Lääkärikeskus Aava Oy

Olympiakomitea ja Aava tuovat huippu-urheilun osaamisen suomalaisten hyvinvointipalveluihin

Jaa

Lääkärikeskuksen Aavan lanseeraama Virta tarjoaa monipuolisia hyvinvointipalveluita ja valmennustoimintaa yksilöille ja yrityksille. Virta-palveluita kehitetään jatkossa myös huippu-urheilun osaamisen avulla, sillä Suomen olympiajoukkue ja Aava ovat solmineet 4-vuotisen yhteistyösopimuksen, jonka keskeisenä sisältönä on lisätä hyvinvointia yhteiskunnassa. Samalla rakentuu olympiajoukkueen vaatimustason täyttävä testausasema Helsingin ytimeen.

– Olympiakomitean missio on suomalaisten hyvinvointi ja huippu-urheilumenestys. Haluamme yhdistää nämä tavoitteet ja lisätä suomalaisten hyvinvointia huippu-urheilun osaamisen avulla. Aava on dynaaminen perheyhtiö ja kotimainen toimija, jolla on yhteinen arvopohja olympiajoukkueen kanssa. Nyt avattava Virta Studio on huippu-urheilijoiden vaatimustason täyttävä testausasema, mutta on hienoa nähdä, miten se on valjastettu myös hyvinvoinnin edistämiseen, iloitsee Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön johtaja Mika Lehtimäki.

Uudella liiketoimintamallilla ja Olympiakomitean kanssa tehtävällä yhteistyöllä Aava luo hyvinvointitoimialaa muuttavia palveluita, jossa tavallinen omasta hyvinvoinnistaan kiinnostunut suomalainen pääsee hyötymään samankaltaisesti testeistä, datasta ja analyyseista kuin olympiaurheilijat. 

– Vaikka tietoa on tarjolla, ihmiset kaipaavat henkilökohtaista tukea ja konkreettista apua jaksamiseen sekä oikeiden valintojen tekemiseen. Tästä syystä Lääkärikeskus Aava on laajentanut toimintaansa terveydenhoidosta hyvinvointiin. Yhteistyö olympiajoukkueen kanssa tukee tavoitettamme nousta kotimaan markkinan suurimmaksi toimijaksi vuoteen 2022 mennessä. Toteaa Aavan toimitusjohtaja Raija Tapio. 

Olympiajoukkueessa ja suomalaisessa huippu-urheilussa on valtava sitoutunut pääoma hyvinvoinnin osaamista, tunnetta ja resurssia, joka tässä yhteistyössä valjastetaan suomalaisen työelämän hyvinvointia parantavaksi toiminnaksi. Lääkärikeskus Aava on nimennyt Virta-palvelun asiantuntijatiimiin huippuosaajia, kuten ravitsemusasiantuntija Patrik Borgin ja johdon valmentajana toimivan, triathlonin parista tutuksi tulleen Antti Hagqvistin. Liikuntalääketieteen erikoislääkäri Pippa Laukka toimii Virran hyvinvointijohtajana.  

– Vastaavaa palvelukonseptia ei ole ennen ollut ja se on skaalattavissa yrityksen johdosta työntekijöihin asti. Tarjoamme yrityksille valmennusohjelmia, joilla vaikutetaan työntekijöiden hyvinvointiin tietoon ja tutkimuksiin pohjautuvilla metodeilla. Yrityksen henkilöstön kehittämistavoitteet ja perusteelliset nykytila-analyysit ovat aina ohjelmien perustana. Yrityksen saavuttamia hyötyjä on mm. vähentyneet sairauspoissaolot, kasvava työn tuottavuus ja työantajamielikuvan kehittyminen. Tarjoamme palveluita myös niille yksityisille kuluttajille, joilla on halu ja tarve elämäntapojen muutokseen, sanoo Virta-palvelua johtava Petteri Kilpinen.

Yhteyshenkilöt

Samuli VasalaKaupallinen johtaja, Suomen Olympiakomitea

044 358 6578

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lääkärikeskus Aava Oy
Lääkärikeskus Aava Oy
Annankatu 32
00100 Helsinki

Asiakaspalvelu 010 380 3838http://www.aava.fi

Suomalainen Lääkärikeskus Aava on edistänyt terveyttä ja hyvinvointia jo yli 50 vuotta. Huolenpitomme kantaa läpi ihmisen koko elämän. Perheyrityksessämme toimii yli 1000 ammattilaista, 14 toimipisteessä, 10 paikkakunnalla. Kehitämme toimintaamme ja koko toimialaamme viisaasti ja välittäen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lääkärikeskus Aava Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme