Oscar Software Oy

Oscar Software laajentaa toimintaa Turun seudulla

Jaa

Eduskunnan varapuhemies Satonen saapuu leikkaamaan aluekonttorin avajaisnauhan

Raision uusi aluekonttori
Raision uusi aluekonttori

Oscar Softwaren jo yli 10 vuotta kestänyt nousukiito kiihtyy. Lisärekrytointeihin varaudutaan avaamalla uusi aluekonttori, joka on kolme kertaa suurempi aiempaan verrattuna. Varsinaissuomalaisen yrityselämän positiivinen kehitys on lisännyt huomattavasti kysyntää tällä seudulla.

Uusien toimitilojemme kunniaksi kutsumme kaikki Oscar Softwaren toiminnasta kiinnostuneet aluekonttorin avajaisiimme. Avajaisten ohjelmassa on muun muassa valtiovallan ja kaupungin tervehdykset, toimitusjohtajan puheenvuoro sekä uusien ratkaisujen ensiesittelyjä. Järjestämme avajaiset 20.11.2017 klo 14.30 – 17.30 Raision aitiopaikalla osoitteessa Raisiontori 7.

Oscar Software on tamperelainen yrittäjävetoinen, kannattavasti kasvava ohjelmisto- ja palvelutalo. Tulevalle vuodelle odotamme jälleen useiden kymmenien henkilöiden rekrytointitarvetta. Vuoden sisällä palveluksessamme on aloittanut yli 30 uutta ohjelmistoalan ja liike-elämän asiantuntijaa. Palvelemme yli 800:aa eri alojen yritystä 110 hengen voimin.

Toivomme avajaisiin ennakkoilmoittautumista oheisen QR-koodin kautta tai osoitteessa www.oscar.fi/avajaiset.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Raision uusi aluekonttori
Raision uusi aluekonttori
Lataa
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Oscar Software Oy
Oscar Software Oy
Hallituskatu 16 A
33200 Tampere

010 820 1000https://www.oscar.fi/

Oscar Software tarjoaa sinulle ja yrityksellesi parhaat ERP-ratkaisut rautaisella ammattitaidolla. Olemme toteuttaneet monipuolisia ratkaisuja teollisuudelle, tukkukaupalle, huoltoon ja kunnossapitoon sekä palveluliiketoimintaan.

Liiketoiminta-alustamme kattaa toiminnan- ja tuotannonohjauksen lisäksi muun muassa erilaiset mobiilisovellukset, verkkoliiketoiminnan, asiakkuudenhallinnan, verkkokaupan, BI-raportoinnin, vähittäismyynnin, palkka- sekä henkilöstöhallinnon – kaikki tarvittaessa modernina pilvipalveluna.

Tietojärjestelmien lisäksi tarjoamme asiakkaillemme liiketoimintapalveluita, kuten Oscar Talousosasto®, Oscar IT, Oscar HR -palveluita ja konsultointia. Kannattavasti kasvavan yksityisomisteisen Oscar Softwaren palveluksessa on yli 100 liiketoiminnan ammattilaista. Yhtiömme käyttää vuodessa noin 30 % liikevaihdostaan tuotekehitykseen.

Tavoitteemme on sinun yrityksesi menestys.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oscar Software Oy

Vuosi 2017 käynnistyi ennätysmäisen hyvin - Rekrytointitahti kiihtyy edellisen vuoden noin kolmanneksen lisäyksestä6.2.2017 14:28Uutinen

Oscar Softwaren tammikuu lähti vauhdilla liikkeelle, kun kokonaismyynti kasvoi edellisvuoden tammikuuhun verrattuna noin 63 % kohoten reiluun 0,8 miljoonaan euroon. Erityisesti ohjelmistolisenssimyynti ponkaisi peräti 248 % kasvun, ja samalla kaikkien aikojen kuukausiennätys parantui lähes 50 % aiemmasta. Kannattavan kasvun suurimpana ajurina on ollut omaan suomalaiseen osaamiseen ja tuotekehitykseen panostaminen, mitä asiakkaat ovat laajasti arvostaneet.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme