Laurea

Onnea valmistuneille! Valmistujaisjuhlaa vietettiin Laureassa tiistaina

Jaa

Lähes 200 valmistuvaa opiskelijaa kokoontui Laurea-ammattikorkeakoulun syyslukukauden valmistujaisjuhlaan tiistaina 18.12.

Rehtori, toimistusjohtaja Jouni Koski kätteli kaikkia valmistuneita Laurea-ammattikorkeakoulun valmistujaisjuhlassa tiistaina 18. joukukuuta.
Rehtori, toimistusjohtaja Jouni Koski kätteli kaikkia valmistuneita Laurea-ammattikorkeakoulun valmistujaisjuhlassa tiistaina 18. joukukuuta.

Tiistaina 18. joulukuuta koko Laurea juhli jälleen opintonsa päättäviä opiskelijoita, kun perinteistä syyslukukauden valmistujaisjuhlaa vietettiin Kulttuuritalossa Helsingissä. Tutkinnon suorittamisen merkkinä opiskelijat kantoivat yllään Laurea-viittaa sekä -lakkia ja astuivat ulos Kulttuuritalon Aalto-salista tuoreina alumneina.

Paikalla juhlassa oli lähes 200 valmistuvaa opiskelijaa sekä runsas joukko valmistuvien perheenjäseniä sekä ystäviä. Samalla juhlittiin myös kaikkia syyslukukauden aikana ammattikorkeakoulu- ja ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneita laurealaisia opiskelijoita. 

Kaikkiaan Laureasta valmistuu vuosittain yli 1600 eri alojen ammattilaista.

Virstapylväs ja käännekohta

Laurea-ammattikorkeakoulun rehtori, toimitusjohtaja Jouni Koski onnitteli juhlapuheessaan lämpimästi kaikkia valmistuvia opiskelijoita.

- Onneksi olkoon, olette saavuttaneet tärkeän virstapylvään elämässänne, Koski aloitti.

- Samalla tämä hetki on myös käännekohta, jossa siirrytte opinnoista kohti työelämän uusia haasteita.

”Toteuttakaa hulluja ideoita!”

Perinteisesti Laurean valmistujaisjuhlassa on kuultu jo aiemmin valmistuneen alumnin puheenvuoro. Niin myös tänäkin vuonna, kun alumnien tervehdyksen valmistuneille toi tradenomiksi vuonna 2008 valmistunut Riina Rupponen:

- Neuvoni teille on, että lähtekää mukaan erilaisiin hulluihin ideoihin ja toteuttakaa niitä, Laurean vuoden alumniksi vuonna 2014 valittu Rupponen sanoi puheenvuorossaan.

- Hullut ideat ovat sellaisia, jotka määrittävät koko maailmaa. Ensimmäinen auto, Internet tai naisten äänioikeus ovat kaikki olleet aikanaan ”hulluja ideoita”. Te, valmistuneet, pysytte mihin tahansa.

Palkinto kovasta työnteosta

Ennen kuin valmistuvat opiskelijat saivat laskea päähänsä valmistuneen opiskelijan lakin, oli ohjelmassa vielä valmistuneen opiskelijan puhe. Kaikkien juhlaan osallistuneiden valmistuneiden tunteita suurella hetkellä sanoitti puheessaan tuore liiketalouden tradenomi Anni Vihavainen:

- Kuten monissa muissakin asioissa elämässä, niin myös opinnoissa on tilanteita, joissa joutuu tekemään odotettua enemmän töitä saavuttaakseen tavoitteensa, opintonsa tammikuussa 2016 Laureassa aloittanut Anni sanoi.

- Mutta juuri näiden haastavien hetkien vuoksi valmistuminen tänään tuntuu niin erityisen hyvältä. Paljon onnea kaikille valmistuneille!

Lisätietoja: 

Teemu Ylikoski
Johtaja, yhteiskuntasuhteet ja markkinointi, Laurea-ammattikorkeakoulu
Puh. 040 555 3564, teemu.ylikoski@laurea.fi

Yhteyshenkilöt

Laurea viestintä:
viestinta@laurea.fi

Kuvat

Rehtori, toimistusjohtaja Jouni Koski kätteli kaikkia valmistuneita Laurea-ammattikorkeakoulun valmistujaisjuhlassa tiistaina 18. joukukuuta.
Rehtori, toimistusjohtaja Jouni Koski kätteli kaikkia valmistuneita Laurea-ammattikorkeakoulun valmistujaisjuhlassa tiistaina 18. joukukuuta.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Laurea
Laurea
Ratatie 22
01300 Vantaa

09 8868 7150http://www.laurea.fi

Laurea-ammattikorkeakoulu toimii Uudellamaalla kuudella kampuksella. Opiskelussa Laureassa keskeistä ovat työelämän tarpeista tulevat aidot toimeksiannot, kuten projektit, joiden ansiosta opiskelijamme verkostoituvat jo opiskeluaikanaan ja oppivat tärkeitä työelämässä tarvittavia taitoja. Laurea-yhteisöön kuuluu noin 7 800 opiskelijaa, 500 henkilökunnan jäsentä ja 24 000 alumnia. Laurea on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yhteisö.

Laureassa tehdään käytännönläheistä tutkimus- ja kehitystyötä strategisilla tutkimusalueilla, jotka perustuvat tulevaisuuden tarpeisiin ja vahvaan osaamiseen sosiaali- ja terveysalalla, palveluliiketoiminnassa sekä turvallisuudessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Laurea

Glamouria ja rajojen ylittämistä: Laurea ja Red Carpet yhteistyöhön14.3.2019 09:25:35 EETTiedote

Laurea-ammattikorkeakoulu ja Red Carpet Film Festival ovat aloittaneet yhteistyön. Laurean opiskelijat ovat aktiivisessa roolissa loppukesällä 2019 Hyvinkäällä järjestettävän elokuvafestivaalin järjestämisessä. Yhteistyö perustuu laurealaiseen kehittämispohjaisen oppimisen malliin, jossa opiskelijoiden oppiminen viedään aitoihin työelämän tilanteisiin. -Yritysten kanssa tehtävät kehittämisprojektit ovat Laurealle jo tavaramerkki, kertoo rehtori, toimitusjohtaja Jouni Koski. -Olemme jo vuosikymmenten ajan yhdistäneet oppimisen aitoihin työelämän kehittämishankkeisiin, joista hyötyvät niin opiskelijat kuin toimeksiantajatkin. Sitoutumisemme Red Carpet -festivaaliin on osa Laurean seutukaupunkiyhteistyötä Uudellamaalla. Koulutuksen, tutkimuksen ja aluekehityksen palveluille on suuri tarve Uudenmaan keskeisissä aluekeskuksissa. -Red Carpet -festivaalin periaatteisiin kuuluu erilaisten rajojen ylittäminen, kertoo festivaalin perustaja, taiteellinen johtaja Antti Luusuaniemi. Ideologiamme on

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme