HUS

Painonhallintatalo palkittiin kahdesti

Jaa

Terveyskylän taloperheeseen ja HYKS Vatsakeskukseen kuuluva Painonhallintatalo on tänään saanut sekä Suomen lihavuustutkijat ry:n että ARVO ry:n myöntämät palkinnot yhteiskunnallisesti ja kansanterveydellisesti merkittävästä toiminnastaan.

Suomen lihavuustutkijat ry on jakanut painonhallintaa ja terveellistä elämäntapaa edistäville kansallisille hankkeille ja projekteille palkintoja vuodesta 2000 alkaen. Painonhallintatalon toiminta virtuaalipalveluineen on  "monimuotoista ja edustaa inhimillistä "I love me" -otetta. Tiimin valmentajilla on myös into ja lämpö tekemisessä", lihavuustutkijat toteavat.

Yhteiskunnallisten yritysten verkostovaikuttaja ARVO ry palkitsi Painonhallintatalon  yhteiskunnallisesti vaikuttavana ja suomalaisten hyvinvointia lisäävänä toimintana. Perusteluissa todetaan mm. näin:

"Painonhallinta on kansallisesti keskeinen terveyskysymys. Painonhallintatalon virtuaalisessa terveyslaihdutusvalmennuksessa teknologiaa hyödynnetään potilashoidossa kustannustehokkaalla tavalla. Talon virtuaalipalvelut myös lisäävät potilaiden yhdenvertaisia mahdollisuuksia päästä hoitoon."

Lue lisää ARVO:n tiedotteesta.

Painonhallintatalon virtuaaliseen terveyslaihdutusvalmennukseen voi hakeutua oman lääkärin lähetteellä kaikkialta Suomesta. Kokonaisvaltainen elämäntapavalmennus kestää 12 kuukautta, minkä aikana valmennettava ja hänen oma valmentajansa kommunikoivat verkkoympäristössä.

Lisätietoja:
Kirsi Pietiläinen, professori, HY, HUS, p. 050 599 2295
Laura Suojanen, projektipäälliikkö, HUS, p. 050 428 7778

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

HUSin valtuusto kokoontuu torstaina 14.6. klo 913.6.2018 13:07Tiedote

Arvoisa vastaanottaja, HUS-kuntayhtymän valtuusto kokoontuu huomenna torstaina 14.6. klo 9 osoitteessa Biomedicum Helsinki 1, luentosali 2, Haartmaninkatu 8, P-kerros. Kokous on avoin ja median edustajat ovat tervetulleita paikalle. Valtuuston kokouksen jälkeen HUSin hallitus pitää oman kokouksensa klo 13 HUSin hallintokeskuksessa, Stenbäckinkatu 9. valtuuston esityslista hallituksen esityslista Terveisin Johanna Saukkomaa viestintäjohtaja

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme