Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry

Niina Koivuviita Lääkäriliiton hallituksen puheenjohtajaksi

Jaa

Suomen Lääkäriliiton valtuuskunta valitsi yksimielisesti liiton hallituksen puheenjohtajaksi sisätautien ja nefrologian erikoislääkärin, eMBA, dosentti Niina Koivuviidan Turusta.

”Terveydenhuoltomme on kohtaamassa ehkä suurempia haasteita kuin koskaan aiemmin. Siksi liitollemmekin on yhä suurempi tarve. Monista erikoisaloista huolimatta Lääkäriliitto on valmiiksi hyvin yhtenäinen järjestö, mutta nyt on erityisen tärkeää tiivistää rivejämme edelleen ja ymmärtää, että yhdessä olemme enemmän”, Koivuviita sanoo.

Hän on kuulunut liiton valtuuskuntaan vuodesta 2018, ja toimii terveyspoliittisen jaoksen puheenjohtajana.

Koivuviita seuraa puheenjohtajan tehtävässään anestesian erikoislääkäri Tuula Rajaniemeä, joka johti hallitusta kaksi kautta.

Lääkäriliiton valtuuskunta valitsi torstaina puheenjohtajakseen anestesian ja tehohoidon erikoislääkäri Matias Rantasen.

Lisätietoja:

Niina Koivuviita, puh. 040 500 6557

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry
Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry
Mäkelänkatu 2
00500 HELSINKI

http://www.laakariliitto.fi

Suomen Lääkäriliitto on ammattijärjestö, johon kuuluu noin 93 % Suomessa toimivista lääkäreistä. Lääkärit yhdessä potilaan parhaaksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme