Finavia Oyj

Pysäköinnin voi Tampere-Pirkkalan lentoasemalla maksaa helposti ja nopeasti älypuhelimella

Jaa
Lentoasemayhtiö Finavia on ottanut Tampere-Pirkkalan lentoasemalla käyttöön pysäköinnin mobiilimaksamisen. Pysäköintisovelluksella maksaminen on helppoa, ja se on myös edullisempaa kuin muilla maksutavoilla maksaminen.

– Kehitämme jatkuvasti lentoasemamme asiakaskokemusta. Mobiilimaksaminen sujuvoittaa sekä lennolle lähtöä että kotiin paluuta, sanoo Tampere-Pirkkalan lentoasemanpäällikkö Mari Nurminen Finaviasta.

Lentokenttäpysäköinnin on toukokuun alusta voinut maksaa Parkman-, Easypark- ja Moovy-sovelluksilla. Sovelluksen lisäksi pysäköinnin voi edelleenkin maksaa myös maksukortilla. Pysäköinti Tampere-Pirkkalan lentoasemalla on edullisempaa sovelluksella kuin perinteisillä maksutavoilla maksettaessa. Alennus vaihtelee vuorokauden ajan ja viikonpäivien mukaan. Keskimäärin alennus on noin 10 prosenttia. 

– Sovelluksen käyttö tuo joustavuutta pysäköintiin. Jos esimerkiksi matkasuunnitelmat joskus kesken matkaa muuttuvat, voi sovelluksella pidentää pysäköintiaikaa. Se on mahdollista myös ulkomailta käsin, kertoo Nurminen.

Tampere-Pirkkalan lentoasemalla on kolme pysäköintialuetta. Pysäköinti maksetaan aina ennakkoon joko sovelluksella tai maksuautomaatilla. Ennakkomaksuautomaatteja on pysäköintialueilla ja sisällä terminaali 1:ssä.

Kaikilla pysäköintialueilla ensimmäiset 30 minuuttia ovat ilmaista pysäköintiaikaa. Ilmaista pysäköintiaikaa voivat käyttää hyväksi, kun tuo ja hakee matkustajia lentoasemalta.

Mobiilimaksaminen Parkman-, Easypark-, ja Moovy-sovelluksilla on Tampere-Pirkkalan lisäksi käytössä monilla muillakin Finavian lentoasemilla kuten Oulussa, Vaasassa, Rovaniemellä, Kuopiossa ja Turussa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Finavia Oyj
Finavia Oyj
Lentäjäntie 3
01530 VANTAA

https://www.finavia.fi/fi

Lentoasemayhtiö Finavia johtaa ja kehittää 20 lentoasemaa eri puolilla Suomea. Mahdollistamme suomalaisille Pohjois-Euroopan parhaat lentoyhteydet ja varmistamme, että matkustaminen lentoasemiemme kautta on mutkatonta ja sujuvaa. Kaikki lentoasemamme ovat hiilineutraaleja. Teemme työtä, jota ilman maailma olisi kaukana.

www.finavia.fi
http://vuosikertomus.finavia.fi
www.facebook.com/finavia
www.facebook.com/helsinkiairport
www.twitter.com/finavia
www.twitter.com/helsinkiairport

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Finavia Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme