HUS

Naistenklinikan sisäilmaselvitys julkaistaan ensi viikolla

Jaa

HUS:n tilaaman Naistenklinikan sisäilmaselvityksen tulokset valmistuvat tulevalla viikolla. Tuloksista kerrotaan ensimmäisenä NaiS-tulosyksikön henkilökunnalle 22.8.

Naistenklinikan sisäilmaongelmia on ruodittu julkisuudessa, viitaten muun muassa HUS-Kiinteistöt Oy:n yleisesitykseen ”Katsaus sisäympäristöongelmiin”. HUS:lla on toimintaa kymmenissä eri kiinteistöissä, jotka ovat kaikki sekä iältään että kunnoltaan erilaisia rakennuksia.

- Minusta katsaus kertoo ennen kaikkea sen, että HUS suhtautuu vakavasti rakennusten sisäilmaongelmiin ja toimii aktiivisesti mahdollisten ongelmien selvittämiseksi ja niiden korjaamiseksi, HUS-Tilakeskuksen kiinteistöjohtaja Vesa Vainiotalo sanoo.

Sisäilmaselvityksiä ja niihin liittyviä korjauksia viedään Naistenklinikan osalta eteenpäin suunnitellusti. Siihen liittyy olennaisena osana avoin tiedottaminen henkilökunnalle.

- Henkilökunta saa kuulla ensimmäisenä Naistenklinikan sisäilmaselvityksen tuloksista tiistaina 22.8. kello 15.00, jolloin työsuojelutoimi järjestää asiasta tilannekatsauksen. Sen jälkeen toimimme selvityksessä annettavien suositusten mukaan ja kaikki tehdään mitä voidaan, jotta henkilökunta voisi jatkossakin työskennellä turvallisessa työympäristössä, Hyksin naistentautien ja synnytysten toimialajohtaja Seppo Heinonen toteaa.

Synnytykset eivät vaarannu

Toimialajohtaja Heinonen sanoo, että synnytysten osalta Naistenklinikan toiminta jatkuu normaalisti.

- Naistenklinikan toiminnan sisältöä ja muotoa muokataan Kätilöopiston sulkemisen jälkeen, jotta synnytykset saadaan hoidettua ongelmitta myös tässä muuttuneessa tilanteessa. Pääkaupunkiseudun synnyttäjät voivat tulla jatkossakin luottavaisin mielin synnyttämään, Heinonen vakuuttaa.

HUS kertoo asiasta medialle lisää henkilökunnan tilannekatsauksen jälkeen.

Lisätiedot:

Seppo Heinonen
Toimialajohtaja
050 436 8962
seppo.heinonen@hus.fi

Vesa Vainiotalo
Kiinteistöjohtaja
040 588 6793
vesa.vainiotalo@hus.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

HUSin valtuusto kokoontuu torstaina 14.6. klo 913.6.2018 13:07Tiedote

Arvoisa vastaanottaja, HUS-kuntayhtymän valtuusto kokoontuu huomenna torstaina 14.6. klo 9 osoitteessa Biomedicum Helsinki 1, luentosali 2, Haartmaninkatu 8, P-kerros. Kokous on avoin ja median edustajat ovat tervetulleita paikalle. Valtuuston kokouksen jälkeen HUSin hallitus pitää oman kokouksensa klo 13 HUSin hallintokeskuksessa, Stenbäckinkatu 9. valtuuston esityslista hallituksen esityslista Terveisin Johanna Saukkomaa viestintäjohtaja

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme