkilaisen näkökulmasta. Luontoaiheisia videotaideteoksia koko päivän.

Lauantaina 26.8. Eläimellisiä tanssihetkiä
3-5 -vuotiaat klo 11.00 -11.30
6-7 -vuotiaat klo 12.00 - 12.30
8-12 -vuotiaat klo 13.00 -13.30.

Liikutaan eläinten vaikuttamana. Tutkitaan villieläinten liikkeitä tanssien ja saaden vaikutteita meiltä ympäröivistä eläimistä! Lasten tunneille pääsee ensimmäiset 10 ilmoittautunutta/tunti, tunti sisältyy pääsylipun hintaan.

Stretch like a cat -tunti nuorille ja aikuisille klo 14.00 -14.45. Tunnilla venytellään kissamaisin liikkein saaden vaikutteita Áfrikan kissaeläimiltä. Ohjatulla tunnilla keskitytään kehon liikkuvuuteen, tehdään avaavia liikkeitä erityisesti selkää, rintakehää ja niska-hartia-aluetta huomioiden. Lopuksi rauhoitutaan kuten kissaeläimet savannilla tekevät. Tunnille mahtuu 16 henkilöä.

Tunnit ohjaa Tanssiterapia Piuma.
Ilmoittautumiset info@finnishartagency.com

Lisäksi luontoaiheisia videotaideteoksia koko päivän ja koivunmahlajuoman maistatusta. Lisäksi lauantaina voit ikuistaa itsesi Linda Linkon tai Taru Happosen maalaamana tai piirtämänä muotokuvastudiossa.

Tapahtuman ajan myynnissä vain tapahtumalippuja (lapset 7,50 €/ 3-17v., opiskelijat,eläkeläiset 9 €, aikuiset 15 €, perhelippu 48 €/ 2 aikuista ja maksimissaan 4 lasta (lasten ikä 3-17v.)

Tervetuloa!

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin yliopisto
Helsingin yliopisto
PL 3
00014 Helsingin yliopisto

02941 911 (vaihde)http://www.helsinki.fi/yliopisto

Luonnontieteellinen keskusmuseo LUOMUS on Helsingin yliopiston erillislaitos, joka säilyttää ja ylläpitää luonnontieteellisiä kansalliskokoelmia sekä harjoittaa niihin liittyvää tutkimusta.

Laajat kokoelmat koostuvat eläin-, kasvi-, sieni-, kivi- ja fossiilinäytteistä. Elävät kasvikokoelmat sijaitsevat kahdessa kasvitieteellisessä puutarhassa ja ajoituslaboratorio Kumpulan tiedekampuksella. 

Luomuksen kokoelmiin pääsee tutustumaan kolmessa yleisökohteessa Helsingissä: Luonnontieteellisessä museossa sekä Kaisaniemen ja Kumpulan kasvitieteellisissä puutarhoissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme