eCraft Oy Ab

Pienkuormaajien Made in Finland -tuotannosta ylpeä Avant Tecno modernisoi toiminnanohjausratkaisunsa eCraftin kanssa

Jaa

Suomalainen, pienkuormaajia ja työlaitteita valmistava Avant Tecno on ottanut käyttöön uuden toiminnanohjausratkaisun yhteistyössä eCraftin kanssa. Avant Tecno valmistaa kaikki pienkuormaajat tehtaallaan Suomessa, myyntikonttoreita ja maahantuontikumppaneita Avant Tecnolla on maailmanlaajuisesti yli 55 maassa. Käyttöönotettu uusi ratkaisu tukee Avant Tecnon kansainvälistä liiketoimintaa; Microsoft Dynamics 365 Business Centralin käyttöönotto aloitettiin Suomessa ja sitä laajennetaan vaiheittain myyntiyhtiöihin maailmalla.

Avant Tecnon uuden ratkaisukokonaisuuden ytimessä on ERP-järjestelmä, Dynamics 365 Business Central, johon on integroitu yrityksen liiketoiminnan kannalta ydintärkeät järjestelmät, kuten tuotekonfiguraattori sekä tuotannonohjauksen ja varastonhallinnan järjestelmät.

Moderniin ja toimivaan ratkaisukokonaisuuteen kuuluu sähköinen laskunkäsittelyjärjestelmä, joka nopeuttaa ja helpottaa taloushallinnon työtä sekä vähentää mahdollisten virheiden määrää. Avant Tecno otti ERP-järjestelmän lisäksi samanaikaisesti käyttöön PowerBI-ratkaisun, joka mahdollistaa tasokkaan ja visuaalisen raportoinnin ja analysoinnin päätöksenteon tueksi.

Dynamics 365 Business Central kokoaa toiminnanohjauksen ja taloudenhallinnan yhdeksi kokonaisuudeksi, jolloin liiketoiminnan tiedot ovat läpinäkyvät ja ajantasaiset koko organisaatiossa.

Avant Tecno valitsi yhteistyökumppanikseen eCraftin, jonka teknologiaosaamiseen ja valmistavan teollisuuden toimialatuntemukseen se luottaa.

”Kokonaisuus vakuutti meidät. eCraft tarjosi meille kattavan ratkaisukokonaisuuden, joka vastaa meidän toimintaa ja tarpeita, sekä ammattilaiset toteuttamaan projektin. eCraftin asiantuntijoiden ammattitaito on näkynyt alusta asti siinä, että ratkaisu on suunniteltu tukemaan valmistavan teollisuuden tarpeita ja että kehitystyöt on jaksotettu realistisesti ottaen huomioon meidän toiveemme”, kertoo Jani Käkelä, varatoimitusjohtaja, Avant Tecno.

Avant Tecno tarvitsi modernin ratkaisun, joka tukee yrityksen liiketoimintaa ja kansainvälistä kasvua mm. USA:ssa, Saksassa ja Isossa-Britanniassa. Koneiden ja laitteiden valmistuksen yritys haluaa edelleen myös tulevaisuudessa olevan, omien sanojensa mukaan, ”Made in Finland”. Yritys on merkittävä työllistäjä alueellaan – Ylöjärven tehtaalla työskentelee yli 200 tehdastyöntekijää. Yritys valmistaa kaikki pienkuormaajat tehtaallaan Suomessa. Myyntiyhtiöitä ja maahantuontikumppaneita Avant Tecnolla on yli 55 maassa.

eCraftin tarjoama kokonaisratkaisu tukee valmistavan teollisuuden prosesseja ja tarpeita

Avant Tecno teki ison teknologisen harppauksen siirtyessään Dynamics 365 Business Central -maailmaan vanhasta Dynamics NAV -järjestelmästä. Nykyaikainen ratkaisu skaalautuu ja muokkautuu yrityksen tarpeisiin myös tulevaisuudessa. Järjestelmä pysyy jatkossa säännöllisten päivitysten vuoksi jatkuvasti ajantasaisena.

Erittäin tärkeänä valintakriteerinä Avant Tecnolla pidettiin sitä, että uusi ERP-ratkaisu toimii saumattomasti eCon-tuotekonfiguraattorin kanssa. Nyt tuotekonfiguraattorilla suunnitellun kuormaajan sekä siihen liittyvän varaosakokonaisuuden tiedot siirtyvät suoraan Business Central -järjestelmään, jossa hallinnoidaan myynnin ja talouden prosessit.

Kun myös tuotannonohjauksen ratkaisu on integroitu Business Centraliin, pysyy tieto laitteen valmistuksesta ja koko toimitusketjusta hyvin hallinnoitavissa Dynamics 365 Business Central -järjestelmässä. Uusi ratkaisukokonaisuus tukee erinomaisesti valmistavan teollisuuden yrityksen prosesseja, toimintaa ja tarpeita kokonaisuutena.

”Meille tärkeää on toiminnan jatkuva parantaminen, automaatiotason nosto ja sen korkeatasoinen käyttö. Liiketoimintamme on kasvanut valtavasti viime vuosien aikana ja tarvitsimme uuden liiketoimintajärjestelmän tukemaan valmistavan teollisuuden toimintaamme ja kasvuamme. eCraftin toimittama Microsoft Dynamics 365 Business Central ja siihen integroidut järjestelmät tukevat erinomaisesti Avant Tecnon liiketoimintaa. Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön eCraftin asiantuntijoiden kanssa”, kertoo Jani Käkelä, varatoimitusjohtaja, Avant Tecno.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ari Paukku, Account Manager, eCraft, puh. 040 713 8670, ari.paukku@ecraft.com

Jani Käkelä, varatoimitusjohtaja, Avant Tecno, puh. 044 520 7807, jani.kakela@avanttecno.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

eCraft Oy Ab
Linnoitustie 6B
02600 ESPOO

http://www.ecraft.com

eCraft on IT- ja konsultointipalveluihin keskittynyt yritys, jonka palvelut kattavat digitaalisten liiketoimintaratkaisujen kokonaisuuden, ml. toiminnanohjauksen ja asiakkuudenhallinnan, kenttätyön sovellukset, analytiikka- ja koneoppimispalvelut, sovelluskehityksen ja palvelumuotoilun sekä infrapalvelut. Meillä työskentelee 340 asiantuntijaa, joiden osaamisessa yhdistyy asiakasymmärrys, uusin teknologia sekä dataosaaminen. eCraft on edelläkävijä Microsoft-ratkaisuissa sekä johtava Workday Adaptive- ja Qlik-konsultointitalo. Toimipaikkamme sijaitsevat Espoossa, Tampereella, Vaasassa, Turussa, Jyväskylässä ja Malmössä. eCraft kuuluu kansainväliseen Fellowmind Groupiin, joka on yksi Euroopan suurimpia digitaalisiin liiketoimintasovelluksiin keskittyneitä taloja. Yhteensä Fellowmindilla on 1400 asiantuntijaa Hollannissa, Saksassa, Ruotsissa, Tanskassa, Puolassa ja Suomessa. Lue lisää www.ecraft.com

Avant Tecno valmistaa helppokäyttöisiä ja tehokkaita pienkuormaajia ja työlaitetta usealle eri asiakassegmentille, kuten viherrakentamiseen, kiinteistönhoitoon, maatalouteen, rakentamiseen, teollisuuteen ja kotitalouksille. Yrityksen päätoimipiste ja tehdas sijaitsevat Suomessa, Ylöjärvellä, jossa työskentelee yli 200 henkilöä. Avant Tecnolla on myyntikonttoreita Saksassa, USA:ssa ja Isossa-Britanniassa sekä maahantuontikumppaneita maailmanlaajuisesti yli 55 maassa. Avant Tecno on valmistanut yli 45 000 pienkuormaajaa vuodesta 1991 alkaen. Avant Tecnon liikevaihto oli 142 MEUR vuonna 2019. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta eCraft Oy Ab

Ruotsalainen DQC liittyy osaksi Fellowmind Groupia - Tarjoama Ruotsissa laajenee Microsoft Modern Workplace -ratkaisujen osalta26.11.2020 16:32:54 EETTiedote

GÖTEBORG (SE) / BARNEVELD (NL), 26. marraskuuta 2020 – Ruotsalainen Microsoftin moderni workplace -kumppani DQC liittyy Fellowmind-perheeseen. DQC:n myötä Fellowmind kasvattaa merkittävästi Ruotsin toimintojaan ja ryhtyy tarjoamaan DQC:n markkinoiden johtavia palveluita Microsoftin Modern Work -teknologioissa. DQC-tiimi yhdistää voimansa Fellowmindin muiden sisaryhtiöiden Orangon ja Endeavorin kanssa Ruotsissa. Kauppa vahvistaa Fellowmindin johtoasemaa liiketoimintasovellusten ja digitaalisten työtilojen saralla.

Asiakas keskiössä – energia-alan palveluyritys Nivos yhtenäistää asiakkuudenhallintaansa uudella CRM-järjestelmällä yhteistyössä eCraftin kanssa26.11.2020 14:25:57 EETTiedote

Energia-, vesi-, lämpö- ja tietoverkkoratkaisujen monialayhtiö Nivos kehittää yhtenäistä asiakkuudenhallintajärjestelmää yhteistyössä eCraftin kanssa. Hankkeen tavoitteena on tukea Nivoksen tulevaisuuteen tähtäävää asiakkuudenhallinnan visiota, mihin liittyy kattava ja monipuolinen CRM-järjestelmä, jolla hallinnoida asiakastiedot kokonaisuutena kaikkien Nivoksen eri liiketoimintojen osalta.

Metropolia rakentaa kestävää tulevaisuutta yritysmaailman opein - tiedolla johtaminen keskiössä, eCraft kumppanina5.11.2020 10:52:54 EETTiedote

Metropolia Ammattikorkeakoulu ravistelee julkisen sektorin perinteisiä tapoja ja pyrkii johtamisen ja taloushallinnon osalta toimintatapoihin, jotka ovat tyypillisiä yritysmaailmassa. Metropoliassa luodaan uudenlaista tiedolla johtamisen kulttuuria, jossa eCraft on ollut mukana kumppanina ja sparraajana jo parin vuoden ajan. Raportointi on uudistettu QlikSense-ratkaisulla ja talouden suunnittelu, budjetointi ja ennustaminen toteutetaan Workday Adaptive Planning -ratkaisulla.

eCraft ja Wolters Kluwer CCH Tagetik aloittavat strategisen yhteistyön16.9.2020 09:52:52 EESTTiedote

eCraft laajentaa tarjoomaansa talousohjauksen sekä talouden suorituskyvyn johtamisen ratkaisuihin (financial/corporate performance management) aloittamalla yhteistyön ohjelmistoyhtiö CCH Tagetikin kanssa, joka on osa hollantilaista Wolters Kluwer Tax & Accounting -konsernia. CCH Tagetik on kokonaisratkaisu, joka soveltuu erinomaisesti keskisuuren ja suuren yrityksen johdon raportointiin, konsernilaskentaan sekä liiketoiminnan suunnitteluun. CCH Tagetik pyrkii yhteistyöllä kasvattamaan Pohjoismaiden markkina-asemaansa. eCraft on Suomen johtavia liiketoimintaratkaisu- sekä analytiikka- ja BI-kumppaneita, joka kuuluu kansainväliseen Fellowmind Groupiin.

Ilmastonmuutoksen torjuntaan ympäristöä säästäviä energiapalveluita tuottava Adven valitsi eCraftin liiketoiminta-alustan voimakkaan kasvunsa tueksi9.9.2020 08:00:00 EESTTiedote

Alansa vahva uudistaja, energia- ja vesiyhtiö Adven on aloittanut eCraftin kanssa laajamittaisen yhteistyöhankkeen uuden liiketoiminta-alustan käyttöönottamiseksi. Advenin tavoitteena on yhtenäistää ja kehittää prosessejaan sekä mahdollistaa reaaliaikaiseen dataan perustuva päätöksenteko ja johtaminen. Uusi liiketoiminta-alusta perustuu moderniin Microsoft Dynamics 365 -teknologiaan, joka luo hyvän pohjan yrityksen toiminnan tehostamiselle ja voimakkaalle kasvulle.

Rocla Intelligence tuo arvoa sisälogistiikan datalle – uusi digitaalinen palvelu luo kilpailuetua asiakkaille10.6.2020 09:00:00 EESTTiedote

Kansainväliseen Mitsubishi Groupiin kuuluva Logisnext Finland Oy (entinen Rocla Solutions) on kehittänyt eCraftin ja Microsoftin kanssa yhteistyössä sisälogistiikan datan keräämiseen ja hyödyntämiseen uuden digitaalisen palvelun, Rocla Intelligencen. Ratkaisu auttaa Logisnext Finlandin asiakkaita nostamaan työn ja koneiden tehokkuutta, parantamaan turvallisuutta ja laskemaan sisälogistiikasta syntyviä kokonaiskustannuksia. Rocla Intelligence tarjoaa tehokkaan ratkaisun päivittäiseen johtamiseen ja päätöksenteon tueksi yrityksille, joissa sisälogistiikan optimointi ja jatkuva kehittäminen tuovat yrityksille lisäarvoa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme