Vaasan kaupunki - Vasa stad

Opistojen ilmoittautuminen alkaa 12.8.

Jaa

Ilmoittautuminen Vaasa-opiston ja Vasa Arbiksen kursseille alkaa keskiviikkona 12.8. klo 12. Kurssitarjontaan voi tutustua jo etukäteen osoitteessa opistopalvelut.fi/vaasa.

Kursseille voi ilmoittautua 12.8. alkaen osoitteessa opistopalvelut.fi/vaasa sekä puhelimitse Vaasa opiston ja Arbiksen palvelupisteeseen. Kurssiesite on luettavissa verkossa (www.vaasa.fi/vaasa-opisto, www.vasa.fi/arbis) ja painetun version voi noutaa opistoilta tai kirjastoista.

Opistoissa on varauduttu koronatilanteeseen muun muassa pienentämällä ryhmäkokoja ja lisäämällä ulkona pidettäviä liikuntakursseja. Myös hygieniaohjeistukset on tarkistettu. Etäopetukseen siirtymiseen on valmiudet.

- Elämme muutosten aikaa, kun etäopetus tuli keväällä taloon. Se tarjoaa pedagogisia haasteita, mutta myös mahdollisuuksia laajentaa tiedonvälittämisen tapoja ja osaamista. Opettajat ja opiskelijat ovat ennallaan, mutta luokkahuone on muuttanut muotoaan, kuvailevat rehtorit Sannasirkku Autio ja Kristiina Lammi.

Satoja mahdollisuuksia kehittää itseään ja osaamistaan

Vaasa-opistolla ja Vasa Arbiksella on tarjolla yhteensä noin 700 kurssia. Yhtenä kurssiuutuutena Autio mainitsee koiraharrastekurssit, joilla opetellaan jäljitystä ja henkilöetsintää yhdessä koiran kanssa.

Opistot järjestävät tuttuun tapaan myös yleisöluentoja. Vaasa-opistolla vierailevat muun muassa Pekka Sauri (30.9.) sekä kauhukirjailija Marko Hautala (25.11.)

www.vaasa.fi/vaasa-opisto

www.vasa.fi/arbis

Yhteyshenkilöt

johtava rehtori Sannasirkku Autio, puh. 0400 299 826, sannasirkku.autio@vaasa.fi
rehtori (Arbis) Kristiina Lammi, puh. 040 551 2156, kristiina.lammi@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme