Muumimaailma Oy

Muumimaailmassa juhlitaan 25-vuotissynttäreitä

Jaa

Muumimaailmassa on syytä juhlaan, sillä Naantalissa sijaitseva teemapuisto avaa ovensa kesävieraille tänä vuonna jo 25. kerran. Juhlakesä käynnistyy avajaispäivänä 10.6. vietettävällä Drontin tulojuhlalla, eikä juhlahumu hälvene koko kesänä. Laulua, tanssia, iloa ja halailua riittää aina elokuun lopulle saakka.

Tänä kesänä Muumimaailma laajenee vanhaan Naantaliin, jonne avattiin toukokuussa Eriskummallinen kahvila. Kotoisan kahvilan vetonaulana ovat kahvilan oman kakkumestarin leipomat kakut ja suussa sulavat kanelipuustit.

”Eriskummallinen kahvila tuo Muumimaailman lähemmäksi kesäisen Naantalin tarjontaa. Kahvila on mainio piipahduspiste Muumimaailmaan matkalla oleville vieraille ja muille Muumien ystäville”, kertoo Muumimaailman markkinointijohtaja Ann-Karin Koskinen.

Tanssia, laulua ja teatteria – myös juhannuksena
Juhlavuosi näkyy tänä vuonna Muumimaailmassa monella tavalla. Viime kesän muilla vesillä uiskennellut Drontti Edvard palaa Muumimaailman edustalle juhlallisin menoin lauantaina 10.6. kello 10 alkavassa Drontin tulojuhlassa.

Muumimaailmassa toimivassa Teatteri Emmassa puolestaan lauletaan Pikku Myyn syntymäpäivät -esityksen tiimoilta kesän jokaisena päivänä. Teatterissa voi katsella Muumimaailman pääsylipun hinnalla myös Muumit ja suuri Dronttijahti -näytelmää. Suomen suurimmassa kesäteatterissa on esityksiä joka päivä tasatunnein kello 11–17.

Juhannuksena Muumimaailmaan pystytetään juhannussalko, jonka ympärillä tanssitaan juhannustansseja haitarin säestyksellä koko viikonlopun (23.6–25.6.) ajan. Elokuussa taas vietetään isovanhempien kuukautta, jolloin isovanhempi pääsee sisälle Muumimaailmaan puoleen hintaan lapsenlapsen kanssa.

”Monipuolisen ohjelmatarjonnan lisäksi teemapuiston vetonaulat, Muumihahmot, ovat tavattavissa ja halattavissa kesän jokaisena päivänä”, muistuttaa Koskinen.

Muumimaailma on avoinna joka päivä 10.6.-27.8.2017. Liput voi ostaa etukäteen edullisemmin verkosta www.muumimaailma.fi.

Kesäkuun tarjouksena Plussa-kortilla verkosta ostetut yhden päivän liput ovat voimassa kaksi peräkkäistä päivää. Tänä kesänä saatavilla on myös paljon toivottuja perhelippuja.

Lisätiedot ja kuvapyynnöt:
Ann-KarinKoskinen: ann-karin.koskinen@muumimaailma.fi tai 040 5900 701 sekä www.muumimaailma.fi       

Avainsanat

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Muumimaailma Oy
Kaivokatu 5
21101 Naantali

02 511 1111http://www.muumimaailma.fi

Muumimaailma Oy on vuonna 1993 Naantalissa toimintansa aloittanut matkailualan yritys, joka perustuu suomenruotsalaisen kirjailija ja taiteilija Tove Janssonin luomille Muumi-tarinoille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Muumimaailma Oy

Muumiperhe herää talviuniltaan! Taikatalvi Muumimaailmassa 17.-25. helmikuuta.15.2.2018 14:28Tiedote

Luminen Muumilaakso herää henkiin pitkän talviunen jälkeen. Muumiperhe ystävineen on valmiina talven riemuihin ja vieraita odotetaan läheltä ja kaukaa. Muumipeikko on tehnyt pihamaalle mainion minisuksikierroksen ja Muumipeikon lisäksi myös Aliisa on ahkeroinut – hänen Minicurling-rataansa pääsee tietysti testaamaan! Eikä siinä vielä kaikki... Keppidronttirata yhdistää ii-i-hanan keppariratsastuksen talviseen ulkoilmaelämään!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme