Suomen Lontoon instituutti

Nimitys: Ninni Lehtniemi Suomen Lontoon instituutin yhteiskuntaohjelman päälliköksi

Jaa

Ninni Lehtniemi on valittu Suomen Lontoon instituutin yhteiskuntatutkimuksen ohjelmapäälliköksi.

Ninni Lehtniemi on aiemmin työskennellyt johtavana viestintäasiatuntijana tiedeviestintätoimisto Kaskas Mediassa, jossa hän johti useita sosiaalisiin innovaatioihin, tieteeseen ja koulutukseen liittyviä asiakasprojekteja.

Lehtniemellä on vankka ammatillinen tausta journalismissa. Hän on työskennellyt toimituspäällikkönä Oliviassa ja toimittajana muun muassa Ylioppilaslehdessä ja Helsingin Sanomissa.

“Lehtniemi on vahva viestintäosaaja ja käytännön tekijä, joka tuntee hyvin brittiyhteiskunnan. Odotamme häneltä rohkeaa yhteistyön kehittämistä erityisesti sosiaalisten innovaatioiden ja koulutuksen parissa,” sanoo instituutin johtaja Pauliina Ståhlberg.

Lehtniemi on valmistunut journalismin maisteriohjelmasta Jyväskylän yliopistosta ja suorittanut journalistiikan BA-tutkinnon Cardiffin yliopistossa Walesissa. Hän on myös viettänyt vuoden stipendiaattina Oxfordin yliopiston Reuters-instituutissa.

“Suomen Lontoon instituutin tehtävä on edistää hyvää yhteiskuntaa Suomessa, Britanniassa ja Irlannissa. Olen innoissani siitä, että pääsen näinä epävarmoina brexit-aikoina yhdistämään työkseni hyviä ideoita ja hyviä tyyppejä,” Lehtniemi sanoo.  

Suomen Lontoon instituutti on Lontoossa sijaitseva yksityinen, voittoa tavoittelematon säätiö. Sen tehtävä on tunnistaa yhteiskunnan uudistamiseen vaikuttavia tekijöitä Suomessa, Britanniassa ja Irlannissa. Instituutti työskentelee tutkijoiden, taiteilijoiden, asiantuntijoiden ja päättäjien kanssa sekä edistää yhteiskunta- ja kulttuurialan toimijoiden verkostoitumista.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pauliina Ståhlberg
pauliina.stahlberg@fininst.uk
+44 (0)77 1100 8792

Ninni Lehtniemi
ninni.lehtniemi@fininst.uk
+44 (0)77 4895 0741

Tietoja julkaisijasta

Suomen Lontoon instituutti
Suomen Lontoon instituutti
Unit 1, 3 York Way
N1C 4AE London

(+44) 020 3764 5090http://www.fininst.uk/

Suomen Lontoon instituutti on Lontoossa sijaitseva yksityinen, voittoa tavoittelematon säätiö. Tehtävämme on tunnistaa yhteiskunnan uudistamiseen vaikuttavia tekijöitä Suomessa, Isossa-Britanniassa ja Irlannissa sekä tukea myönteistä yhteiskunnallista muutosta. Rohkaisemme poikkitieteellistä ja rajoja rikkovaa yhteistyötä luomalla uusia verkostoja ja kumppanuuksia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Lontoon instituutti

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme