HUS

Potilastietojärjestelmä toimii normaalisti, leikkauksia ei ole peruttu

Jaa

HUS:n sairaaloissa ei ole havaittu tänä aamuna, että potilastietojärjestelmässä olisi ollut ongelmia. Käyttäjiä on ohjeistettu käynnistämään tietokoneensa uudelleen ja ilmoittamaan, jos ongelmia ilmaantuu. Tähän mennessä potilastietojärjestelmän on avannut noin 7000 käyttäjää, mikä vastaa normaalia määrää tähän aikaan päivästä.

HUS:ssa oli viime tiistaina laaja tietoliikennehäiriö, joka koski kaikkia tietojärjestelmiä. Eilen keskiviikkona ilmeni uusi ongelma potilastietojärjestelmässä, vika saatiin korjattua illalla.

Meilahden sairaalassa ja Töölön sairaalassa ei ole peruttu yhtään leikkausta potilastietojärjestelmän ongelmien vuoksi. 

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme