Vaasan kaupunki - Vasa stad

Muutosta ilmassa – Vaasa-opiston yleisöluentosarja alkaa

Jaa

Vaasa-opiston kevään 2019 yleisöluentosarja Muutosta ilmassa käynnistyy 9.1. apulaisprofessori Arto O. Salosen luennolla "Merkitykselliseksi koettu elämä - enemmän kuin onnellisuus". Kaikille luennoille on vapaa pääsy.

Keskiviikkona 9.1. klo 18 luennoiva Arto O. Salonen on tutkija, bloggaaja ja yhteiskunnallinen keskustelija, jonka kiinnostuksen kohteina ovat uudistuva yhteiskunta, kestävä kehitys, hyvinvointi ja sivistys.

- Ihmiskunnalla ei ole täyttyvällä maapallolla muuta selviytymisen mahdollisuutta kuin omaksua sellainen sivistyskäsitys, jossa hyvää elämää tavoitellaan yhden maapallon rajoissa. Mitä tarvitaan lisää ja mitä vähemmän, kun haluamme vahvistaa elämän mielekkyyttä ja arvokkuuden kokemusta, pohtii Salonen blogissaan.

Ilmastonmuutos ja elämäntavat

Vaasa-opiston kevään luentosarjan teemana ovat ilmastonmuutos sekä siihen liittyvät elämäntavat ja –arvot.

- Näkökulmina ovat paitsi ekologia ja talous, myös sosiaalinen kestävä kehitys: miten kohtaamme toisemme ihmisinä ja miten jaamme henkistä pääomaamme, kertoo Vaasan kaupungin opistojen johtava rehtori Sannasirkku Autio.

Sarjan muut luennot ovat 6.2. Ilmastonmuutos ja tasa-arvo (Elina Viitasaari), 20.3. Ilmastomyönteinen ruoka (biologi Anita Storm) sekä 23.3. Suuri kävelykulttuurin teemapäivä, jolloin järjestetään luentoja, mittauksia, tuote-esittelyjä ja toimintaa koko perheelle.

Kaikille luennoille on vapaa pääsy ja ne pidetään klo 18 Vaasa-opiston juhlasalissa, osoitteessa Raastuvankatu 31.

Yhteyshenkilöt

Johtava rehtori Sannasirkku Autio, puh. 0400 299826, sannasirkku.autio@edu.vaasa.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kutsu ja tiedote: Smart Technology Hub -asemakaavaan voi nyt vaikuttaa18.1.2019 15:00Kutsu

KUTSU 18.1.2019 Tiedotusvälineille Tervetuloa Smart Technology Hub –asemakaavan yleisötilaisuuteen! Smart Technology Hub -asemakaavan muutos on julkisesti nähtävillä 21.1.–4.2.2019. Vaasan kaupungin kaavoitus järjestää kaavasta yleisötilaisuuden 21.1.2019 klo 18:00 pääkirjaston Draama-salissa. Tilaisuudessa esitellään asemakaavaluonnosta ja siihen liittyvää materiaalia. Tervetuloa! ---------------------------- TIEDOTE 18.1.2019 Smart Technology Hub -asemakaavaan voi nyt vaikuttaa Smart Technology Hub -asemakaavaluonnos ja tarkistettu osallistumis- ja arviointisuunnitelma ovat nähtävillä kaavoituksen ilmoitustaululla (Kirkkopuistikko 26 A) ja verkkosivuilla 21.1.-4.2.2019. Tuona aikana asemakaavan muutokseen voi ottaa kantaa toimittamalla mielipiteen kaavoitukseen. Asemakaavan ja tonttijaon muutos koskee osaa Vaskiluodon teollisuusalueesta. Kaavamuutoksen tavoitteena on kehittää aluetta yritysalueena ja teknologiakeskittymän tarpeisiin soveltuvana teollisuus- ja toimitila-alueena. – Nyt

Inbjudan och meddelande: Nu kan du påverka detaljplanen för Smart Technology Hub18.1.2019 15:00Kutsu

INBJUDAN 18.1.2019 Till medierna Välkommen på en tillställning för alla om detaljplanen för Smart Technology Hub! Detaljplaneändringen för Smart Technology Hub är offentligt framlagd under tiden 21.1–4.2.2019. Vasa stad ordnar en tillställning för alla om planen 21.1.2017 kl. 18 i Dramasalen i huvudbiblioteket. På tillställningen presenteras detaljplaneutkastet och material som berör det. Välkommen! ------------------- MEDDELANDE 18.1.2019 Nu kan du påverka detaljplanen för Smart Technology Hub Utkastet till detaljplan för Smart Technology Hub och ett reviderat program för deltagande och bedömning är framlagda på Planläggningens anslagstavla (Kyrkoesplanaden 26 A) och webbplats under tiden 21.1–4.2.2019. Under den här tiden kan du ta ställning till detaljplaneändringen genom att lämna in din åsikt till Planläggningen. Detaljplane- och tomtindelningsändringen berör en del av Vasklot industriområde. Målet för planändringen är att utveckla området som företagsområde och industri- och verk

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme