Kojamo Oyj

Opiskelijat vievät vuokra-asunnot käsistä verkkokaupassa

Jaa

Nuorten opiskelupaikkojen haku näkyy vuokra-asuntomarkkinoilla: erityisesti verkkokaupasta vuokra-asunnot viedään käsistä. Alkukesän aikana vuokrasopimuksia on tehty satoja verkkokaupasta, jossa vuokrasopimuksen voi tehdä heti. Vuokra-asuntomarkkinoilla ainutlaatuisesta Lumo-verkkokaupassa on tehty yhteensä jo yli 2 000 vuokrasopimusta.

Kesäisin opiskelijat ryntäävät etsimään vuokra-asuntoa, mutta alkukesän vuokra-asuntojen vilkas kysyntä Lumo-verkkokaupassa pääsi sittenkin yllättämään.

- Olemme tehneet satoja vuokrasopimuksia jo alkukesän aikana. Kesän aikana opiskelijat tyypillisesti etsivät vuokra-asuntoa opiskelupaikan varmistuttua mutta verkkokaupan näin vilkas alkukesä on poikkeuksellista. Lisäksi olemme iloisesti yllättyneitä siitä, että lähes 60 prosenttia uusista vuokrasopimuksista tehdään siltä istumalta, vaikka tarjoammekin aina tyytyväisyystakuuna asuntoon tutustumisen paikan päällä, asiakkuusjohtaja Juha Heino kertoo.

Yhteiskäyttö kiinnostaa nuoria aikuisia

Osasyy vuokra-asuntojen vilkkaaseen kysyntään on nyt jo paremmin tunnetut asumisen yhteiskäyttöpalvelut, jotka kiinnostavat nuoria aikuisia. Yhteiskäyttöinen sähköpyörä tulee uutuutena Helsingin Töölöön, Eteläinen Hesperiankatu 18:aan, ja yhteiskäyttöautolla Lumo-vuokra-asuntojen asukkaat voivat ajella tavallista edullisemmin jo seitsemässä isoimmassa kaupungissa Suomessa.

- Nuoret aikuiset ovat kiinnostuneita yhteiskäyttöpalveluista. Muun muassa yhteiskäyttöautot ja -pakettiautot kiinnostavat opiskelijoita ja tuovat lisäulottuvuutta asumiseen. Myös yhteiset pesulat ja yhteistilat ovat selvästi kasvattamassa uudelleen suosiotaan jakamistalouden hengessä, Heino jatkaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kojamo Oyj
Kojamo Oyj
Mannerheimintie 168a
00300 Helsinki

020 508 5000https://kojamo.fi

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Lumo ja VVO ovat osa Kojamo-konsernia. Lumo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kojamo Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme