Porvoon Kirjakeskus Oy

Porvoon Kirjakeskus yhteistyöhön Camilla Aho Oy Ab:n kanssa

Jaa

Porvoon Kirjakeskus aloittaa yhteistyön kauneudenhoitoalan tuotteiden ja hoitolakalusteiden maahantuojan Camilla Aho Oy Ab:n kanssa. Kirjakeskus huolehtii jatkossa voimakkaasti kasvavan maahantuojan logistiikasta ja vapauttaa yrityksen aikaa tärkeimpään: asiakkaiden palveluun.

kuva: Camilla Aho Oy Ab
kuva: Camilla Aho Oy Ab

Logistiikan ulkoistamisen tavoitteena on tehostaa yrityksen logistista ketjua ja tuoda joustoa maahantuojan toimintaan. Kumppanuuden myötä Camilla Aho voi keskittyä olennaiseen eli laadukkaaseen asiakaspalveluun ja toiminnan kehittämiseen.

”Alkava yhteistyö on merkittävä askel yritykselleni. Sen myötä saamme lisää aikaa tärkeimpään eli asiakastyöhön. Erja Häkkisen mukaantulo yritykseemme ja sen myötä kasvanut kiinnostus toimintaamme kohtaan sai meidät kiirehtimään päätöksentekoa. Haluamme olla asiakkaidemme rinnalla juuri siellä missä meitä tarvitaan ja missä osaamisemme pääsee esille”, kertoo toimitusjohtaja Camilla Aho yhteistyön tavoitteista. 

"Arvostamme suuresti Camilla Ahon tekemää työtä kosmetiikka-alalla ja olemme iloisia yhteistyöstä heidän kanssaan. Kirjakeskuksella on vankka kokemus logistiikasta, joten voimme taata asiakkaille laadukkaat ja nopeat toimitukset", iloitsee myyntijohtaja Pasi Heiskanen.

Camilla Ahon logistinen toiminta: lähetyslistat, tuotteiden kerääminen, pakkaaminen, lähettäminen ja tuotetilausten laskutus siirtyvät Porvoon Kirjakeskuksen hallinnoimiksi 7.1.2020 alkaen. Yritys vastaanottaa edelleen tilaukset itse.  

Kosmetiikan, hoitotuotteiden ja -laitteiden sekä hoitolakalusteiden maahantuontiin keskittynyt Camilla Aho Oy Ab perustettiin vuonna 1980. Yrityksen päätuotteita ovat italialainen kosmetiikkasarja Diego dalla Palma Professional, RVB SKINLAB, sekä Diego dalla Palma Milano, jotka kattavat kaikki tuotteet ammattikäyttöön kauneushoitoloissa, kotihoitotuotteet, meikit, vartalonhoitotuotteet, hiustenhoitotuotteet sekä miesten päivittäiskosmetiikan.

Porvoon Kirjakeskus Oy on logistiikkakeskus, joka tarjoaa yrityksille jakelu-, varastointi- ja tilauspalveluita. Sen asiakkaita ovat muun muassa verkkokaupat ja kirjakustantajat. Porvoon Kirjakeskus on suomalainen perheyritys ja osa Booky Groupia, johon kuuluvat myös Booky.fi Oy, Suomen kirjastopalvelu Oy ja Ostinato Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot

Porvoon Kirjakeskus Oy, yhteyspäällikkö Saija Karlsson, saija.karlsson@kirjakeskus.fi, puh. 040 140 7660

www.kirjakeskus.fi

Kuvat

kuva: Camilla Aho Oy Ab
kuva: Camilla Aho Oy Ab
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Porvoon Kirjakeskus Oy
Porvoon Kirjakeskus Oy
Teollisuustie 4
06150 Porvoo

020 166 2222http://www.kirjakeskus.fi/

Porvoon Kirjakeskus Oy on logistiikkakeskus, joka tarjoaa yrityksille jakelu-, varastointi- ja tilauspalveluita. Sen asiakkaita ovat muun muassa verkkokaupat ja kirjakustantajat.

Porvoon Kirjakeskus on suomalainen perheyritys ja osa Booky Groupia, johon kuuluvat myös Booky.fi Oy, Suomen kirjastopalvelu Oy ja Ostinato Oy.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Porvoon Kirjakeskus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme