Kramp Oy

Powered by Kramp -myymäläverkosto laajenee – Uusi KRAMP-myymälä Närpiöön

Jaa
Kramp Oy on solminut Powered by Kramp -yhteistyösopimuksen uuden, vastikään Närpiöön perustetun TBJ Center Oy Ab:n kanssa. Liike aloittaa toimintansa tammikuussa noin 1000 m² liiketilassa, jossa mukana ovat myös Fixus-autovaraosat sekä Sakon metsästysvalikoima. Valikoimaan kuuluu mm. traktorin varaosat, maatalous- ja urakointikoneiden varaosat ja tarvikkeet, voimansiirron tuotteet, eläin- ja aitaustarvikkeet, metsätalous- ja korjaamotarvikkeet sekä työvaatteet.

Kauppiaat Nils ja Sofia Björklund ovat ennen tätä toimineet vuosien ajan alalla Nilsin toimiessa Krampilla läntisen Suomen asiakaspäällikön tehtävässä ja ollessa näin mukana Powered by Kramp -konseptin jalkauttamisessa Suomeen alusta asti.

Kauppias Nils Björklund: ”Ajatus tällaisesta myymäläkonseptista oli pyörinyt mielessä jo jonkin aikaa ja sitten yhtäkkiä kaikki palaset loksahtivat kohdalleen. Löysimme sopivan myymälätilan ja hyviä yhteistyökumppaneita niin päätettiin, että nyt aloitetaan.”

Kramp Oy:n kaupallinen johtaja Sami Jerkku: “Närpiön alueella koettiin selvä tarve tällaiselle kaupalle ja Nilsin ja Sofian rohkea siirtyminen kauppiaiksi muodostaa asiakkaille loistavan, asiantuntevan liikkeen, jossa on hienoa saada olla mukana Powered by Kramp –konseptilla.”

Uuden myymälän avajaisia vietetään 20.-21.1. Avajaisten myötä TBJ Center on yhdeksäs Suomeen avattu Powered by Kramp -myymälä. Yhteistyökumppani Kramp on Euroopan johtava maatalousalan tarvikkeiden ja varaosien toimittaja, jolla on toimipiste ja oma varasto Paimiossa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kramp Oy
Kramp Oy
Muurassuontie 10
21530 Paimio

Kramp Groep on Euroopan johtava maatalouden varaosien ja tarvikkeiden toimittaja. Kramp on merkittävä yhteistyökumppani asiakkailleen ja toimittajilleen. Yrityksen valikoimaan kuuluu yli 500 000 tuotetta verkossa, ja sillä on 11 jakelukeskusta ja 24 myyntikonttoria ympäri Eurooppaa. Kramp Groep on perustettu vuonna 1951, ja sen pääkonttori sijaitsee Varsseveldissä, Alankomaissa. Kramp Suomen logistiikkakeskus sijaitsee Paimiossa. Kramp. It’s that easy. Tutustu meihin osoitteessa www.kramp.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kramp Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme