Pohjois-Karjalan ELY-keskus

Pohjois-Karjalan ELY-keskus muutti uusittuihin tiloihin Kauppakadulle

Jaa
Pohjois-Karjalan ELY-keskus muutti remontoituihin tiloihin valtion uuteen virastotaloon osoitteeseen Kauppakatu 40.
Kauppakatu 40:n ulkoasu säilyi remontissa ennallaan. Kuva: Ilkka Elo / Pohjois-Karjalan ELY-keskus.
Kauppakatu 40:n ulkoasu säilyi remontissa ennallaan. Kuva: Ilkka Elo / Pohjois-Karjalan ELY-keskus.

Pohjois-Karjalan ELY-keskus on muuttanut takaisin kokonaan remontoituihin tiloihin Joensuun uuteen virastotaloon. Uusi käyntiosoite maanantaista 20.2.2023 alkaen on Kauppakatu 40 B, 80100 Joensuu. Virallisesti tilat otetaan käyttöön 1.3.2023, mutta ELY-keskuksen väki työskentelee uusissa tiloissa jo nyt.

Kauppakatu 40:n kiinteistö on peruskorjattu ja remontoitu nykytarpeita vastaavaksi monitilatyöympäristöksi. Remontti alkoi vuoden 2021 maaliskuussa ja sen toteutuksesta vastasi kiinteistön omistaja Senaatti-kiinteistöt. Remontin ajan Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen henkilöstö työskenteli väistötiloissa Joensuun vanhassa virastotalossa Torikadun toisella puolen, osoitteessa Torikatu 36. Vuodesta 2020 alkaen henkilöstö on työskennellyt paljolti myös etätyöpisteissä.

Peruskorjauksen yhteydessä uusi virastotalo muutettiin kymmenen valtion viraston yhteiseksi työympäristöksi. Kaikki virastotalossa edustettuna olevat ELY-keskukset ja KEHA-keskus huomioiden virastoja on 15. Peruskorjauksessa uusittiin vuonna 1990 valmistuneen rakennuksen koko talotekniikka, sisältäen ilmanvaihdon, sähköt, vesi- ja viemäriputket sekä rakennuksen salaojat, perustusten kosteuseristykset, vesikatot ja ikkunat.

Asiakaspalvelu on hoidettu remontin ja muuton aikana väistötiloista käsin sekä etäyhteyksin, sähköpostitse ja puhelimitse. Jatkossa Pohjois-Karjalan ELY-keskus käyttää kasvokkain tapahtuvaan asiakaspalveluun virastotaloon rakennetun kokouskeskuksen tiloja.

"Uudistetut toimitilat nähdään mahdollisuutena. Monille virastoille ja niiden henkilöstölle tämä on vuosien odotuksen täyttymys. Viihtyisyys, monikäyttöisyys, terveellisyys ja yhteinen asiakaspalvelu edesauttavat niin työn tekemistä, työhyvinvointia kuin asiakkaiden palvelemista", toteaa Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen ylijohtaja Ari Niiranen tyytyväisenä.

ELY-keskuksen postiosoite säilyy ennallaan. Postia voi jatkossakin lähettää ELY-keskukselle osoitteeseen Pohjois-Karjalan ELY-keskus / Kirjaamo, PL 69, 80101 Joensuu.

Uusi käyntiosoite:

Pohjois-Karjalan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Kauppakatu 40 B
80100 Joensuu

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Minna Keränen-Kultanen
suunnittelija
p. 0295 026 138, etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Ilkka Elo
viestintäasiantuntija
p. 0295 026 041, etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Kuvat

Kauppakatu 40:n ulkoasu säilyi remontissa ennallaan. Kuva: Ilkka Elo / Pohjois-Karjalan ELY-keskus.
Kauppakatu 40:n ulkoasu säilyi remontissa ennallaan. Kuva: Ilkka Elo / Pohjois-Karjalan ELY-keskus.
Lataa
Talon sisätilat on rakennettu kokonaan uusiksi. Kuva: Ilkka Elo / Pohjois-Karjalan ELY-keskus.
Talon sisätilat on rakennettu kokonaan uusiksi. Kuva: Ilkka Elo / Pohjois-Karjalan ELY-keskus.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Karjalan ELY-keskus
Pohjois-Karjalan ELY-keskus
Kauppakatu 40 B, PL 69
80101 Joensuu

0295 026 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-pohjois-karjala

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Karjalan ELY-keskus

Maaseuturahoituksen vuosikatsaus - Pohjois-Karjalan maaseudulle rahoitusta 86 miljoonaa vuonna 20221.3.2023 09:00:00 EET | Tiedote

Pohjois-Karjalan maaseudulle ohjautui viime vuonna 86 miljoonaa julkista rahoitusta, ilmenee Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen julkaisemasta maaseuturahaston vuosikatsauksesta. Summa koostuu EU:n maaseuturahaston ja valtion kansallisesta rahoituksesta. Lisäksi mukana on kuntien sekä hakijoiden omaa rahoitusta. Rahoitusta myönnettiin maatilojen ja maaseutuyritysten toimintaan, yleiseen maaseudun kehittämiseen sekä investointeihin. Maaseuturahaston elpymisrahoituksella pyrittiin edistämään uusiutuvaa energiatuotantoa. Pielisen Bio Oy:lle myönnettiin yli 2,5 miljoonan euron avustus biokaasulaitoksen rakentamiseen Lieksaan. Luomun ja luonnontuotteiden suosio jatkuu maakunnassa. Kiteen Puhoksessa toimivalle pakastekuivausyritys Nordic Freeze Dry Oy:n toimintaa tuettiin 700 000 euron investointiavustuksella. Kyseessä on Suomen ensimmäinen teollisen mittakaavan pakastekuivauslaitos.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme