Restel Oy

Ravintolatoimija Restel sulkee mahdollisimman nopeasti kaikki Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin juomaravintolat

Jaa

Ravintolatoimija Restel on päättänyt sulkea kaikki HUS-sairaanhoitopiirin juomaravintolansa 26.2.2021 alkaen pääkaupunkiseudun pahenevan koronatilanteen myötä.

Hallitus kertoi vievänsä eduskunnalle ensi viikolla esityksen, jossa esitetään ravintoloiden sulkemista kiihtymis- ja leviämisvaiheen alueilla 8. – 28. maaliskuuta väliseksi ajaksi. Ravintolatoimija Restel on päättänyt sulkea kaikki Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella toimivat Hemingway’s ja Wanha Mestari -ketjujen juomaravintolat perjantaista 26.2.2021 alkaen. Restelille on ensiarvoisen tärkeää asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuudesta huolehtiminen.

Pääkaupunkiseudun koronatilanne on pahentunut nopeasti ja ravintoloiden sulkeminen on väistämätöntä. Haluamme omalta osaltamme toteuttaa hallituksen linjausta mahdollisimman nopeasti, joten olemme päättäneet sulkea juomaravintolamme huomisesta alkaen”, sanoo Restelin juomaravintoloiden ketjujohtaja Jan Renlund.

Restel on panostanut kuluneen vuoden aikana turvalliseen asiointiin ravintoloissaan. Henkilöstölle on pidetty ylimääräisiä turvallisuuskoulutuksia ja asiakasmääriä on rajoitettu normaalista. Ravintolasaleissa turvaväleistä on huolehdittu pöytien sijoittelulla ja opasteilla. Restel seuraa aktiivisesti viranomaisten antamia ohjeistuksia ja määräyksiä. Informoimme muutoksista mahdollisimman nopeasti.

Restelin avoinna olevat ravintolat löydät www.restel.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jan Renlund, Ketjujohtaja
Juomaravintolat -ketju, Restel Ravintolat Oy
Hämeentie 19
00500 Helsinki
+358 (0) 44 058 8505 | jan.renlund@restel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 2 600 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, HelmiSimpukka-, O'Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Rax Pizzabuffet avaa ravintolan kauppakeskus Duossa10.12.2020 09:00:00 EET | Tiedote

Rax Pizzabuffet avataan Tampereen Hervannassa sijaitsevassa kauppakeskus Duossa 11.3.2021. Rax Pizzabuffet sijaitsee kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa ja ravintolassa on 86 asiakaspaikkaa. Ravintolaan voi tulla kauppakeskuksesta tai oman sisäänkäynnin kautta Hervannan valtaväylän puolelta. Rax Pizzabuffet palvelee buffetilla ja Rax KotiBox -menulla. KotiBoxin tuotteet valmistetaan keittiössä tilauksesta ja annoksia kuljettaa kotiinkuljetuksella Wolt ja Foodora.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme