HKL

Raide-Jokerin muusikot tuovat joulumieltä 550-bussin matkustajille – joululaulutempausta voi seurata myös Twitterin kautta

Jaa

Pikaraitiotie Raide-Jokerin rakentamisprojektin työntekijöistä koostuva kvartetti esittää joululauluja 550-linjan busseissa keskiviikkona 13.12.2017 kahden tunnin ajan, klo 13–15. Joululaulutempausta on mahdollista seurata myös Twitterin kautta. Pikaraitiotie Raide-Jokeri korvaa poikittaisliikenteen 550-bussilinjan 2020-luvun alkupuolella.

Ajatus joululaulutempauksesta sai alkunsa, kun Raide-Jokeri-projektin musisoivat työntekijät perustivat vapaa-ajan harrastustoimintanaan oman bändin syksyllä 2017. Joululaulujen avulla Raide-Jokeri-projekti haluaa paitsi ilostuttaa matkustajia myös levittää tietoisuutta 550-bussilinjan tulevaisuudessa korvaavan pikaraitiotiehankkeen etenemisestä.

Joululauluja esittävä yhtye nousee Espooseen päin menevän 550-bussin kyytiin Valimotien pysäkiltä klo 13.03. Tämän jälkeen ryhmä kulkee molempiin suuntiin kulkevissa 550-linjan busseissa noin kahden tunnin ajan. Laulutempausta voi seurata myös suorana Twitterin kautta @raidejokeri-tilillä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Karoliina Berlin
projektitiedottaja
p. 09 310 35549
karoliina.berlin@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

HKL
HKL
PL 53250
00099 HELSINGIN KAUPUNKI

(09) 310 1071http://www.hkl.fi

Raide-Jokeri on Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen välille rakennettava pikaraitiolinja. Raide-Jokeri lisää poikittaisen joukkoliikenteen luotettavuutta ja matkustusmukavuutta. Se tuo myös mahdollisuuksia rakentaa uusia asuntoja nopean raideyhteyden varteen. Linja tulee korvamaan nykyisen runkobussilinjan, 550:n, joka on Helsingin seudun vilkkaimmin liikennöity bussilinja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HKL

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme