Reuna Publishing House

Palkitun tuottajan uutuusteos raottaa esirippua musiikkialan suurtuotantojen kulisseihin

Jaa

Industry Awards -gaalassa vuoden tapahtumatuottajana palkitun Maiju Talviston teos Backstagella – Artistituottajan käsikirja kuvaa musiikkialan kirjallisuudesta aiemmin sivuun jäänyttä ammattialaa. Vankka kokemus ja tutkimukseen perustuva tieto tuovat uutta näkökulmaa tapahtumatuotantoon.

Maiju Talvisto palkittiin Industry Awards -gaalassa vuoden tapahtumatuottajana
Maiju Talvisto palkittiin Industry Awards -gaalassa vuoden tapahtumatuottajana

"Artistituotantoa käsittelevää tietokirjallisuutta ei musiikkialan kirjallisuuden joukosta juurikaan löydy Suomesta tai kansainvälisestikään. Muistelmateoksia toki löytyy paljonkin. Mutta pelkästään artistituotantoa käsittelevän kirjan julkaiseminen on – varsinkin tapahtuma-alan koronapandemian jälkeisessä tietokadossa – todella tärkeää", Talvisto sanoo.

Artistituotannosta kertovan vankan tietopaketin lisäksi luovien alojen projektiluontoinen työtapa, arvojohtaminen, musiikkialan eettinen ohjeisto ja työssä jaksaminen ovat kirjan keskeisiä teemoja. Lukija saa vastauksen myös siihen, kätkeytyykö artistituottajan arkeen glamouria ja millaista osaamista työ vaatii tekijältään. Ääneen pääsevät ammattilaiset, jotka kertovat urapoluistaan ja näkemyksiään artistituotannosta. Eturivin artistit kuten Timo Lassy, Erja Lyytinen ja Jesse Markin avaavat hyviä ja huonoja esiintymiskokemuksiaan.

Talviston Industry Awards -voittoa palkintoraati perustelee muun muassa näin: ”Voittaja on tuotannon todellinen konkari, jolla on ansioituneesta ja pitkästä urastaan huolimatta vielä paljon annettavaa. Voittajalla on suuri tahto ja ihailtava rohkeus kehittää alaa sekä jakaa tietotaitoaan eteenpäin moninaisin keinoin. Hän on luotettava ja arvostettu kollega, jonka kanssa on vaivatonta työskennellä. Lisäksi voittaja on laadukkaan artistituotannon ja turvallisen backstagekulttuurin sanansaattaja.”

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Maiju Talvisto palkittiin Industry Awards -gaalassa vuoden tapahtumatuottajana
Maiju Talvisto palkittiin Industry Awards -gaalassa vuoden tapahtumatuottajana
Lataa
Uutuuskirja raottaa esirippua musiikkialan suurtuotantojen kulisseihin
Uutuuskirja raottaa esirippua musiikkialan suurtuotantojen kulisseihin
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Reuna Publishing House
Reuna Publishing House
Myllykoskentie 17
46800 Myllykoski

info@reunakirja.fihttps://www.reunakirja.fi

Reuna Publishing House Oy on 2022 Kouvolan Myllykoskella perustettu kustantamo. Jatkamme Reuna-kustantamon perinnettä ja vaalimme reunalaista henkeä. Reunan tapa toimia on avoin ja yhteisöllinen. Edellä mainittujen lisäksi arvojamme ovat rohkeus, iloisuus, moniarvoisuus ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus. Joukossamme on yli 100 kirjailijaa, jotka osallistuvat kirjoittamisen lisäksi toimintaan monin tavoin. Julkaisemme koti- ja ulkomaista kauno- ja tietokirjallisuutta. Emme julkaise sarjakuvia, uskonnollista kirjallisuutta emmekä oppikirjoja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Reuna Publishing House

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme