Mellakka Helsinki

Odotetut Härkis® Pyörykät saapuvat kauppoihin tammikuussa

Jaa

Kotimaisiin härkäpaputuotteisiin erikoistunut Verso Food Oy tuo kaksi uutuustuotetta markkinoille. Härkis® Original Pyörykkä ja mausteinen Härkis® Kofta Pyörykkä saapuvat K-kauppoihin ja S-ryhmän kauppoihin tammikuun aikana.

Pyörykät ovat kotimaisia, käyttövalmiita ja kypsiä härkäpapupyöryköitä, jotka sisältävät runsaasti kasviproteiinia ja kuitua. Kummankin pyörykän pääraaka-aineena on suomalainen härkäpapu, ja molemmat tuotteet soveltuvat keliakia-, vegaani- ja kasvisruokavaliota noudattaville. Tuotteet on pakattu 250 gramman pakkaukseen, joka sisältää 10-11 pyörykkää ja on hinnaltaan alle 4 euroa.

Härkis Pyörykät täydentävät suosittua Härkis-tuoteperhettä. Pyöryköillä saa hetkessä lisättyä kasvisruoan osuutta ruokavaliossa ja korvattua lihan vaivattomasti. Uudet tuotteet ovat myös oiva vastaus meneillään olevaan Vegaanihaasteeseen. Verso Food Oy:n reseptipankista löytyvät vinkit esimerkiksi pyöryköistä valmistettuun bolognesekastikkeeseen, couscoussalaattiin sekä sub-leipiin. Mausteinen Kofta Pyörykkä sopii hyvin vaikkapa intialaiseen kormakastikkeeseen.

Härkistä myyty jo huimat 2,4 miljoonaa rasiaa

Suomi Syö 2017 –tutkimuksen mukaan Härkistä käytetään jo joka kymmenennessä kotitaloudessa, ja 38% ostajista suosittelee tuotetta. Härkistä käyttävät etenkin alle 35-vuotiaat pariskunnat ja perheet, joissa on kouluikäisiä lapsia. Kaikkiaan tuotteita on myyty jo huimat 2,4 miljoonaa rasiaa.

Verso Food on kasvanut vauhdikkaasti. Vuonna 2015 yrityksen liikevaihto oli 200 000 euroa, 2016 jo kaksi miljoonaa euroa ja 2017 noin kuusi miljoonaa euroa. Kasvua odotetaan etenkin kansainvälisiltä markkinoilta. Viime syksynä Verso Food aloitti tuotteidensa myynnin Ruotsiin.

Reseptivinkkejä uusista pyöryköistä:

Härkis Korma 

http://www.versofood.fi/reseptit/harkis-korma/

Härkis Pyörykkä-couscoussalaatti 

http://www.versofood.fi/reseptit/harkis-pyorykka-couscoussalaatti/

Härkis Pyörykkäsubit

http://www.versofood.fi/reseptit/harkis-pyorykkasubit/

Härkis Pyörykkäbolognese

http://www.versofood.fi/reseptit/harkis-pyorykkabolognese/

Tuotetiedot ja lisätiedot:

http://www.versofood.fi/tuotteet/

Tykkää Verso Foodista

Facebookissa https://www.facebook.com/VersoFood/  

Instagramissa https://www.instagram.com/versofood

Suomalainen kasvuyritys Verso Food Oy kehittää suomalaisesta härkäpavusta uusia elintarvikkeita. Yrityksen liikeideana on tarjota kuluttajille ravitsemuksellisesti tasapainoisia, eettisesti ja ympäristöllisesti kestäviä kasviproteiinivalmisteita. Sen tuotevalikoimiin kuuluvat härkäpavusta valmistetut Härkis®, granolat, härkäpapurouheseos, esikypsennetty luomu härkäpapumurska ja esikypsennetyt kokonaiset luomu härkäpavut. Lue lisää www.versofood.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:
Mari Wainio
+358 40 828 0508
mari@mellakkahelsinki.fi
www.mellakkahelsinki.fi

Kuvat

Lataa
Härkis® Pyörykkä Original
Härkis® Pyörykkä Original
Lataa
Härkis® Pyörykkä Kofta
Härkis® Pyörykkä Kofta
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Mellakka Helsinki
Mellakka Helsinki
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 HELSINKI

info@mellakkahelsinki.fihttp://mellakkahelsinki.fi

Mellakka Helsinki on luova PR- ja viestintätoimisto.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mellakka Helsinki

Olli Osara luotsaa Black Eye -älypuhelinlinssit maailmalle – Lumilautailijoiden perustama yritys ylitti jo miljoonan euron liikevaihdon12.3.2018 09:14Tiedote

Tiedote 12.3.2018 Helsinkiläinen Eye Caramba Oy on kiinnittänyt toimitusjohtajakseen Olli Osaran. Osara tunnetaan pitkästä urastaan Suunnolla muun muassa liiketoimintajohtajana ja globaalina myyntijohtajana. Eye Caramba Oy suunnittelee, valmistaa ja myy kuvauslinssejä ja -tarvikkeita älypuhelinten kameroihin Black Eye -tuotemerkillä. Yrityksen ovat perustaneet skeittaaja ja ammattivalokuvaaja Arto Ekman sekä ammattilumilautailijat Eero Ettala ja Fredu Sirviö. Bisnesidea lähti tarpeesta pystyä jakamaan laadukasta kuvamateriaalia sosiaaliseen mediaan helposti ja reaaliaikaisesti. “Huomasimme, että kännyköiden kamerat alkoivat laadullisesti olemaan riittävän hyviä laskureissujen kuvaamiseen ja mahdollistivat myös kuvien ja videoiden nopean jakamisen. Ongelmaksi muodostui vain, että kohde oli aina joko liian kaukana tai liian lähellä. Aloimme kehittämään lisälinssejä, joilla kuvakulmat saatiin mahdollisimman samankaltaiseksi kuin mihin olimme tottuneet ammattikuvaajien kanssa”, Eero Ettala

Naperosta nautiskelijaksi – herkullisessa uutuuskirjassa kokataan koko perheelle19.2.2018 08:53Tiedote

Mitä syntyi, kun kolme äitiä, intohimoista kokkaajaa ja ruokabloggaajaa tapasivat toisensa? Syntyi ajatus ruokakirjasta, joka tarjoaa herkullisia ja terveellisiä sormiruokailuun sopivia reseptejä niin kiinteisiin ruokiin totutteleville vauvoille, taaperoille kuin koko perheelle. Syntyi teos, joka innostaa kokemattomankin kokin tarttumaan kauhaan ja kokeilemaan, miten helppoa ruoan laittaminen voi olla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme